Treceți la conținutul principal

Lenjerii de pat la oferta și un concurs

Iaca vine și Valentine`s Day destul de curând. Nu că ar fi o sărbătoare pe care o aștept cu înfrigurare, pentru că mi se pare prea comercială și prefer varianta românească, cea a Dragobetelui. E mai aproape de sufletul meu aceea, poate și pentru că este ... a fost, de fapt, ziua de naștere a tatălui meu.

Dar nici nu îmi vine să las deoparte cu totul aceasta sărbătoare americană. Îmi plac anumite aspecte ale ei, care se pot aplica și la noi, în România. Îmi place, de exemplu, falptul că primesc o floare, deși știe ca nu e nevoie. Îmi place, de asemenea, că primesc ceva dulce și o carte, exact ca de Mărțișor.Pentru o sărbătoare atât de comercială și de ne-națională (scuzați expresia), parcă aș prefera un cadou ceva mai practic. Asta nu înseamnă că îmi doresc un robot de bucătărie (deși nici cu acela nu mi-ar fi rușine - numai bun să fie), dar îmi doresc și ceva frumos, plăcut ochiului, de calitate și practic.

Cam multe vreau, nu? Dar se poate. O prietenă m-a atenționat că iar au cei de la Lenjerii Outlet o oferta imbatabilă: pe langă faptul că îți poți cumpăra o lenjerie și pe a doua o primești gratuit (1+1 GRATIS, se aplică aceeași promoție și la cuverturile 3D - o noutate pentru mine), acuma mai au și un concurs cu ocazia sărbătorii Valentine`s Day.Tot ce trebuie să faci este să cumperi lenjerii de pat din categoria 1+1 gratis până pe 12 februarie și intri automat în tragerea la sorți cu ocazia căreia poți câștiga unul din cele 3 pandative de aur 14K sub formă de inimă (doar e Ziua Îndrăgostiților). Cel mai tare e faptul că nu trebuie să aștepți mult până să se afle câștigătorii: extragerea are loc pe 13 februarie pentru ca, pe 14 februarie, premiile să ajungă la câștigători prin curierat rapid.

Eu zic că oricum avem nevoie de lenjerii de pat noi în casa noastră. Sau le putem dărui celor dragi, cu oferta cumperi una, primești două. Dacă mai ai șansă să câștigi și unul din cele trei pandative din aur, te poti considera norocoasă ...sau norocos, dacă e vorba de un domn care știe ce își doreștea doamna lui.Așadar, dragii mei, vă urez spor la cumpăraturi și mult succes la tragerea la sorți! Voi cum vă petreceți Valentine`s Day? Sau o sărbătoriți în vreun fel anume?

Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Concurs "În așteptarea Crăciunului" cu Fairy`s Events - ÎNCHEIAT plus CÂȘTIGĂTORII

Puțin câte puțin ne pregătim de Crăciun. Cu liste, cu idei, cu poezii și colinde pentru a-l impresiona pe Moș Crăciun. Ca să nu mai zic că și super/hyper marketurile și site-urile online au început de multișor deja să ne tot convingă să începem cumpărăturile de Crăciun cât mai devreme posibil.
Eu îmi aduc aminte din copilărie că majoritate cumpărăturilor se făceau în decembrie, cât mai aproape de ziua cu pricina, bradul era împodobit pe 24 decembrie, cu colinde de la radio, televizor sau discuri de vinil (chiar, mai există așa ceva?!), mama pregătea mâncarea, tata ajuta la orice era nevoie și apoi noi mergeam la colindat prin cartier, la rude și cunoștințe. Și era foarte frumos!
Acum e frumos din alte motive: redescopăr Crăciunul prin ochii Emiliei și acușica al bebelușului. Și mi se pare la fel de magic ca înainte, doar că din altă poziție: aceea de părinte. De aceea, împreună cu Oana de la Fairy`s Events (și ea mama unei fetițe) ne-am gândit să organizăm un concurs pentru pitici și…

Prin cenușa de visuri de Oana Arion

Mi-am jurat că nu voi mai citi trilogii sau serii care nu sunt publicate în totalitate. Mi-am jurat și nu m-am ținut de cuvânt. Cum să reușești să te ții de cuvânt când în fața ta apare manuscrisul penultimului volum al seriei mult-iubite? Nu poți. Te apuci de citit și încerci să citești destul de repede ca să afli tot și, totuși, destul de încet ca să nu se termine dintr-o dată.
Călătoria mea a început acum vreo 2 ani și ceva, cu lectura primului volum din seria Nemuritor și descopeream atunci un mix de fantasy, romance, umor fin și personaje de care ajungi să te îndrăgostești. Apoi am zis că voi cumpăra următoarele 4 volume și le voi citi când seria va fi publicată integral. Desigur că soarta a avut alt plan: la începutul anului am cumpărat pachetul cu primele 3 volume și in 3 nopți erau gata.
Am crezut că îmi va fi la fel de ușor și cu acest volum 4: mă refer la găsit timp pentru citit, pentru că imediat ce începi să citești și te scufunzi în lumea Victoriei nu prea mai este cale …

Concurs încheiat: Campionatul Național de Joacă pentru Părinți și un mini-concurs

Pe 16 octombrie am fost invitată la Campionatul Național de Joacă pentru Părinți cu Mirela Retegan. A căzut într-o duminică, numai bine a putut să stea tati cu Emi și eu să pot participa. Și mă bucur nespus că am putut face asta.   Cine nu a auzit de Gașca Zurli dintre cei care au copii? "Am o căsuță mică, așa și-așa ...."-ne executam amândoi lângă mândră și dansam de mamă focului și rădeam ca nebunii. "Cântec pentru Maya"-acel Maya e ceva generic, deși dedicat fiicei Mirelei Retegan, poate fi înlocuit cu absolut orice nume, mai ales cel al puiului tău, și îți dai seama că, de multe ori, ei nu vor bunuri materiale ci să fim alături de ei cât mai mult.


Campionatul de Joacă pentru Părinți ar trebui organizat în fiecare lună :) Pentru că merită. Pentru că aș vrea cât mai mulți părinți să se joace, să uite de încrâncenările zilnice și să redevină pentru vreo 2-3 ore niște copii veseli, puși pe joacă și învățați să se distreze.   E vorba despre timp de calitate cu copil…