luni, 2 februarie 2015

Lenjerii de pat la oferta și un concurs

Iaca vine și Valentine`s Day destul de curând. Nu că ar fi o sărbătoare pe care o aștept cu înfrigurare, pentru că mi se pare prea comercială și prefer varianta românească, cea a Dragobetelui. E mai aproape de sufletul meu aceea, poate și pentru că este ... a fost, de fapt, ziua de naștere a tatălui meu.

Dar nici nu îmi vine să las deoparte cu totul aceasta sărbătoare americană. Îmi plac anumite aspecte ale ei, care se pot aplica și la noi, în România. Îmi place, de exemplu, falptul că primesc o floare, deși știe ca nu e nevoie. Îmi place, de asemenea, că primesc ceva dulce și o carte, exact ca de Mărțișor.



Pentru o sărbătoare atât de comercială și de ne-națională (scuzați expresia), parcă aș prefera un cadou ceva mai practic. Asta nu înseamnă că îmi doresc un robot de bucătărie (deși nici cu acela nu mi-ar fi rușine - numai bun să fie), dar îmi doresc și ceva frumos, plăcut ochiului, de calitate și practic.

Cam multe vreau, nu? Dar se poate. O prietenă m-a atenționat că iar au cei de la Lenjerii Outlet o oferta imbatabilă: pe langă faptul că îți poți cumpăra o lenjerie și pe a doua o primești gratuit (1+1 GRATIS, se aplică aceeași promoție și la cuverturile 3D - o noutate pentru mine), acuma mai au și un concurs cu ocazia sărbătorii Valentine`s Day.



Tot ce trebuie să faci este să cumperi lenjerii de pat din categoria 1+1 gratis până pe 12 februarie și intri automat în tragerea la sorți cu ocazia căreia poți câștiga unul din cele 3 pandative de aur 14K sub formă de inimă (doar e Ziua Îndrăgostiților). Cel mai tare e faptul că nu trebuie să aștepți mult până să se afle câștigătorii: extragerea are loc pe 13 februarie pentru ca, pe 14 februarie, premiile să ajungă la câștigători prin curierat rapid.

Eu zic că oricum avem nevoie de lenjerii de pat noi în casa noastră. Sau le putem dărui celor dragi, cu oferta cumperi una, primești două. Dacă mai ai șansă să câștigi și unul din cele trei pandative din aur, te poti considera norocoasă ...sau norocos, dacă e vorba de un domn care știe ce își doreștea doamna lui.



Așadar, dragii mei, vă urez spor la cumpăraturi și mult succes la tragerea la sorți! Voi cum vă petreceți Valentine`s Day? Sau o sărbătoriți în vreun fel anume?

2 comentarii:

Mestesugul - arta si meserie - serie de interviuri: Push Design (3)

Push Design este un duo dinamic, creativ până la cer și înapoi, și mai sunt și soț și soție. Mi se pare minunat ceea ce fac ei, plus multel...

Popular