Treceți la conținutul principal

Reflexia de vineri (8) - Moonlight
Dacă doresti să participi ,publică într-un articol pe blogul tău, o imagine sau un clip ,pe care tocmai le-ai "vazut in oglinda ta ",(poate fi si cea retrovizoare) si inscrie articolul la

Comentarii

 1. Excelenta alegerea!
  P.S. La multi ani! :)

  RăspundețiȘtergere
 2. Uaaaau! Excelente imagini! Am vazut si eu Luna - de doua ori! - exact la momentul rasaritului! Prima data cand am vazut-o m-am speriat, oarecum: nu imi dadeam seama ce este! :) E un fenomen fantastic!
  Zile fericite iti doresc!

  RăspundețiȘtergere
 3. Cat de frumoase sunt, marele meu vis de fotograf este de a surprinde luna intr-o asemenea ipostaza, reflectandu-se, in toata grandoarea sa, in oglinda unei ape. Din pacate, actuala tehnologie nu prea ma ajuta, asa ca o sa ma bucur in continuare de realizarile altora. :)
  Weeked placut, Alexandra. :*

  RăspundețiȘtergere
 4. Off-topic * Buna ! Te-am nominalizat la o leapsa award 3 in 1 :) http://tucmeanuroxana.wordpress.com/2013/08/31/3-in-1-award/

  RăspundețiȘtergere
 5. stii ca am observat serile acestea ca luna e mai...dodoloata? :)

  RăspundețiȘtergere
 6. Superbe imagini! De vis as spune...

  Abia ajung si la reflexii...si daca ai sti cum si cand am ajuns sa vad postarea de la Sorin...vei rade. Dar am constatat ca nu am fost singura, a mai patit ceva de genul si Diana. Am postat si eu de abia duminica dar am antedatat postarea :)

  RăspundețiȘtergere
 7. Impresionat,nu am cuvinte !!!
  O seara buna!

  RăspundețiȘtergere
 8. O seara placuta si-o saptamâna usoara si frumoasa!
  Nu pot sa am decât cuvinte de admiratie!
  Felicitari !!!

  RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Concurs "În așteptarea Crăciunului" cu Fairy`s Events - ÎNCHEIAT plus CÂȘTIGĂTORII

Puțin câte puțin ne pregătim de Crăciun. Cu liste, cu idei, cu poezii și colinde pentru a-l impresiona pe Moș Crăciun. Ca să nu mai zic că și super/hyper marketurile și site-urile online au început de multișor deja să ne tot convingă să începem cumpărăturile de Crăciun cât mai devreme posibil.
Eu îmi aduc aminte din copilărie că majoritate cumpărăturilor se făceau în decembrie, cât mai aproape de ziua cu pricina, bradul era împodobit pe 24 decembrie, cu colinde de la radio, televizor sau discuri de vinil (chiar, mai există așa ceva?!), mama pregătea mâncarea, tata ajuta la orice era nevoie și apoi noi mergeam la colindat prin cartier, la rude și cunoștințe. Și era foarte frumos!
Acum e frumos din alte motive: redescopăr Crăciunul prin ochii Emiliei și acușica al bebelușului. Și mi se pare la fel de magic ca înainte, doar că din altă poziție: aceea de părinte. De aceea, împreună cu Oana de la Fairy`s Events (și ea mama unei fetițe) ne-am gândit să organizăm un concurs pentru pitici și…

Prin cenușa de visuri de Oana Arion

Mi-am jurat că nu voi mai citi trilogii sau serii care nu sunt publicate în totalitate. Mi-am jurat și nu m-am ținut de cuvânt. Cum să reușești să te ții de cuvânt când în fața ta apare manuscrisul penultimului volum al seriei mult-iubite? Nu poți. Te apuci de citit și încerci să citești destul de repede ca să afli tot și, totuși, destul de încet ca să nu se termine dintr-o dată.
Călătoria mea a început acum vreo 2 ani și ceva, cu lectura primului volum din seria Nemuritor și descopeream atunci un mix de fantasy, romance, umor fin și personaje de care ajungi să te îndrăgostești. Apoi am zis că voi cumpăra următoarele 4 volume și le voi citi când seria va fi publicată integral. Desigur că soarta a avut alt plan: la începutul anului am cumpărat pachetul cu primele 3 volume și in 3 nopți erau gata.
Am crezut că îmi va fi la fel de ușor și cu acest volum 4: mă refer la găsit timp pentru citit, pentru că imediat ce începi să citești și te scufunzi în lumea Victoriei nu prea mai este cale …

Concurs încheiat: Campionatul Național de Joacă pentru Părinți și un mini-concurs

Pe 16 octombrie am fost invitată la Campionatul Național de Joacă pentru Părinți cu Mirela Retegan. A căzut într-o duminică, numai bine a putut să stea tati cu Emi și eu să pot participa. Și mă bucur nespus că am putut face asta.   Cine nu a auzit de Gașca Zurli dintre cei care au copii? "Am o căsuță mică, așa și-așa ...."-ne executam amândoi lângă mândră și dansam de mamă focului și rădeam ca nebunii. "Cântec pentru Maya"-acel Maya e ceva generic, deși dedicat fiicei Mirelei Retegan, poate fi înlocuit cu absolut orice nume, mai ales cel al puiului tău, și îți dai seama că, de multe ori, ei nu vor bunuri materiale ci să fim alături de ei cât mai mult.


Campionatul de Joacă pentru Părinți ar trebui organizat în fiecare lună :) Pentru că merită. Pentru că aș vrea cât mai mulți părinți să se joace, să uite de încrâncenările zilnice și să redevină pentru vreo 2-3 ore niște copii veseli, puși pe joacă și învățați să se distreze.   E vorba despre timp de calitate cu copil…