Treceți la conținutul principal

Happy Weekend (3) - Diverse
Conferință la care participă 3 berze. Una întreabă: 
-Ce ați mai făcut zilele astea ??
Prima barză:
-Eu am adus pe lume 2 gemeni drăguți! 
A doua barză:
-Eu am adus pe lume niște tripleți!
A treia barză:
-Eu am speriat 2 studenți!!


Un român avea un vecin arab bogat. Într-o dimineaţă, iese românul în curte şi începe să plângă cu amar. Arabul îl întreabă:
- De ce plângi, măi?
- Mi-a murit capraaa...
- Lasă, măi, uite, dau la tine bani, iei altă capră.
Zis şi făcut. Dar a doua zi, românul plângea şi mai tare.
- Acuma de ce mai plingi?
- Păi, dacă nu-mi murea capra, acuma nu aveam două?!Soția se întoarce din deplasare și, intrând în apartament, îşi întreabă soțul:
– Dragul meu, unde este câinele?
– Și-a făcut treburile în șoșonii mei și l-am aruncat peste balcon!
– Ok… Dar unde este pisica?
– Și-a făcut treburile pe covor și am aruncat-o peste balcon!
– Dar papagalul?
– A ieșit din colivie, și-a făcut treaba pe biroul meu și l-am aruncat peste balcon.
– Dragul meu, mi-e și frică să întreb… dar unde este mama?…Cercetătorii britanici au descoperit că numărul picioarelor obosite este de două ori mai mare decât numărul capetelor proaste.Doi poliţai patrulau prin cartierul inginerului Ionescu. Domnul inginer iese cu gunoiul pe la miezul nopţii. Un poliţai zice:
- Ghiţă, uite un spion!
- Nu, bă, e unu' cu gunoiu'!
- Ba e spion! Mă duc să-i cer actele.
Se duce organul la dl.inginer:
- Actele dv., vă rog!
- Ce acte, dom'le, am ieşit cu gunoiu'!
- Eşti spion! Mergi la secţie.
- Dom'le, sînt ing. Ionescu, stau în blocu' ăsta, la apartamentu' 8.
- Ghiţă, du-te la asociaţie şi verifică!
Se duce Ghiţă şi vine fuga înapoi:
- Nu locuieşte nici un ing. Ionescu la ap.8.
Merg ei la secţie, dl. inginer tot face gălăgie că stă la ap. 8. Îl mai trimite şefu' pe Ghiţă încă o dată la asociaţie să mai verifice, acelaşi rezultat: nici un ing. Ionescu la ap.8. A doua zi de dimineaţă, apare şeful poliţiei, vecin de scară cu ing. Ionescu. Aude povestea şi îl eliberează pe inginer. Inginerul merge supărat direct la asociaţie. Administratoru' nici nu-l lasă să deschidă gura:
- Domnu' Ionescu, aveţi probleme. V-a căutat poliţia de 2 ori, da' le-am spus că nu staţi aici.
Mai multe găsiți la Elly Weiss, jocul Happy Weekend -Ediția 23

Comentarii

 1. Foarte tare aia cu sunt de doua ori mai multe picioare obosite decat capete proaste. logic nu?
  Noapte buna, draga Alexandra!

  RăspundețiȘtergere
 2. Drăguţe bancuri!
  Weekend plăcut!

  RăspundețiȘtergere
 3. Bine alese glumele! Happy weekend! :)

  RăspundețiȘtergere
 4. E bine să ai un administrator de bloc care îţi ţine spatele :)))))

  RăspundețiȘtergere
 5. Mi-au placut foarte mult glumele alese de tine, îspecial cea cu berzele! :))
  Sa ai o duminica frumoasa!
  pupici!

  RăspundețiȘtergere
 6. "- Domnu' Ionescu, aveţi probleme. V-a căutat poliţia de 2 ori, da' le-am spus că nu staţi aici." Omul zicea ca-i face un bine. :))
  Inca rad. :)))) E excelenta gluma.
  Ca toate de altfel dar asta e cea mai tare.
  Happy weekend, draga mea! Te pup!

  RăspundețiȘtergere
 7. Foarte tare ultimul banc..Multumim ca ne-ai inviorat cu bancurile tale!

  RăspundețiȘtergere
 8. Foarte haioase bancurile !
  O zi cat se poate de placuta!

  RăspundețiȘtergere
 9. =)) , prea tare mi-am luat portia de ras pe ziua de azi ;)

  RăspundețiȘtergere
 10. Va multumesc pentru vizite si comentarii ...Imi pare rau ca am fost inactiva atat de mult timp, dar chiar nu a contat de mine ...Daca amicii de la RDS s-ar misca mai cu talent, as fi avut net mult mai devreme....si acum am net prin bunavointa unui prieten ....Va pup si va urez o noapte linistita!

  RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Concurs "În așteptarea Crăciunului" cu Fairy`s Events - ÎNCHEIAT plus CÂȘTIGĂTORII

Puțin câte puțin ne pregătim de Crăciun. Cu liste, cu idei, cu poezii și colinde pentru a-l impresiona pe Moș Crăciun. Ca să nu mai zic că și super/hyper marketurile și site-urile online au început de multișor deja să ne tot convingă să începem cumpărăturile de Crăciun cât mai devreme posibil.
Eu îmi aduc aminte din copilărie că majoritate cumpărăturilor se făceau în decembrie, cât mai aproape de ziua cu pricina, bradul era împodobit pe 24 decembrie, cu colinde de la radio, televizor sau discuri de vinil (chiar, mai există așa ceva?!), mama pregătea mâncarea, tata ajuta la orice era nevoie și apoi noi mergeam la colindat prin cartier, la rude și cunoștințe. Și era foarte frumos!
Acum e frumos din alte motive: redescopăr Crăciunul prin ochii Emiliei și acușica al bebelușului. Și mi se pare la fel de magic ca înainte, doar că din altă poziție: aceea de părinte. De aceea, împreună cu Oana de la Fairy`s Events (și ea mama unei fetițe) ne-am gândit să organizăm un concurs pentru pitici și…

Prin cenușa de visuri de Oana Arion

Mi-am jurat că nu voi mai citi trilogii sau serii care nu sunt publicate în totalitate. Mi-am jurat și nu m-am ținut de cuvânt. Cum să reușești să te ții de cuvânt când în fața ta apare manuscrisul penultimului volum al seriei mult-iubite? Nu poți. Te apuci de citit și încerci să citești destul de repede ca să afli tot și, totuși, destul de încet ca să nu se termine dintr-o dată.
Călătoria mea a început acum vreo 2 ani și ceva, cu lectura primului volum din seria Nemuritor și descopeream atunci un mix de fantasy, romance, umor fin și personaje de care ajungi să te îndrăgostești. Apoi am zis că voi cumpăra următoarele 4 volume și le voi citi când seria va fi publicată integral. Desigur că soarta a avut alt plan: la începutul anului am cumpărat pachetul cu primele 3 volume și in 3 nopți erau gata.
Am crezut că îmi va fi la fel de ușor și cu acest volum 4: mă refer la găsit timp pentru citit, pentru că imediat ce începi să citești și te scufunzi în lumea Victoriei nu prea mai este cale …

Concurs încheiat: Campionatul Național de Joacă pentru Părinți și un mini-concurs

Pe 16 octombrie am fost invitată la Campionatul Național de Joacă pentru Părinți cu Mirela Retegan. A căzut într-o duminică, numai bine a putut să stea tati cu Emi și eu să pot participa. Și mă bucur nespus că am putut face asta.   Cine nu a auzit de Gașca Zurli dintre cei care au copii? "Am o căsuță mică, așa și-așa ...."-ne executam amândoi lângă mândră și dansam de mamă focului și rădeam ca nebunii. "Cântec pentru Maya"-acel Maya e ceva generic, deși dedicat fiicei Mirelei Retegan, poate fi înlocuit cu absolut orice nume, mai ales cel al puiului tău, și îți dai seama că, de multe ori, ei nu vor bunuri materiale ci să fim alături de ei cât mai mult.


Campionatul de Joacă pentru Părinți ar trebui organizat în fiecare lună :) Pentru că merită. Pentru că aș vrea cât mai mulți părinți să se joace, să uite de încrâncenările zilnice și să redevină pentru vreo 2-3 ore niște copii veseli, puși pe joacă și învățați să se distreze.   E vorba despre timp de calitate cu copil…