sâmbătă, 14 decembrie 2013

Ursuletul de plus

Mos Nicolae a fost darnic anul acesta cu noi! Pe langa minunea de fetita pe care o au langa ei, ne-a adus si prieteni buni, parte din familia noastra marita.

Am primit (eu - Emilia) cele mai multe cadouri, dar nu stiu cum se face, dulciurile le-au mancat ai mei (parintii, mami cu tati). Cica s-au sacrific ei, ca sa nu imi iasa dintii direct cariati (si au fost ceva dulciuri, plus clementine si portocale - yupeeee pentru ei!!!)


aici e doar o parte din ele :)))

Tati s-a gandit ca oricum stau ca o broscuta si a luat un companion pentru mine: broscoiul din imagine. Cam cu un ochi la slanina si unul la faina, oracaie de parca sunetul ar iesi din butoi (prima data chiar am plans cand l-am auzit), dar acuma suntem prieteni la catarama.

De la Mariuca-cea mai tanara dintre matusi, am primit un body cu dedicatie speciala. Asta pe langa dulciuri, desigur.



De la nanu si nana am primit cel mai frumos cadou: costumasul de ursulet. Cand sunt imbracata in el, poti sa si juri ca sunt un ursulet de plus. Nu ma credeti? Uitati dovada!




V-am zis eu! :) :P

 Desigur, mami a primit de la un Mos Nicolae "calator", un CD cu muzica frumoasa. Cica, Caline, iti multumeste frumos. Si eu iti multumesc, pentru ca si eu ascult, chiar daca nu inteleg mare lucru din versuri, dar muzica e faina.




un alt Mos Nicolae pentru mama .... de la ziua ei tot vrea cartea aceasta :))

Cum am mai zis, un Mos Nicolae destul de bogat si darnic. Multumim tuturor Mosilor Nicolae care au complotat pentru bucuria noastra a tuturor! Va pupam si pe voi toti si va uram un Happy Weekend! (desi, pe jumatate, s-a cam dus)

PS:  Pe 10 decembrie am implinit si 7 luni. Cu o seara inainte, cam pe la 12.15 au aflat ai mei ca mi-a iesit si un dinte (stanga, jos). Tipau de bucurie si zambeau de parca nu au mai vazut dinti. Uneori stau si ma gandesc daca ei chiar sunt parintii mei - adulti sau alti copii care au grija de mine :)))

***

Postarea participa si la Elly Weiss - Happy Weekend! -Editia 49.



16 comentarii:

  1. La multe luni şi mulţi ani înainte!

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce frumos, doamne cat e de dragalasa in acel costum, sa va traiasca, sa va bucurati de ea! Sa ne spui si noua despre carte ca sunt curioasa!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai cartea am inceput-o, Fairytale, dar cu Emilia citesc numai cand mai doarme ... iar asta se intampla cam rar in ultima vreme :))) Am sa va povestesc si voua despre ea. Multumim de urari si sanatate voua!

      Ștergere
  3. Draga Emilia, deci asa sta treaba cu mami si tati. Bine ca ne-ai spus! Sa stim sa ascundem orice dulciuri de ei :))
    Si...stai asa, ca nu-nteleg! Cafeniul cu suzeta de pe canapea nu este ursulet??! Hmmm.... Ia uite, domnule, ce m-am pacalit! ;)

    Sa va traiasca papusica, draga Alexandra! Tare dragalasa este si articolul e la fel de frumos si sprintar :) Pupici!
    Happy weekend, ca inca mai este! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cam asa, draga Elly, sta treaba cu ai mei. Ei cred ca eu nu-mi dau seama de cum merg lucrurile doar pentru ac sunt mica, dar sunt ceva mai smechera decat mai cred ei :)))).


      PS: Multumesc, Elly! Imi place la nebunie de Emilia in costumul ei de ursulet. Toata lumea se topeste dupa ea ... chiar si strainii. Daca mai arunca si un zambet, gata, i-a cucerit pe toti. Happy Weekend!

      Ștergere
  4. Tot mai bună e suzeta decât portocala.
    Happy Weekend !

    RăspundețiȘtergere
  5. Darnic mosul si parintii foarte saritori :)) Cel mai simpatic ursulet de plus:x

    RăspundețiȘtergere
  6. Doamne ce ursulet frumos!Sa va traiasca!
    Frumoase cadouri :)

    RăspundețiȘtergere
  7. da, se pare ca esti un bebe tare destept si ai meritat toate cadourile care le-ai primit. Sa-ti fie de bine si sa-ti creasca si restul dintilor. Sa vezi bucurie pe capul lui tati si mami. haha.

    RăspundețiȘtergere
  8. Ursuletul cu sau fara costumatie, care si ea are rolul ei, e cel mai frumos cadou! :)

    RăspundețiȘtergere
  9. ce puuuui de ursulet frumoooos! :) ptu ptu sa nu-i fie de deochi! e supeeerba si mumoasa si zambiroasa si fatzuca buna de pupat! frumoasa foc! :)
    chiar ca a fost darnic moshu! :) poate iti mai raman dulciuri de la Mos Craciun! iti tin pumnii! :))

    RăspundețiȘtergere
  10. Fie "criza" cat de grea, Mosu' tot ne-aduce cate ceva...alaturi de cei dragi.

    RăspundețiȘtergere
  11. ...sunteti minunati cu tot cu prieteni, familie mare, oameni buni si dragi ce vă tineti aproape. Uite asa are Emilia exemple bune. Să vă iubiti mult! Mos bogat si de Crăciun....şi la mai multi dintisori! Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  12. Cel mai dulce ursulet de plus! :)
    Craciun luminos, vesel si frumos! Sarbatori vesele si daruri multe, mai ales ursuletului!! :)

    RăspundețiȘtergere

Mestesugul - arta si meserie - serie de interviuri: Push Design (3)

Push Design este un duo dinamic, creativ până la cer și înapoi, și mai sunt și soț și soție. Mi se pare minunat ceea ce fac ei, plus multel...

Popular