Treceți la conținutul principal

Un nou Blind Date with a Book ...vă așteaptă

Bună tuturor!

Abia așteptam să mă apuc de un nou BDwaB (Blind Date with a Book).

E luna iulie și vă propun să vă înscrieți la noua ediție, din nou pe teme generale, a activității mele preferate: cadou sub formă de carte.

Voi schimba puțin regulile de acuma înainte. Îmi cer scuze, dar prefer să fiu sigură de oamenii care se înscriu. Nu e vorba despre persoanele care au participat de la început, care știu sigur că sunt de încredere, ci pentru noii participanți. Sorry, dragii mei, încrederea se câștigă!


Așadar, aveți timp până pe 25 iulie să vă înscrieți la Blind Date with a Book, numai în tabelul de mai jos (nu prin comentarii, mesaje sau mai știu eu ce, doar in tabel pentru a putea centraliza rezultatele). Pe 27 iulie vă voi contacta pentru a vă transmite datele persoanei căreia îi veți face cadou cartea pe care și-o dorește dintre cele menționate.
Cerințe necesare pentru înscriere:

- Vă veți înscrie și cu profilul de Facebook pentru a vă putea contacta mai ușor.

- Datele proporționate sunt confidențiale și numai eu le voi vedea ... desigur, și persoana care îți va trimite cadoul.

- Datele trebuie să conțină adresa completă: nume și prenume, adresa fizică, cod poștal, profilul de Facebook pentru a te găsi mai ușor.

- Cartea va costa maxim 30 de lei pentru ca împreună cu trimiterea ei prin Poștă să nu se cheltuiască mai mult de 35 de lei.

-Fiecare participant va enumera cel puțin 3-4 cărți, pentru ca fiecare să aibă de unde alege.Și pentru că tot suntem la subiectul CĂRȚI, să vă menționez de o altă acțiune a mea: Proiectul Handmade, care va avea ca următoare temă CARTEA. Ceea ce facem noi este să realizăm cadouri handmade (așadar făcute cu mânuțele noastre, indiferent de tehnica folosită, dar pe tema aleasă) pentru a ni le dărui între noi. Înscrierile vor avea los pe la sfârșitul lui august, cred și voi anunța și pe blog.

PS: De astăzi avem și pagină de Facebook:  https://www.facebook.com/BlindDateWithABookRomania

Comentarii

 1. Voi participa şi eu la proiectul tău.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Adrian, te astept cu mare placere. Atata timp cat te inscrii in tabelul de mai sus, nu e nici o problema. Ma bucur sa vad ca va place!

   Ștergere
  2. M-am înscris de ieri în tabelul de mai sus! :)

   Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Concurs "În așteptarea Crăciunului" cu Fairy`s Events - ÎNCHEIAT plus CÂȘTIGĂTORII

Puțin câte puțin ne pregătim de Crăciun. Cu liste, cu idei, cu poezii și colinde pentru a-l impresiona pe Moș Crăciun. Ca să nu mai zic că și super/hyper marketurile și site-urile online au început de multișor deja să ne tot convingă să începem cumpărăturile de Crăciun cât mai devreme posibil.
Eu îmi aduc aminte din copilărie că majoritate cumpărăturilor se făceau în decembrie, cât mai aproape de ziua cu pricina, bradul era împodobit pe 24 decembrie, cu colinde de la radio, televizor sau discuri de vinil (chiar, mai există așa ceva?!), mama pregătea mâncarea, tata ajuta la orice era nevoie și apoi noi mergeam la colindat prin cartier, la rude și cunoștințe. Și era foarte frumos!
Acum e frumos din alte motive: redescopăr Crăciunul prin ochii Emiliei și acușica al bebelușului. Și mi se pare la fel de magic ca înainte, doar că din altă poziție: aceea de părinte. De aceea, împreună cu Oana de la Fairy`s Events (și ea mama unei fetițe) ne-am gândit să organizăm un concurs pentru pitici și…

Prin cenușa de visuri de Oana Arion

Mi-am jurat că nu voi mai citi trilogii sau serii care nu sunt publicate în totalitate. Mi-am jurat și nu m-am ținut de cuvânt. Cum să reușești să te ții de cuvânt când în fața ta apare manuscrisul penultimului volum al seriei mult-iubite? Nu poți. Te apuci de citit și încerci să citești destul de repede ca să afli tot și, totuși, destul de încet ca să nu se termine dintr-o dată.
Călătoria mea a început acum vreo 2 ani și ceva, cu lectura primului volum din seria Nemuritor și descopeream atunci un mix de fantasy, romance, umor fin și personaje de care ajungi să te îndrăgostești. Apoi am zis că voi cumpăra următoarele 4 volume și le voi citi când seria va fi publicată integral. Desigur că soarta a avut alt plan: la începutul anului am cumpărat pachetul cu primele 3 volume și in 3 nopți erau gata.
Am crezut că îmi va fi la fel de ușor și cu acest volum 4: mă refer la găsit timp pentru citit, pentru că imediat ce începi să citești și te scufunzi în lumea Victoriei nu prea mai este cale …

Concurs încheiat: Campionatul Național de Joacă pentru Părinți și un mini-concurs

Pe 16 octombrie am fost invitată la Campionatul Național de Joacă pentru Părinți cu Mirela Retegan. A căzut într-o duminică, numai bine a putut să stea tati cu Emi și eu să pot participa. Și mă bucur nespus că am putut face asta.   Cine nu a auzit de Gașca Zurli dintre cei care au copii? "Am o căsuță mică, așa și-așa ...."-ne executam amândoi lângă mândră și dansam de mamă focului și rădeam ca nebunii. "Cântec pentru Maya"-acel Maya e ceva generic, deși dedicat fiicei Mirelei Retegan, poate fi înlocuit cu absolut orice nume, mai ales cel al puiului tău, și îți dai seama că, de multe ori, ei nu vor bunuri materiale ci să fim alături de ei cât mai mult.


Campionatul de Joacă pentru Părinți ar trebui organizat în fiecare lună :) Pentru că merită. Pentru că aș vrea cât mai mulți părinți să se joace, să uite de încrâncenările zilnice și să redevină pentru vreo 2-3 ore niște copii veseli, puși pe joacă și învățați să se distreze.   E vorba despre timp de calitate cu copil…