miercuri, 1 ianuarie 2014

La inganarea anilor ....

... si a zilei cu noaptea, stau si ma intreb: cum a fost anul care sta sa treaca? Fac, in minte, o retrospectiva a anului 2013 si zic asa: a fost bine, a fost minunat, cu bune si rele, nu am fost niciodata singura, iar acest lucru este cel mai important dintre toate.

13 poate fi un numar care poarta nenoroc, dar pentru mine a fost pe dos. Am avut parte de multe bune in viata mea: incepand cu Emilia si terminand cu .... Emilia desigur. Intre, multumesc Domnului, am dat peste niste prieteni noi, care mi-au imbogatit viata de zi cu zi ... prin prezenta lor fizica sau virtuala.

Elly, Nice, Minnie Max, Mona :), Fairytale, Mirela Pete, Vienela, Cristi Milla, Tina, Irina, Adriana, Carmen, Adrian Manea etc. (in ordine aleatorie) sunteti cei care mi-ati imbogatit viata cu articolele voastre, cu prietenia voastra. (Daca am uitat pe cineva, imi cer sincer scuze, sunteti multi si timpul meu acuma chiar e limitat)

Stiu ca in ultima vreme nu am mai strigat prezenta (prin comentarii) deoarece stau numai cu Emilia. Daca va vine sa credeti, nu vrea sa stea locului: vrea sa mearga in continuu, sa descopere. Noapte sau cand mai am cateva minutele libere mai citesc si eu ce mai scrieti ... dar de facut altceva, nu am pot ca deja se aude un urlet, un planset, un chiot ... ceva.

Vreau sa va urez tuturor un An Nou fericit! La multi ani! Multa sanatate, noroc, bucurii si impliniri pe toate planurile. Va pupam tus-trei si va trimitem toate cele bune!


tortul frapiera ... da, da, cu o sticla adevarata de sampanie in el


briose tip globuri de brad


si avem si al doilea dintisor


am fost si Craciunita


14 comentarii:

  1. La mulți ani! Un 2014 așa cum vă doriți, dar în primul rând cu sănătate!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cum am zis, Sonia, sigur am uitat pe cineva printre randurile mele scrise la repezeala. Scuze! :) La multi ani! si un an 2014 cat mai plin de lucruri frumoase! :*

      Ștergere
  2. Asa este, Alexandra, cel mai important este sa fim alaturi de cei dragi mereu, sa nu fim nicicand singuri(decat atunci cand ne dorim asta). :P :)
    Va pup pe amandoua si va mai transmit inca o data La multi ani sanatosi si fericiti! :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumim Nice! Te pupam si noi pe tine si-ti uram, si aici, La multi ani! :*

      Ștergere
  3. La Multi Ani frumoaselor! sa fiti fericiti si in anul ce vine si sa va bucurati tus-trei de dragostea voastra! si bucuriile sa va insoteasca la tot pasul! spor si belsug sa aveti in toate! ma repet? si fericire sa tot fie! :)
    L-ai vazut si pe Craciunelu meu? ce pereche domle! :)
    te pup cu drag!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Frumoase, nefrumoase, noi suntem fericite ca suntem impreuna ... si cu tati :). Craciunelul tau e minunat .... are niste mutrite; ba de om necajit si cand a dat de cadoul potrivit, de un smecher mare .... Mona, va pupam pe tus-trei si va uram La multi ani cu sanatate! :*

      Ștergere
    2. acusica face bebe un an si privind in urma, cam de pe la 6 luni zici ca e pe Duracell! :) de unde or avea atata energie? :)

      Ștergere
    3. Mona, chiar nu-mi pot da seama de unde atata energie ... Emilia merge de la 6 luni, asadar deja sunt obosita .... acuma nici macar in fundulet nu mai sta, se intoarce pe toate partile, vrea sa se ridice, sa mearga si eu nu stiu ce sa mai fac :))) .... Flacaul tau este mai mare si presupun ca are si mai multa energie. Doamne, ajuta-ne sa rezistam cu nervii intacti :) :*

      Ștergere
  4. La multi ani! Wow, deci chiar am de unde sa imi aleg o nora pe cinste:). Stiu cum e atunci cand puiutul tau face primii pasi, ii dau primii dintisori, de acum inainte nu prea ai sa mai stai locului vreo clipa. Asta pana pe la 3 ani ai Emiliei, dar e frumos, sunt momente cu care nu te mai regasesti! Multumesc ca nu m-ai uitat si va doresc din suflet sanatate, intelegere, multa iubire si puterea de a merge mai departe indiferent de greutati!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Fairytale, sotul meu tot se mandreste cu Emilia si cu petitorii ei :))) Dar cica are o intrebare: ce facultate a terminat (petitorul) .... pana atunci e ursuletul lui tati si nimeni nu are voie sa se atinga de ea :)))) Tatii de fete, ce sa-i faci.

      In alta ordine de idei, Emilia nu are butonul de stop/off. E doar pornit/on. N-am ce sa-i fac, dar ma bucur ca e plina de energie, ca vrea sa descopere si ca e bucuroasa cand merge. Bubu al tau e ceva mai mare de acuma, dar tot un mic puiutz este. La multi ani voua! Sanatate, bucurii si impliniri!

      Ștergere
  5. La Mulți Ani, Alexandra! Emilia este o bucurie, o mare bucurie... Mă uit și eu la surioara mea, e mai mare, dar tot o dulceață. Fără Emilia zâmbetele ar fi mult mai rare... Ce pot zice de mami care a avut 6 bebeluși.... :))
    Vă pup! Numai bine în Noul An, Alexandra, alături de micuța Emilia!:)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Maria, mama ta e o eroina din punctul meu de vedere! La multi ani si voua! Imi imagtinez ce frumos e sa ai o sora mai mica .... sau un frate.....Sa aveti parte de un an plion de bucurii si realizari!

      Ștergere
  6. Alexandra, acum regret ca n-am avut timp si dispozitie sa intru mai des pe blogurile pe care le citesc constant si si mai rau imi pare ca n-am intrat la timp sa vad aprecierea ta. Iti multumesc din suflet. O perioada, din decembrie si pana acum am fost intr-o continua schimbare care m-a dat peste cap (la mine anul 2014 imi va aduce bucuria pe care tu ai trait-o in 2013, dar ssstt, nu zice la nimeni) si din cauza asta pur si simplu am lasat de-o parte blogul si blogarii.
    Stiu ca nu-i momentul sa-ti urez ceva de sarbatorile de iarna asa ca iti doresc o primavara mereu in suflet, sa ai cat mai multe bucurii de la Emilia.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Chiar nu mai conteaza, Tina, ce urari faci. Important e sa te simti tu bine, nu? Asta chiar conteaza. Si ma bucur enorm pentru tine. Atunci si eu iti urez o primavara cat mai frumoasa .... si mai usoara din toate punctele de vedere. ;)

      Ștergere

Mestesugul - arta si meserie - serie de interviuri: Push Design (3)

Push Design este un duo dinamic, creativ până la cer și înapoi, și mai sunt și soț și soție. Mi se pare minunat ceea ce fac ei, plus multel...

Popular