luni, 6 iulie 2015

Un nou Blind Date with a Book ...vă așteaptă

Bună tuturor!

Abia așteptam să mă apuc de un nou BDwaB (Blind Date with a Book).

E luna iulie și vă propun să vă înscrieți la noua ediție, din nou pe teme generale, a activității mele preferate: cadou sub formă de carte.

Voi schimba puțin regulile de acuma înainte. Îmi cer scuze, dar prefer să fiu sigură de oamenii care se înscriu. Nu e vorba despre persoanele care au participat de la început, care știu sigur că sunt de încredere, ci pentru noii participanți. Sorry, dragii mei, încrederea se câștigă!


Așadar, aveți timp până pe 25 iulie să vă înscrieți la Blind Date with a Book, numai în tabelul de mai jos (nu prin comentarii, mesaje sau mai știu eu ce, doar in tabel pentru a putea centraliza rezultatele). Pe 27 iulie vă voi contacta pentru a vă transmite datele persoanei căreia îi veți face cadou cartea pe care și-o dorește dintre cele menționate.




Cerințe necesare pentru înscriere:

- Vă veți înscrie și cu profilul de Facebook pentru a vă putea contacta mai ușor.

- Datele proporționate sunt confidențiale și numai eu le voi vedea ... desigur, și persoana care îți va trimite cadoul.

- Datele trebuie să conțină adresa completă: nume și prenume, adresa fizică, cod poștal, profilul de Facebook pentru a te găsi mai ușor.

- Cartea va costa maxim 30 de lei pentru ca împreună cu trimiterea ei prin Poștă să nu se cheltuiască mai mult de 35 de lei.

-Fiecare participant va enumera cel puțin 3-4 cărți, pentru ca fiecare să aibă de unde alege.



Și pentru că tot suntem la subiectul CĂRȚI, să vă menționez de o altă acțiune a mea: Proiectul Handmade, care va avea ca următoare temă CARTEA. Ceea ce facem noi este să realizăm cadouri handmade (așadar făcute cu mânuțele noastre, indiferent de tehnica folosită, dar pe tema aleasă) pentru a ni le dărui între noi. Înscrierile vor avea los pe la sfârșitul lui august, cred și voi anunța și pe blog.

PS: De astăzi avem și pagină de Facebook:  https://www.facebook.com/BlindDateWithABookRomania

5 comentarii:

  1. Voi participa şi eu la proiectul tău.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Adrian, te astept cu mare placere. Atata timp cat te inscrii in tabelul de mai sus, nu e nici o problema. Ma bucur sa vad ca va place!

      Ștergere
    2. M-am înscris de ieri în tabelul de mai sus! :)

      Ștergere

Mestesugul - arta si meserie - serie de interviuri: Push Design (3)

Push Design este un duo dinamic, creativ până la cer și înapoi, și mai sunt și soț și soție. Mi se pare minunat ceea ce fac ei, plus multel...

Popular