miercuri, 16 iulie 2014

Soţul ideal

Terapeutul american Dr. Kelly Fanigan i-a scris o scrisoare fiicei sale, o scrisoare despre cel care va deveni, la un moment dat,soț. Iată mesajul pe care i l-a transmis fiicei sale, menit să o ajute să își găsească soțul ideal peste ani buni, în viitor:“Draga mea,


De curând, mama ta și cu mine căutam un răspuns pe Google. Nu am apucat bine să introducem termenii căutării că Google ne-a prezentat o listă cu cele mai populare căutări din lume. Cocoțată în vârful listei era căutarea “cum să-l faci să rămână interesat de tine”.Am fost uimit. Am căutat zeci de alte articole despre cum să fii sexy, când să-i aduci o bere sau un sandwich, cum să-l faci să se simtă inteligent și superior, și m-am enervat la culme.Micuța mea, nu este, n-a fost și nu va fi niciodată treaba ta să-l faci să rămână interesat de tine.Singura responsabilitate a ta este să realizezi, adânc în sufletul tău, în acel loc de neclintit care nu poate fi zdruncinat de respingeri, pierderi sau ego, că ești o persoană interesantă (dacă vei reuși să-ți amintești că toți ceilalți oameni sunt de asemenea interesanți, marea bătălie a vieții tale va fi aproape câștigată. Îți voi vorbi totuși despre asta într-o altă scrisoare).Dacă vei reține asta, vei fi atrăgătoare în cel mai important mod: vei atrage un băiat care își va investi tot interesul în tine.Micuța mea, vreau să-ți vorbesc despre băiatul pe care nu trebuie să-l păstrezi interesat de tine, pentru că știe că ești o persoană interesantă:Nu-mi pasă că își așează coatele pe masă atâta timp cât își ațintește privirea pe felul în care nasul tău se încrețește atunci când zâmbești și apoi nu se mai poate opri din uitat.Nu-mi pasă dacă nu știe să joace golf cu mine, atâta timp cât se poate juca cu copiii voștri și se va minuna de cât de mult îți seamănă.Nu-mi pasă dacă nu este interesat de bani, atâta timp cât te iubește.Nu-mi pasă dacă este puternic, atâta timp cât îți oferă spațiul necesar pentru a-ți afirma forța care se găsește în inima ta.Nu-mi pasă cum votează, atâta timp cât se trezește în fiecare dimineață și te alege pe tine pentru a te onora și prețui în inima sa.Nu-mi pasă care este culoarea pielii lui, atâta timp cât pictează pânza vieții voastre cu răbdare, sacrificiu și tandrețe.Nu-mi pasă dacă are o religie sau alta sau dacă este ateu, atâta timp cât realizează că fiecare moment al vieții petrecut cu tine este sacru.Dacă vei întâlni un astfel de bărbat și nu veți avea nimic altceva în comun, vă va uni un singur lucru: persoana ta. Pentru că, la urma urmelor, singurul lucru pe care trebuie să-l faci pentru a-l face să rămână interesat de tine este să fii tu însăți.Bărbatul care nu-și va pierde niciodată interesul pentru tine,Tata”

sursa: viralnova.com

Eu zic că toate ne dorim aşa ceva, pentru noi şi pentru fiicele noastre .....şi o variantă feminină pentru băieţii noştri.

7 comentarii:

 1. Frumos, frumos.... E atât de adevărat... Mai ales că și mami zice la fel!;)
  Pup, Alexandra!!

  RăspundețiȘtergere
 2. Fiecare parinte doreste tot ce-i mai bun pentru copilul sau, exceptiile nu se pun la socoteala. :)

  RăspundețiȘtergere
 3. Pare omul ideal, ce-i al nostru e pus deoparte, dar pana sa il gasim pe cel predestinat noua uneori mai intalnim si oameni nepotriviti. Scrisoarea este foarte frumoasa, idealul in ceea ce priveste relatiile socru/ginere, etc.Seara buna!

  RăspundețiȘtergere
 4. Merge si mai putin ideal:), sa nu fie monotonie :)))

  RăspundețiȘtergere
 5. Foarte frumoase şi adevărate gânduri! Sfaturi adevărate şi pline de înţelepciune vieţii.

  RăspundețiȘtergere

Mestesugul - arta si meserie - serie de interviuri: Push Design (3)

Push Design este un duo dinamic, creativ până la cer și înapoi, și mai sunt și soț și soție. Mi se pare minunat ceea ce fac ei, plus multel...

Popular