luni, 5 octombrie 2015

Blind Date with a Book - Autori români

Octombrie a început promițător, extrem de promițător: toți 3 suntem răciți bocnă; Emi nu se  mai duce la grădiniță și pentru ea e ca o pedeapsă, noi nu putem să nu mergem la serviciu ...și asta, pentru noi, e ca o pedeapsă. :(

Dar treacă de la mine. Oricum trebuia să se întâmple cândva: faza cu răceala. Cu toate astea, vreau să mă bucur de toamnă cât pot de mult. Și pentru că promisesem un Blind Date de toamnă, uite acum vin cu el. De data aceasta, cu tematică. Tot ce trebuie să faceți este să numiți cărțile pe care vi le doriți ale autorilor români preferați. Din toate timpurile, nu contează.




Regulile sunt simple, dar țin la ele și nu voi mai accepta abateri sau amânări:

- o carte de maxim 30 de lei, care va fi trimisă prin Poștă (sau curierar, dacă dorești, nu mă interesează, atât timp cât ajunge la destinatar în timp util)

-trebuie respectată tematică și cărțile/autorii aleși de persoana căreia îi faci cadoul; la urma-urmei, este vorba de un cadou, chiar dacă din partea unui necunoscut 

-cartea trebuie trimisă până pe 31 octombrie, înscrierile fiind până pe 11 octombrie: aveți timp să cumpărați si să expediați cartea. De data aceasta nu mai admit întărzieri. Vreau un Secret Santa cu cărți și pentru asta trebuie să încep pregătirile din noiembrie. Sper că veți înțelege. Crezi că nu te poți încadra în timp? Nu participi acuma, ci la o ediție viitoare. Simplu.

-vă rog să împachetați cu grijă cărțile: nu prea strâns pentru a nu se rupe pagini când le despachetezi, nu prea subțire pentru a nu suferi daune în timpul transportului.



-Completarea tabelului următor cu toate datele cerute. Nu mai am de gând să iau fiecare înscris în parte și să întreb "Sigur sunt astea toate datele?". Cine nu a pus în tabel toate datele, nu participă și gata.

Aici aveți linkul pentru formularul live:

https://docs.google.com/forms/d/1q0lJZiLVXxy5f-Jh15HP-U3DH8N-rGL4ls0mJoqaVjE/viewform

Mai jos, aveți formularul pentru a-l completa. Vă aștept cu drag și sper să avem o noua ediție Blind Date with a Book reușită!


3 comentarii:

  1. Eheee inseamna ca nu mai raciti la iarna! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. O singură problemă am cu acest blind date, cum mai e blinde dacă îţi alegi cărţile şi pur şi simplu una îţi este cumpărată? Nu ar fi ideal să fie o surpriză completă, eventual să poţi alege doar nişte teme generale sau genuri literare?

    RăspundețiȘtergere

Mestesugul - arta si meserie - serie de interviuri: Push Design (3)

Push Design este un duo dinamic, creativ până la cer și înapoi, și mai sunt și soț și soție. Mi se pare minunat ceea ce fac ei, plus multel...

Popular