miercuri, 7 august 2013

Miercurea fara cuvinte (8)

V-am zis ca am fost un weekend intr-un mini concediu. Piatra Neamt- Gradina Zoologica si Gura Humorului. Pentru noi a fost foarte frumos, cateva experiente inedite si, in general, frumusetea locurilor ne-a incarcat bateriile pentru ce a urmat. Acuma cateva poze de la Piatra Neamt- Gradina Zoologica. (Partea a II-a, Gura Humorului, va urma cealalta miercuri) Enjoy it! 












Happy WW! Pupici  *:*


PS: Pentru a participa la "Miercurea fără cuvinte", postează pe blogul tău o fotografie sau o serie de fotografii care să transmită ceva frumos și apoi introdu link-ul postării. Mai multe găsiți la Carmen. 

22 de comentarii:

  1. Piatra Neamț!! Când eram mică mă plimbam adesea prin această grădină, acum abia dacă o mai recunosc. Numai ursul parcă mai păstrează aceeași privire singuratică. Oare cum a reușit cerbul să-și bage coarnele printre gard?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Oare cum a reuşit să le scoată? :D

      Ștergere
    2. Ralu, buna!Noi abia acuma am ajuns acolo: fiecare vroia sa-si vada "ruda" ..Numai eu n-am reusit, pentru ca leul disparuse din peisaj. Cat despre cerb, hehehe, foarte inteligent mai este ....Cate o parte a coarnelor, o inclinare a capului si a doua parte a coarnelor ....Eram cam speriati, daca nu v-a reisi sa-si scoata capul dintre bare ...Dar cum a fost el inteligent prima oara, asa a fost si a doua oara :)))

      Ștergere
  2. Am fost si noi acum doi ani acolo! si chiar asa, parca ursul nu s-a schimbat! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mona, sa stii ca intr-un fel a fost chiar frumos: vreme buna si racoare, loc de joaca pentru copii. Chiar frumos! Desi ursul ne-a impresionat prin singuratatea lui...

      Ștergere
  3. Mi-ar plăcea mai mult să fie libere animalele astea, chiar dacă nu am avea ocazia să le vedem pe viu.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Adevarat! Chiar mi s-a parut putin ciudat sa le vad asa. Unele o duceau chiar bine, doar ursul saracul era singur.

      Ștergere
  4. La Piatra Neamt a fost pentru prima data cand am ajuns la o gradina zoologica si m-am mirat de conditiile in care traiesc saracutele animale. :(

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acum parca este ceva mai bine sau doar ni s-a parut noua. Cine stie?!

      Ștergere
  5. Draguta plimbare, multumim! ;-)
    Mi -au placut primele comentarii :)))))
    Happy WW!

    RăspundețiȘtergere
  6. Sunt sigur că a fost o plimbare frumoasă și odihnitoare. Piatra Neamț este un oraș foarte frumos.

    Cu grădinile zoologice...nu mă prea împac, căci le-aș oferi libertate acelor animale.

    O zi frumoasă! :-)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Plimbarea a fost frumoasa, odihnitoare abia a doua zi :D. Dar a meritat. Sunt si gradini zoologice (bine nu marefer la cele din Romani, pentru ca nu stui niciuna care sa fie asa) care se ocupa intensiv de binestarea animalelor, dintre care unele pe cale de disparitie... Cum e cea din Berlin.

      O zi frumoasa si tie!

      Ștergere
  7. Frumoase fotografii din grădina zoo.
    Să ai o seară liniștită și răcoroasă.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc Liviu!

      Sa dea Domnul de ceva racoare, ca ne topim acilea! :)

      Ștergere
  8. Frumoase fotografii dar, desi stiu ca se fac eforturi sa le fie cat de cat bine...la majoritatea probabil ca nu prea le este. Ca in orice gradina zoologica.
    Oricum, cred ca a fost o excursie draguta :)
    O seara placuta, draga Alexandra!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Excursia a fost super! Mai ales ca a fost si cu Emilia ...Asadar a fost o incercare pentru noi toti si o "prima data".

      O zi faina, Elly!

      Ștergere
  9. Nici nu ştiam că în Piatra Neamş este grădină zoologică...
    Noapte bună, draga mea.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nici eu nu am stiut pana nu am ajuns ....Ca sa vezi ... Se mai intampla si din astea. Oricum gradina zoologica este foarte mica, pentru ca nu-si permit sa se ingrijeasca de mai multe animale.

      O zi frumoasa, Anastasia!

      Ștergere
  10. Ce dragute sunt animalutele fotografiate de tine, Alexandra. Nu am mai fost de-o vesnicie la gradina zoologica, insa am vazut niste zimbirisori fiorosi si caprioare frumoase acum vreo doi ani, prin decembrie 2011, in Vama Buzaului, la Rezervatia de Zimbri. Am facut si niste poze...dezastruoase. :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nice, nu-mi vine sa cred ca fotografiile tale sunt dezastruoase ... Niciodata!... Mi-ar fi placut sa merg sa vad animalele intr-o rezervatie naturala ... adica libere, dar ce sa-i faci daca nu s-a putut. Data viitoare.

      Ștergere

Mestesugul - arta si meserie - serie de interviuri: Push Design (3)

Push Design este un duo dinamic, creativ până la cer și înapoi, și mai sunt și soț și soție. Mi se pare minunat ceea ce fac ei, plus multel...

Popular