sâmbătă, 21 martie 2015

Noua provocare handmade: Idei de primăvară

Grupul nostru de handmade tocmai s-a mărit. Yeeeeei! Sper să participe mai multi membri ai grupului nostru, tocmai de aceea tema pentru această nouă provocare handmade este una destul de permisivă: PRIMĂVARA!

Se vor schimba puțin lucrurile. Știu că se merge foarte mult pe încredere (atunci când tu dăruiești, aștepți cu emoție același răspuns: un cadou handmade care să îți aducă zâmbetul pe buze - ”Seriozitatea participării în temele date și participarea cu simțul deținerii unor idei de creații inedite. Nu doar pentru dragul de a lipi doua hârtii” - din chestionarul pe care unele persoane l-au completat). Sper să nu mai avem probleme cu această a treia ediție/provocare.



Să trecem, mai întâi, puțin prin REGULI (toate obligatorii):

- Cum suntem un grup de handmade, care vrea să promoveze lucrul de mână, local, asta și aștept să facem: să lucrăm cu mânuțele noastre ceea ce dăruim, metoda aleasă mai puțin contează (doar dacă nu se impune prin tema prezentată o metodă anume). Tot din chestionar: ”Dacă e grup handmade, probabil să facem în așa fel încât cadourile să fie handmade, nu cumpărate. ”

- Uneori hotărâm să punem în coletul nostru și ceva ”dulce” - nu e neapărat nevoie, dar o puteți face cu încredere dacă știți că nu e ceva perisabil (care se poate topi, totuși vor veni căldurile; care se poate rupe, sparge sau mai știu eu ce).

- Suntem destule persoane în grup care suntem ”devoratoare de cărți” - va exista și o temă anume pentru noi toți, destul de curând. 

- Metoda de expediere a coletelor cu cadourile handmade va rămâne Poșta Română, cu toate hachițele și problemele ei. Dacă cineva dorește să folosească o firmă de curierat rapid, nu e o problemă. Fiecare hotărăște cea mai bună metodă de expediere.

- Pentru că vreau ca acest grup să fie unul frumos, unit și în care să ”domnească” prietenia, vă rog să folosim un limbaj lipsit de jigniri, sarcasm, fără certuri, dar, mai ales, să fim un grup ale cărui membri se cunosc între ei. Pentru asta, rog toți membrii noi să posteze o scurtă prezentare a lor, pentru a ne cunoaște mai bine.

Și să trecem la tema propriu-zisă: PRIMĂVARA! Este o temă care poate acoperi multe metode de handmade și multe alte sub-teme, printre care și cea a sărbătorilor pascale. Puteți folosi în creațiile voastre orice ține de acest anotimp minunat, dar unul dintre lucrurile create de voi va trebui să aparțină uneia dintre cele două categorii: ceva relaționat cu sărbătorile pascale sau fluturi/flori.

Înscrierile pot începe chiar de azi (21 martie) și vor dura până pe 28 martie, pentru ca apoi să fac repartizarea. Pentru a vă înscrie, vă rog să completați următorul formular. 

ATENȚIE! Toate punctele sunt obligatorii; daca unul nu este completat adecvat sau integral.





Și ceva inspirație, în caz că aveți nevoie:



sursă foto:Pinterest


Vă aștept înscrierile! Vă pup!

3 comentarii:

  1. cand ai timp? mie mi greu sa ma adun sa ma uit macar la un episod dintrun serial, darmite...ce faci tu!...:)
    oricum, initiativa e frumoasa, sper sa va iasa ceva deosebit! :)

    RăspundețiȘtergere

Mestesugul - arta si meserie - serie de interviuri: Push Design (3)

Push Design este un duo dinamic, creativ până la cer și înapoi, și mai sunt și soț și soție. Mi se pare minunat ceea ce fac ei, plus multel...

Popular