Treceți la conținutul principal

Blind Date with a Book - Autori români

Octombrie a început promițător, extrem de promițător: toți 3 suntem răciți bocnă; Emi nu se  mai duce la grădiniță și pentru ea e ca o pedeapsă, noi nu putem să nu mergem la serviciu ...și asta, pentru noi, e ca o pedeapsă. :(

Dar treacă de la mine. Oricum trebuia să se întâmple cândva: faza cu răceala. Cu toate astea, vreau să mă bucur de toamnă cât pot de mult. Și pentru că promisesem un Blind Date de toamnă, uite acum vin cu el. De data aceasta, cu tematică. Tot ce trebuie să faceți este să numiți cărțile pe care vi le doriți ale autorilor români preferați. Din toate timpurile, nu contează.
Regulile sunt simple, dar țin la ele și nu voi mai accepta abateri sau amânări:

- o carte de maxim 30 de lei, care va fi trimisă prin Poștă (sau curierar, dacă dorești, nu mă interesează, atât timp cât ajunge la destinatar în timp util)

-trebuie respectată tematică și cărțile/autorii aleși de persoana căreia îi faci cadoul; la urma-urmei, este vorba de un cadou, chiar dacă din partea unui necunoscut 

-cartea trebuie trimisă până pe 31 octombrie, înscrierile fiind până pe 11 octombrie: aveți timp să cumpărați si să expediați cartea. De data aceasta nu mai admit întărzieri. Vreau un Secret Santa cu cărți și pentru asta trebuie să încep pregătirile din noiembrie. Sper că veți înțelege. Crezi că nu te poți încadra în timp? Nu participi acuma, ci la o ediție viitoare. Simplu.

-vă rog să împachetați cu grijă cărțile: nu prea strâns pentru a nu se rupe pagini când le despachetezi, nu prea subțire pentru a nu suferi daune în timpul transportului.-Completarea tabelului următor cu toate datele cerute. Nu mai am de gând să iau fiecare înscris în parte și să întreb "Sigur sunt astea toate datele?". Cine nu a pus în tabel toate datele, nu participă și gata.

Aici aveți linkul pentru formularul live:

https://docs.google.com/forms/d/1q0lJZiLVXxy5f-Jh15HP-U3DH8N-rGL4ls0mJoqaVjE/viewform

Mai jos, aveți formularul pentru a-l completa. Vă aștept cu drag și sper să avem o noua ediție Blind Date with a Book reușită!


Comentarii

  1. Eheee inseamna ca nu mai raciti la iarna! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. O singură problemă am cu acest blind date, cum mai e blinde dacă îţi alegi cărţile şi pur şi simplu una îţi este cumpărată? Nu ar fi ideal să fie o surpriză completă, eventual să poţi alege doar nişte teme generale sau genuri literare?

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Concurs "În așteptarea Crăciunului" cu Fairy`s Events - ÎNCHEIAT plus CÂȘTIGĂTORII

Puțin câte puțin ne pregătim de Crăciun. Cu liste, cu idei, cu poezii și colinde pentru a-l impresiona pe Moș Crăciun. Ca să nu mai zic că și super/hyper marketurile și site-urile online au început de multișor deja să ne tot convingă să începem cumpărăturile de Crăciun cât mai devreme posibil.
Eu îmi aduc aminte din copilărie că majoritate cumpărăturilor se făceau în decembrie, cât mai aproape de ziua cu pricina, bradul era împodobit pe 24 decembrie, cu colinde de la radio, televizor sau discuri de vinil (chiar, mai există așa ceva?!), mama pregătea mâncarea, tata ajuta la orice era nevoie și apoi noi mergeam la colindat prin cartier, la rude și cunoștințe. Și era foarte frumos!
Acum e frumos din alte motive: redescopăr Crăciunul prin ochii Emiliei și acușica al bebelușului. Și mi se pare la fel de magic ca înainte, doar că din altă poziție: aceea de părinte. De aceea, împreună cu Oana de la Fairy`s Events (și ea mama unei fetițe) ne-am gândit să organizăm un concurs pentru pitici și…

Prin cenușa de visuri de Oana Arion

Mi-am jurat că nu voi mai citi trilogii sau serii care nu sunt publicate în totalitate. Mi-am jurat și nu m-am ținut de cuvânt. Cum să reușești să te ții de cuvânt când în fața ta apare manuscrisul penultimului volum al seriei mult-iubite? Nu poți. Te apuci de citit și încerci să citești destul de repede ca să afli tot și, totuși, destul de încet ca să nu se termine dintr-o dată.
Călătoria mea a început acum vreo 2 ani și ceva, cu lectura primului volum din seria Nemuritor și descopeream atunci un mix de fantasy, romance, umor fin și personaje de care ajungi să te îndrăgostești. Apoi am zis că voi cumpăra următoarele 4 volume și le voi citi când seria va fi publicată integral. Desigur că soarta a avut alt plan: la începutul anului am cumpărat pachetul cu primele 3 volume și in 3 nopți erau gata.
Am crezut că îmi va fi la fel de ușor și cu acest volum 4: mă refer la găsit timp pentru citit, pentru că imediat ce începi să citești și te scufunzi în lumea Victoriei nu prea mai este cale …

Concurs încheiat: Campionatul Național de Joacă pentru Părinți și un mini-concurs

Pe 16 octombrie am fost invitată la Campionatul Național de Joacă pentru Părinți cu Mirela Retegan. A căzut într-o duminică, numai bine a putut să stea tati cu Emi și eu să pot participa. Și mă bucur nespus că am putut face asta.   Cine nu a auzit de Gașca Zurli dintre cei care au copii? "Am o căsuță mică, așa și-așa ...."-ne executam amândoi lângă mândră și dansam de mamă focului și rădeam ca nebunii. "Cântec pentru Maya"-acel Maya e ceva generic, deși dedicat fiicei Mirelei Retegan, poate fi înlocuit cu absolut orice nume, mai ales cel al puiului tău, și îți dai seama că, de multe ori, ei nu vor bunuri materiale ci să fim alături de ei cât mai mult.


Campionatul de Joacă pentru Părinți ar trebui organizat în fiecare lună :) Pentru că merită. Pentru că aș vrea cât mai mulți părinți să se joace, să uite de încrâncenările zilnice și să redevină pentru vreo 2-3 ore niște copii veseli, puși pe joacă și învățați să se distreze.   E vorba despre timp de calitate cu copil…