vineri, 7 iunie 2013

Vineri recomandăm articole

Vineri, din nou. Cel puțin, începutul unei vineri. Astfel că, merge o nouă postare din rubrica ”Vinerea recomandăm articole”.

Săptămâna aceasta a fost una grea, emoționantă: tot am așteptat până când s-a întâmplat - joia aceasta am botezat-o pe Emilia, astăzi îi facem ”scăldarea” (scoaterea din mir), apoi cred că sâmbătă și duminică ne mutăm ...Multe, dom`le, multe!

Și acum să purcedem la recomandat articole:

Chiar astăzi citeam un articol pe blogul Cristinei - Blogul Mamei Începătoare - care m-a cam lăsat mască. Cum adică copiii de creșă/grădiniță să fie jigniți sau chiar înjurați? Ce e cu sistemul educativ din zilele noastre?

Ciprian, de pe Comunicare și relații publice, ne prezintă povestea unui hacker român arestat și care s-a reprofilat- de la vândut altor hackeri informații/sisteme pentru a clona cardurile, acuma a inventat un dispozitiv pentru securitatea ATM-urilor, dispozitiv brevetat și câștigător al unui premiu. Bravo lui!

Misz Adri, pe blogul ei cu același nume, zice că nu-și împarte Cola cu nimeni. Mai important, datorită unui pariu ...se pare că deja are 3 săptămâni de când nu a mai băut nici o picătură de Cola și vrea să lungească perioada la cel puțin 1 an. Să-i urăm mult succes!

Umbrelele sunt bune, mai ales pe o vreme ca cea din ultimile zile. Dar când umbrelele sunt pentru a proteja sufletul tău? Continuarea o găsiți pe bogdan86.

Prometeu în Caucaz scrie incredibil despe minune. Care ar fi minunea ta? Află despre ce este vorba pe blogul ei.

Și încă un articol ... miraculos. Copilul care nu a știut că s-a născut - pe blogul only4ladies.net - un blog ”despre viață, diete, rețete, suzete și alte subiecte ... cochete”.

Ai putea spune că ai un prieten bun ...ciudat? Mulți ar zice că da. Dar nu la fel de ciudat ca și moartea. Nymphetamine ne povestește despre întâlnirea cu cea mai bună prietenă - Moartea. O poveste (a doua parte, merită citită și prima parte) impresionantă.

În încheiere, vă las cu o melodie pe care abia ieri am asculat-o pentru prima dată -Mami, mulțumesc pentru tot! - și ale cărei versuri mi se par ...uimitoare.Sunt doar un om care știe ce vrea
Dar nu mi-e ușor...
Când mă doare ceva mă tratez
Cu un pic de umor...
Și minciuna îmi pare că e
Un fel de bau bau...
De la viață eu nu știu să cer
Mai mult decât dalb.

Refren (x2):
Drumul spre mine e greu dar e sfânt
Nu-mi pot permite să uit cine sunt
Drumul spre mine îl mai rătăcesc
Dă-mi ,Doamne, putere să mă regăsesc

Ma așez dacă vreau cu prietenii mei
La masa de joc...
E magic și totuși refuz să depind de noroc
Viața e scurtă, ispitele curg
Arome de mosc...
În oglindă mă uit fiïndcă vreau să mă recunosc.

6 comentarii:

 1. Eu cred ca recomand sa iesim afara!
  Sunt peste 25 de grade si soareeeeeeeee.......
  pupici, zi faina!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Minnie, ești fericită! La mine abia acum a ieșit soarele, dar parcă tot i-ar fi frică - se ascunde printre nori una două - sau îi este rușine :)))Mulți pupici și ție :*

   Ștergere
 2. Am vazut pe FB fotografii de la botez. Ce devreme ati botezat-o... :)
  Sa fie sanatoasa, sa creasca frumoasa si asa cum iti mai doresti tu :)

  N-am stiut despre eveniment, ca eu intru mai rar pe profile, in cronologii. :)
  E o scumpete Emilia Elena, e o mica printesa. A fost imbracata superb :)
  Te pup! Va pup!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Elly, mulțumesc frumos pentru tot!

   Am botezat-o devreme pentru că așa am vrut eu ...Prea era agitată.. Aș fi făcut botezul chiar și mai devreme... Nu există o limită minimă pentru astfel de evenimente....Iar petrecerea va urma spre sfârșitul verii, când va fi ceva mai mare

   Unii ne-au zis că a fost ca o păpușică de porțelan, parcă nu era vie (în poza în care dormea :P)

   Te pupăm și noi pe tine!

   Ștergere
 3. si noi am facut botezul la aproape 6 saptamani, am avut emotii dae totul a fost minunat! :)
  Felicitari pt eveniment! :)
  asa, o sa dau o fuga pe la blogurile recomandate numai sa gasesc putin timp :)

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Mona, e mai bine să faci botezul cât mai devreme ...Eu am avut noroc și să asist, din ușa bisericii - deci nu chiar de aproape, pentru că nu aveam încă 40 de zile.

   Minunat a fost și la noi ziua de joi și cea de vineri cu scoaterea din mir și băița făcută de nana ...Din nou, îmbracată ca o păpusă :)))

   Mulțumim de urare! Noapte bună și o duminică frumoasă, Mona!

   Ștergere

Viata este vis?

Liber arbitru sau predestinare? Ce ți-e destinat ți-e scris în frunte? Oare? Gândurile tale atrag exact acea serie de evenimente care să ad...

Popular