luni, 29 iunie 2015

Planuri pentru viitor

Nu am mai scris de mult timp pe blog. Fără chef și fără timp. Așa am fost luna aceasta. Sper să mpăredresez de acum încolo.

Mare lucru nu am făcut, doar că ”am intrat în pâine” la serviciu, cu ture ciudate (chiar și acel split shift, căruia eu îi zic split shit) și mă simt mai obosită ca niciodată. Când am timp, încerc să mai citesc câte puțin sau să mai vizionez episoade din serialele preferate - remediu pentru descrețirea creierului.




Cu toate că nu sunt de foarte mult la acest job, îmi caut altceva de muncă. Se pare că treaba cu turele nu e de mine. Așadar îmi propun să îmi găsesc un loc de muncă cu orar fix, pentru ca după terminarea acestui program să pot să stau si eu cu fiica mea, care din toamnă merge la grădiniță și reprezintă o schimbare pentru noi toți.

În perioada următoare vor mai urma niște ediții ale proiectelor mele dragi din online: Provocarea Handmade și Blind Date with a Book, care se bucură de participanți fideli la fiecare ediție.

Îmi propun să cumpăr cărți și să le citesc. Să îmi completez seriile pe care le am și nu le-am început a citi tocmai din cauză că îmi lipsesc anumite volume; așa prefer eu, să le citesc când am seria întregă în posesia mea.

Îmi mai propun să pun bazele unui început de afacere (mică), pe baza unei idei ”răsărite” în acest sfârșit de săptămână. Sper să și reușesc, să nu rămâna la stadiul de ”idee genială dar nu pusă în practică”.



Și îmi mai porpun să fiu ceva mai optimistă. Nu știu dacă voi reuși, având  în vedere doza de negativism din ADN-ul meu, dar eu încerc. Se pare că optimismul face minuni. Voi vedea dacă e așa sau nu!


3 comentarii:

  1. Iti doresc succes in afacerea pe care vrei sa o pornesti :).

    RăspundețiȘtergere
  2. Mult mult succes! sa se intample repede tot ce vrei mai bun si mai frumos! :)

    RăspundețiȘtergere
  3. ma regasesc in mare parte in ceea ce-ai scris si cred ca amandoua cautam alta ordine si acel altceva.
    mult succes!

    RăspundețiȘtergere

Mestesugul - arta si meserie - serie de interviuri: Push Design (3)

Push Design este un duo dinamic, creativ până la cer și înapoi, și mai sunt și soț și soție. Mi se pare minunat ceea ce fac ei, plus multel...

Popular