Treceți la conținutul principal

Surprize livrești

Luna martie încă nu a trecut. Cu doar câteva zile până la sfârșitul ei, mi se pare că a trecut, în schimb, toată acea agitație cu 1 și 8 Martie, Ziua Femeii și Ziua Mamei. Gata cu cadourile, gata cu surprizele plăcute care îți moaie picioarele și îți fac inima să bată mai repede. Gata!

Dar mare mi-a fost surprinderea azi după prânz, când m-am întors de la interviu obositor (adică a durat mult, nu că a fost interviul în sine obositor) și am dat cu ochii de surpriza mea. Mama a crezut că am pățit ceva și îmi tot dădea palme pe spate, crezând că m-am înecat cu aer :)Ca să nu vă mai țin mult în suspans, și cred că v-ați dat seama și din titlu, este vorba despre un cadou în cărți. Cărți superbe, cărți pe care mi le doream, nu că mi-aș dori puține la număr, dar recent am vorbit despre una dintre ele, dovada o aveți mai jos:Nu am mai avut atunci cum să o comand, dar un îngeraș mi-a văzut status-ul și a făcut astfel încât să primesc exact ce îmi doresc. Fata asta scumpă abia dacă intră pe Facebook (din an în Paști) și când intră stă puțin. Așadar nu am avut cum să vorbim pe Facebook, dar azi am primit 3 colete diferite, cu cărțile cadou. Acestea sunt:

Leda: Spulberă-mă, Rămâi veșnic vrăjitoare..., Magie de doi bani
Rao: Nicholas Sparks cu Nopți în Rodhante și Cel mai de preț cadou

Am mai primit mărțișoare sub formă de cărți. Mulțumesc soțului, pe calea aceasta, că îmi alimentează plăcerea de a lectura, prin cartea unei autoare care îmi place foarte mult: Rodica Ojog-Brașăveanu.


De la Cărți Romantice și Editura Litera, am primit cartea Moștenirea Stonehenge de Sam Christer, în urma unui concurs. Îmi plac cărțile de genul acesta, am mai citit aventurile soților Fargo din seria aceasta.De la 2 prietene foarte bune (vă mulțumesc frumos și pentru surpriza voastră), am primit Arlette Geneve cu 2 volume - Spinii dragostei și Sărută-mă - și Christina Courtenay cu Destine paralele.Vă mulțumesc din suflet pentru suprizele acestea minunate! Nu mă așteptam și cine a zis că numai începutul lunii martie e pentru cadouri a greșit! Vă pup pe toți și ne auzim în curând!

Comentarii

 1. asa prietene sa tot ai alexandra!felicitari fetelor si sotului tau!
  lectura placuta!

  RăspundețiȘtergere
 2. FELICITARI,ASA CADOURI SA TOT PRIMESTI!NICOL

  RăspundețiȘtergere
 3. o postare superba, cu multe multe recomandari pentru lectura - multumesc!
  felicitari pentru concursul castigat si ore placute in compania noilor romane!
  o primavara minunata sa ai!

  RăspundețiȘtergere
 4. Orice perioada e benefica pentru cadouri,trebuie doar sa simtim asta.Ce cadouri minunate, si ce oameni frumosi ai in jurul tau!

  RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Concurs "În așteptarea Crăciunului" cu Fairy`s Events - ÎNCHEIAT plus CÂȘTIGĂTORII

Puțin câte puțin ne pregătim de Crăciun. Cu liste, cu idei, cu poezii și colinde pentru a-l impresiona pe Moș Crăciun. Ca să nu mai zic că și super/hyper marketurile și site-urile online au început de multișor deja să ne tot convingă să începem cumpărăturile de Crăciun cât mai devreme posibil.
Eu îmi aduc aminte din copilărie că majoritate cumpărăturilor se făceau în decembrie, cât mai aproape de ziua cu pricina, bradul era împodobit pe 24 decembrie, cu colinde de la radio, televizor sau discuri de vinil (chiar, mai există așa ceva?!), mama pregătea mâncarea, tata ajuta la orice era nevoie și apoi noi mergeam la colindat prin cartier, la rude și cunoștințe. Și era foarte frumos!
Acum e frumos din alte motive: redescopăr Crăciunul prin ochii Emiliei și acușica al bebelușului. Și mi se pare la fel de magic ca înainte, doar că din altă poziție: aceea de părinte. De aceea, împreună cu Oana de la Fairy`s Events (și ea mama unei fetițe) ne-am gândit să organizăm un concurs pentru pitici și…

Prin cenușa de visuri de Oana Arion

Mi-am jurat că nu voi mai citi trilogii sau serii care nu sunt publicate în totalitate. Mi-am jurat și nu m-am ținut de cuvânt. Cum să reușești să te ții de cuvânt când în fața ta apare manuscrisul penultimului volum al seriei mult-iubite? Nu poți. Te apuci de citit și încerci să citești destul de repede ca să afli tot și, totuși, destul de încet ca să nu se termine dintr-o dată.
Călătoria mea a început acum vreo 2 ani și ceva, cu lectura primului volum din seria Nemuritor și descopeream atunci un mix de fantasy, romance, umor fin și personaje de care ajungi să te îndrăgostești. Apoi am zis că voi cumpăra următoarele 4 volume și le voi citi când seria va fi publicată integral. Desigur că soarta a avut alt plan: la începutul anului am cumpărat pachetul cu primele 3 volume și in 3 nopți erau gata.
Am crezut că îmi va fi la fel de ușor și cu acest volum 4: mă refer la găsit timp pentru citit, pentru că imediat ce începi să citești și te scufunzi în lumea Victoriei nu prea mai este cale …

Concurs încheiat: Campionatul Național de Joacă pentru Părinți și un mini-concurs

Pe 16 octombrie am fost invitată la Campionatul Național de Joacă pentru Părinți cu Mirela Retegan. A căzut într-o duminică, numai bine a putut să stea tati cu Emi și eu să pot participa. Și mă bucur nespus că am putut face asta.   Cine nu a auzit de Gașca Zurli dintre cei care au copii? "Am o căsuță mică, așa și-așa ...."-ne executam amândoi lângă mândră și dansam de mamă focului și rădeam ca nebunii. "Cântec pentru Maya"-acel Maya e ceva generic, deși dedicat fiicei Mirelei Retegan, poate fi înlocuit cu absolut orice nume, mai ales cel al puiului tău, și îți dai seama că, de multe ori, ei nu vor bunuri materiale ci să fim alături de ei cât mai mult.


Campionatul de Joacă pentru Părinți ar trebui organizat în fiecare lună :) Pentru că merită. Pentru că aș vrea cât mai mulți părinți să se joace, să uite de încrâncenările zilnice și să redevină pentru vreo 2-3 ore niște copii veseli, puși pe joacă și învățați să se distreze.   E vorba despre timp de calitate cu copil…