Treceți la conținutul principal

Planuri pentru viitor

Nu am mai scris de mult timp pe blog. Fără chef și fără timp. Așa am fost luna aceasta. Sper să mpăredresez de acum încolo.

Mare lucru nu am făcut, doar că ”am intrat în pâine” la serviciu, cu ture ciudate (chiar și acel split shift, căruia eu îi zic split shit) și mă simt mai obosită ca niciodată. Când am timp, încerc să mai citesc câte puțin sau să mai vizionez episoade din serialele preferate - remediu pentru descrețirea creierului.
Cu toate că nu sunt de foarte mult la acest job, îmi caut altceva de muncă. Se pare că treaba cu turele nu e de mine. Așadar îmi propun să îmi găsesc un loc de muncă cu orar fix, pentru ca după terminarea acestui program să pot să stau si eu cu fiica mea, care din toamnă merge la grădiniță și reprezintă o schimbare pentru noi toți.

În perioada următoare vor mai urma niște ediții ale proiectelor mele dragi din online: Provocarea Handmade și Blind Date with a Book, care se bucură de participanți fideli la fiecare ediție.

Îmi propun să cumpăr cărți și să le citesc. Să îmi completez seriile pe care le am și nu le-am început a citi tocmai din cauză că îmi lipsesc anumite volume; așa prefer eu, să le citesc când am seria întregă în posesia mea.

Îmi mai propun să pun bazele unui început de afacere (mică), pe baza unei idei ”răsărite” în acest sfârșit de săptămână. Sper să și reușesc, să nu rămâna la stadiul de ”idee genială dar nu pusă în practică”.Și îmi mai porpun să fiu ceva mai optimistă. Nu știu dacă voi reuși, având  în vedere doza de negativism din ADN-ul meu, dar eu încerc. Se pare că optimismul face minuni. Voi vedea dacă e așa sau nu!


Comentarii

 1. Iti doresc succes in afacerea pe care vrei sa o pornesti :).

  RăspundețiȘtergere
 2. Mult mult succes! sa se intample repede tot ce vrei mai bun si mai frumos! :)

  RăspundețiȘtergere
 3. ma regasesc in mare parte in ceea ce-ai scris si cred ca amandoua cautam alta ordine si acel altceva.
  mult succes!

  RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Concurs "În așteptarea Crăciunului" cu Fairy`s Events - ÎNCHEIAT plus CÂȘTIGĂTORII

Puțin câte puțin ne pregătim de Crăciun. Cu liste, cu idei, cu poezii și colinde pentru a-l impresiona pe Moș Crăciun. Ca să nu mai zic că și super/hyper marketurile și site-urile online au început de multișor deja să ne tot convingă să începem cumpărăturile de Crăciun cât mai devreme posibil.
Eu îmi aduc aminte din copilărie că majoritate cumpărăturilor se făceau în decembrie, cât mai aproape de ziua cu pricina, bradul era împodobit pe 24 decembrie, cu colinde de la radio, televizor sau discuri de vinil (chiar, mai există așa ceva?!), mama pregătea mâncarea, tata ajuta la orice era nevoie și apoi noi mergeam la colindat prin cartier, la rude și cunoștințe. Și era foarte frumos!
Acum e frumos din alte motive: redescopăr Crăciunul prin ochii Emiliei și acușica al bebelușului. Și mi se pare la fel de magic ca înainte, doar că din altă poziție: aceea de părinte. De aceea, împreună cu Oana de la Fairy`s Events (și ea mama unei fetițe) ne-am gândit să organizăm un concurs pentru pitici și…

Prin cenușa de visuri de Oana Arion

Mi-am jurat că nu voi mai citi trilogii sau serii care nu sunt publicate în totalitate. Mi-am jurat și nu m-am ținut de cuvânt. Cum să reușești să te ții de cuvânt când în fața ta apare manuscrisul penultimului volum al seriei mult-iubite? Nu poți. Te apuci de citit și încerci să citești destul de repede ca să afli tot și, totuși, destul de încet ca să nu se termine dintr-o dată.
Călătoria mea a început acum vreo 2 ani și ceva, cu lectura primului volum din seria Nemuritor și descopeream atunci un mix de fantasy, romance, umor fin și personaje de care ajungi să te îndrăgostești. Apoi am zis că voi cumpăra următoarele 4 volume și le voi citi când seria va fi publicată integral. Desigur că soarta a avut alt plan: la începutul anului am cumpărat pachetul cu primele 3 volume și in 3 nopți erau gata.
Am crezut că îmi va fi la fel de ușor și cu acest volum 4: mă refer la găsit timp pentru citit, pentru că imediat ce începi să citești și te scufunzi în lumea Victoriei nu prea mai este cale …

Concurs încheiat: Campionatul Național de Joacă pentru Părinți și un mini-concurs

Pe 16 octombrie am fost invitată la Campionatul Național de Joacă pentru Părinți cu Mirela Retegan. A căzut într-o duminică, numai bine a putut să stea tati cu Emi și eu să pot participa. Și mă bucur nespus că am putut face asta.   Cine nu a auzit de Gașca Zurli dintre cei care au copii? "Am o căsuță mică, așa și-așa ...."-ne executam amândoi lângă mândră și dansam de mamă focului și rădeam ca nebunii. "Cântec pentru Maya"-acel Maya e ceva generic, deși dedicat fiicei Mirelei Retegan, poate fi înlocuit cu absolut orice nume, mai ales cel al puiului tău, și îți dai seama că, de multe ori, ei nu vor bunuri materiale ci să fim alături de ei cât mai mult.


Campionatul de Joacă pentru Părinți ar trebui organizat în fiecare lună :) Pentru că merită. Pentru că aș vrea cât mai mulți părinți să se joace, să uite de încrâncenările zilnice și să redevină pentru vreo 2-3 ore niște copii veseli, puși pe joacă și învățați să se distreze.   E vorba despre timp de calitate cu copil…