luni, 3 februarie 2014

Tzanca mea

Asa se intampla cand incepi o carte, apoi mai ai o vizita de facut, tzanca e nervoasa pentru ca ii cresc dintii si tu nu ai apucat sa termini ce ai inceput. Citesti noaptea si uite ca se face dimineata. Terminat.... sau, bine zis, terminata. Eu, nu cartea. Dar si cartea... Si tzanca. In sfarsit doarme linistita, fara plansete si altele prin pat. Si la ora asta, eu stau la calculator si rasfoiesc pozele cu ea. Asta e tanca mea :)









18 comentarii:

  1. Acestea sunt pozele fericirii! Fericirii continue izvorâte din iubire tânără! Felicitări! Să-ţi trăiască! Să vă trăiască!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Adriana, sa stii ca sunt asa de fericita cand o vad si pe ea fericita, desi tare capoasa mai este (uneori :P). Multumim frumos pentru cuvintele tale! Merg la inima ♥♥♥!

      Ștergere
  2. Este o adevarata papusa! Sa aibe noroc si numai bine, sanatate si tot binele din lume!
    Saptamana faina!

    RăspundețiȘtergere
  3. Pozele acestea ma fac sa imi doresc si eu o bebitza. Sa iti traiasca si sa creasca sanatoasa. Trec toate aceste etape..si cu dintisorii, vei vedea, Bubu al meu nu mi-a creat probleme din acest punct de vedere.Pur si simplu i-au iesit foarte tarziu si unul dupa altul. Aveti grija una de cealalta si de tati:)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Fairytale, si eu imi doresc perechea "de aur": baiat si fata, dar ce va fi, va fi binevenit si iubit. Cat despre dinti, se pare ca fiecare are un stil propriu: a mea face febra si se strica la burtica. Plange si ar fi in stare sa roada si varul de pe pereti :))

      Acum are 6 dinti si e mandra tare. Pare-se ca de acuma ii ies cate 2 deodata.

      Pupici la amandoi! :* ♥♥♥

      Ștergere
  4. vai ce superba este imbulinataaaa :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Este tare dragalasa, sa va traiasca si sa va bucurati de ea. :) Cel mai dulce copilas! :) Cand ai o asemenea comora, viata e frumoasa si plina de satisfacii la tot pasul. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Comoara asta mica, face cate 10! :)) Multumim Nice! E faina viata cu ea: not a dull moment! ;) ♥♥♥

      Ștergere
  6. Bubulinaaaaaa! frumoasa mica si ochioasa si frumooooooasaaaa! bravo mami! va pupam! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumim, mami! L-am vazut pe motzatul tau in poze si e mareeeee! Oare cand cresc asa de repede?! Si frumosi?! Si noi va pupacim! ♥♥♥

      Ștergere
  7. In rochia cu buline imi vine sa o mananc! Somn linistit! :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Rochia cu buline se pare ca e favorita tuturor. Si mie imi place. A primit-o de la nana ei atunci cand a fost scoasa din mir. Cred ca pe la vara ii va veni de minune. Avem rochite sa imbracam fetita :))

      Ștergere
  8. Imbracata in rochite juri ca-i o papusa :)
    Fara exagerare! Emilia e o frumoasa.
    Sa aveti o duminica minunata! Pupici! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc Elly! Ni s-a mai spus ca seamana cu o papusa .... Cand sta linistita sa ii fac o poza. In rest e asa de energica ca nu prea poti zice ca e o papusa .... poate un iepuras Duracell :)) Pupici :* ♥♥♥

      Ștergere

Mestesugul - arta si meserie - serie de interviuri: Push Design (3)

Push Design este un duo dinamic, creativ până la cer și înapoi, și mai sunt și soț și soție. Mi se pare minunat ceea ce fac ei, plus multel...

Popular