Treceți la conținutul principal

Noua provocare handmade: Idei de primăvară

Grupul nostru de handmade tocmai s-a mărit. Yeeeeei! Sper să participe mai multi membri ai grupului nostru, tocmai de aceea tema pentru această nouă provocare handmade este una destul de permisivă: PRIMĂVARA!

Se vor schimba puțin lucrurile. Știu că se merge foarte mult pe încredere (atunci când tu dăruiești, aștepți cu emoție același răspuns: un cadou handmade care să îți aducă zâmbetul pe buze - ”Seriozitatea participării în temele date și participarea cu simțul deținerii unor idei de creații inedite. Nu doar pentru dragul de a lipi doua hârtii” - din chestionarul pe care unele persoane l-au completat). Sper să nu mai avem probleme cu această a treia ediție/provocare.Să trecem, mai întâi, puțin prin REGULI (toate obligatorii):

- Cum suntem un grup de handmade, care vrea să promoveze lucrul de mână, local, asta și aștept să facem: să lucrăm cu mânuțele noastre ceea ce dăruim, metoda aleasă mai puțin contează (doar dacă nu se impune prin tema prezentată o metodă anume). Tot din chestionar: ”Dacă e grup handmade, probabil să facem în așa fel încât cadourile să fie handmade, nu cumpărate. ”

- Uneori hotărâm să punem în coletul nostru și ceva ”dulce” - nu e neapărat nevoie, dar o puteți face cu încredere dacă știți că nu e ceva perisabil (care se poate topi, totuși vor veni căldurile; care se poate rupe, sparge sau mai știu eu ce).

- Suntem destule persoane în grup care suntem ”devoratoare de cărți” - va exista și o temă anume pentru noi toți, destul de curând. 

- Metoda de expediere a coletelor cu cadourile handmade va rămâne Poșta Română, cu toate hachițele și problemele ei. Dacă cineva dorește să folosească o firmă de curierat rapid, nu e o problemă. Fiecare hotărăște cea mai bună metodă de expediere.

- Pentru că vreau ca acest grup să fie unul frumos, unit și în care să ”domnească” prietenia, vă rog să folosim un limbaj lipsit de jigniri, sarcasm, fără certuri, dar, mai ales, să fim un grup ale cărui membri se cunosc între ei. Pentru asta, rog toți membrii noi să posteze o scurtă prezentare a lor, pentru a ne cunoaște mai bine.

Și să trecem la tema propriu-zisă: PRIMĂVARA! Este o temă care poate acoperi multe metode de handmade și multe alte sub-teme, printre care și cea a sărbătorilor pascale. Puteți folosi în creațiile voastre orice ține de acest anotimp minunat, dar unul dintre lucrurile create de voi va trebui să aparțină uneia dintre cele două categorii: ceva relaționat cu sărbătorile pascale sau fluturi/flori.

Înscrierile pot începe chiar de azi (21 martie) și vor dura până pe 28 martie, pentru ca apoi să fac repartizarea. Pentru a vă înscrie, vă rog să completați următorul formular. 

ATENȚIE! Toate punctele sunt obligatorii; daca unul nu este completat adecvat sau integral.

Și ceva inspirație, în caz că aveți nevoie:sursă foto:Pinterest


Vă aștept înscrierile! Vă pup!

Comentarii

  1. cand ai timp? mie mi greu sa ma adun sa ma uit macar la un episod dintrun serial, darmite...ce faci tu!...:)
    oricum, initiativa e frumoasa, sper sa va iasa ceva deosebit! :)

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Concurs "În așteptarea Crăciunului" cu Fairy`s Events - ÎNCHEIAT plus CÂȘTIGĂTORII

Puțin câte puțin ne pregătim de Crăciun. Cu liste, cu idei, cu poezii și colinde pentru a-l impresiona pe Moș Crăciun. Ca să nu mai zic că și super/hyper marketurile și site-urile online au început de multișor deja să ne tot convingă să începem cumpărăturile de Crăciun cât mai devreme posibil.
Eu îmi aduc aminte din copilărie că majoritate cumpărăturilor se făceau în decembrie, cât mai aproape de ziua cu pricina, bradul era împodobit pe 24 decembrie, cu colinde de la radio, televizor sau discuri de vinil (chiar, mai există așa ceva?!), mama pregătea mâncarea, tata ajuta la orice era nevoie și apoi noi mergeam la colindat prin cartier, la rude și cunoștințe. Și era foarte frumos!
Acum e frumos din alte motive: redescopăr Crăciunul prin ochii Emiliei și acușica al bebelușului. Și mi se pare la fel de magic ca înainte, doar că din altă poziție: aceea de părinte. De aceea, împreună cu Oana de la Fairy`s Events (și ea mama unei fetițe) ne-am gândit să organizăm un concurs pentru pitici și…

Prin cenușa de visuri de Oana Arion

Mi-am jurat că nu voi mai citi trilogii sau serii care nu sunt publicate în totalitate. Mi-am jurat și nu m-am ținut de cuvânt. Cum să reușești să te ții de cuvânt când în fața ta apare manuscrisul penultimului volum al seriei mult-iubite? Nu poți. Te apuci de citit și încerci să citești destul de repede ca să afli tot și, totuși, destul de încet ca să nu se termine dintr-o dată.
Călătoria mea a început acum vreo 2 ani și ceva, cu lectura primului volum din seria Nemuritor și descopeream atunci un mix de fantasy, romance, umor fin și personaje de care ajungi să te îndrăgostești. Apoi am zis că voi cumpăra următoarele 4 volume și le voi citi când seria va fi publicată integral. Desigur că soarta a avut alt plan: la începutul anului am cumpărat pachetul cu primele 3 volume și in 3 nopți erau gata.
Am crezut că îmi va fi la fel de ușor și cu acest volum 4: mă refer la găsit timp pentru citit, pentru că imediat ce începi să citești și te scufunzi în lumea Victoriei nu prea mai este cale …

Concurs încheiat: Campionatul Național de Joacă pentru Părinți și un mini-concurs

Pe 16 octombrie am fost invitată la Campionatul Național de Joacă pentru Părinți cu Mirela Retegan. A căzut într-o duminică, numai bine a putut să stea tati cu Emi și eu să pot participa. Și mă bucur nespus că am putut face asta.   Cine nu a auzit de Gașca Zurli dintre cei care au copii? "Am o căsuță mică, așa și-așa ...."-ne executam amândoi lângă mândră și dansam de mamă focului și rădeam ca nebunii. "Cântec pentru Maya"-acel Maya e ceva generic, deși dedicat fiicei Mirelei Retegan, poate fi înlocuit cu absolut orice nume, mai ales cel al puiului tău, și îți dai seama că, de multe ori, ei nu vor bunuri materiale ci să fim alături de ei cât mai mult.


Campionatul de Joacă pentru Părinți ar trebui organizat în fiecare lună :) Pentru că merită. Pentru că aș vrea cât mai mulți părinți să se joace, să uite de încrâncenările zilnice și să redevină pentru vreo 2-3 ore niște copii veseli, puși pe joacă și învățați să se distreze.   E vorba despre timp de calitate cu copil…