Treceți la conținutul principal

Meloman pentru o zi (13)

Am o lista intreaga de melodii ale Lisei Gerrard si nu stiam pe care sa o aleg. Are o voce incredibila si un stil aparte. Enjoy it!

Dacă doresti să participi , publică pe blogul tău , o melodie preferată de care tocmai ti-ai amintit si vrei să o impartasesti cu noi si inscrie articolul la "Meloman pentru o zi"!

Comentarii

 1. Da... Muzică de biserică, specifică egiptenilor, indienilor... Nu mă descurc la clasificarea stilului ei!:))
  O zi frumoasă, Alexandra! Vă pup!

  RăspundețiȘtergere
 2. Muzica Lisei este foarte aparte - neoclasica, new age. Ea chiar canta la un instrument asiatic - yangqin. In multe din melodii canta in limbi stravechi, limba care a inspirat cantecul sau chiar intr-o limba ce pare necunoscuta. Faina suita de melodii! O zi frumoasa iti doresc, cu multa muzica buna!

  RăspundețiȘtergere
 3. Mmm, ai ales o muzica ce nu te poate lasa indiferent, nu are cum sa nu genereze trairi!
  Foarte interesanta optiune! Multumesc!

  O seara frumoasa!
  Ilda
  Lavender Thoughts

  RăspundețiȘtergere
 4. Ce muzica speciala! Iar videoclipul mi-a placut tare mult. Altceva decat "galagia" comerciala de pe toate posturile.

  O seara buna! :-)

  RăspundețiȘtergere
 5. Este incredibila, ai senzatia ca te poarta in alte dimensiuni. Frumos si clipul..Imi pare bine ca am aflat de la tine despre aceasta cantareata, e cu totul aparte.

  RăspundețiȘtergere
 6. E prea tristă pentru gusturile mele... E totuși interesantă: parcă ai pluti într-o altă lume!
  O zi frumoasă în continuare! :)

  RăspundețiȘtergere
 7. Rascolitoare! Asa as putea caracteriza eu melodia propusa de tine, Alexandra. Speciala e putin spus... Nu o stiam, si nici stilul nu-mi este familiar. E bine ca descopar lucururi noi pe blogurile voastre. :)

  RăspundețiȘtergere
 8. Clar nu e de ascultat in orice zi, acum sunt tare obosita si nu am rabdarea sa o ascult. Voi reveni asupra ei.

  RăspundețiȘtergere
 9. chiar zici ca e din alta lume! nu o stiam, e impresionanta!

  RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Concurs "În așteptarea Crăciunului" cu Fairy`s Events - ÎNCHEIAT plus CÂȘTIGĂTORII

Puțin câte puțin ne pregătim de Crăciun. Cu liste, cu idei, cu poezii și colinde pentru a-l impresiona pe Moș Crăciun. Ca să nu mai zic că și super/hyper marketurile și site-urile online au început de multișor deja să ne tot convingă să începem cumpărăturile de Crăciun cât mai devreme posibil.
Eu îmi aduc aminte din copilărie că majoritate cumpărăturilor se făceau în decembrie, cât mai aproape de ziua cu pricina, bradul era împodobit pe 24 decembrie, cu colinde de la radio, televizor sau discuri de vinil (chiar, mai există așa ceva?!), mama pregătea mâncarea, tata ajuta la orice era nevoie și apoi noi mergeam la colindat prin cartier, la rude și cunoștințe. Și era foarte frumos!
Acum e frumos din alte motive: redescopăr Crăciunul prin ochii Emiliei și acușica al bebelușului. Și mi se pare la fel de magic ca înainte, doar că din altă poziție: aceea de părinte. De aceea, împreună cu Oana de la Fairy`s Events (și ea mama unei fetițe) ne-am gândit să organizăm un concurs pentru pitici și…

Prin cenușa de visuri de Oana Arion

Mi-am jurat că nu voi mai citi trilogii sau serii care nu sunt publicate în totalitate. Mi-am jurat și nu m-am ținut de cuvânt. Cum să reușești să te ții de cuvânt când în fața ta apare manuscrisul penultimului volum al seriei mult-iubite? Nu poți. Te apuci de citit și încerci să citești destul de repede ca să afli tot și, totuși, destul de încet ca să nu se termine dintr-o dată.
Călătoria mea a început acum vreo 2 ani și ceva, cu lectura primului volum din seria Nemuritor și descopeream atunci un mix de fantasy, romance, umor fin și personaje de care ajungi să te îndrăgostești. Apoi am zis că voi cumpăra următoarele 4 volume și le voi citi când seria va fi publicată integral. Desigur că soarta a avut alt plan: la începutul anului am cumpărat pachetul cu primele 3 volume și in 3 nopți erau gata.
Am crezut că îmi va fi la fel de ușor și cu acest volum 4: mă refer la găsit timp pentru citit, pentru că imediat ce începi să citești și te scufunzi în lumea Victoriei nu prea mai este cale …

Concurs încheiat: Campionatul Național de Joacă pentru Părinți și un mini-concurs

Pe 16 octombrie am fost invitată la Campionatul Național de Joacă pentru Părinți cu Mirela Retegan. A căzut într-o duminică, numai bine a putut să stea tati cu Emi și eu să pot participa. Și mă bucur nespus că am putut face asta.   Cine nu a auzit de Gașca Zurli dintre cei care au copii? "Am o căsuță mică, așa și-așa ...."-ne executam amândoi lângă mândră și dansam de mamă focului și rădeam ca nebunii. "Cântec pentru Maya"-acel Maya e ceva generic, deși dedicat fiicei Mirelei Retegan, poate fi înlocuit cu absolut orice nume, mai ales cel al puiului tău, și îți dai seama că, de multe ori, ei nu vor bunuri materiale ci să fim alături de ei cât mai mult.


Campionatul de Joacă pentru Părinți ar trebui organizat în fiecare lună :) Pentru că merită. Pentru că aș vrea cât mai mulți părinți să se joace, să uite de încrâncenările zilnice și să redevină pentru vreo 2-3 ore niște copii veseli, puși pe joacă și învățați să se distreze.   E vorba despre timp de calitate cu copil…