marți, 24 martie 2015

Surprize livrești

Luna martie încă nu a trecut. Cu doar câteva zile până la sfârșitul ei, mi se pare că a trecut, în schimb, toată acea agitație cu 1 și 8 Martie, Ziua Femeii și Ziua Mamei. Gata cu cadourile, gata cu surprizele plăcute care îți moaie picioarele și îți fac inima să bată mai repede. Gata!

Dar mare mi-a fost surprinderea azi după prânz, când m-am întors de la interviu obositor (adică a durat mult, nu că a fost interviul în sine obositor) și am dat cu ochii de surpriza mea. Mama a crezut că am pățit ceva și îmi tot dădea palme pe spate, crezând că m-am înecat cu aer :)



Ca să nu vă mai țin mult în suspans, și cred că v-ați dat seama și din titlu, este vorba despre un cadou în cărți. Cărți superbe, cărți pe care mi le doream, nu că mi-aș dori puține la număr, dar recent am vorbit despre una dintre ele, dovada o aveți mai jos:



Nu am mai avut atunci cum să o comand, dar un îngeraș mi-a văzut status-ul și a făcut astfel încât să primesc exact ce îmi doresc. Fata asta scumpă abia dacă intră pe Facebook (din an în Paști) și când intră stă puțin. Așadar nu am avut cum să vorbim pe Facebook, dar azi am primit 3 colete diferite, cu cărțile cadou. Acestea sunt:

Leda: Spulberă-mă, Rămâi veșnic vrăjitoare..., Magie de doi bani
Rao: Nicholas Sparks cu Nopți în Rodhante și Cel mai de preț cadou

Am mai primit mărțișoare sub formă de cărți. Mulțumesc soțului, pe calea aceasta, că îmi alimentează plăcerea de a lectura, prin cartea unei autoare care îmi place foarte mult: Rodica Ojog-Brașăveanu.


De la Cărți Romantice și Editura Litera, am primit cartea Moștenirea Stonehenge de Sam Christer, în urma unui concurs. Îmi plac cărțile de genul acesta, am mai citit aventurile soților Fargo din seria aceasta.



De la 2 prietene foarte bune (vă mulțumesc frumos și pentru surpriza voastră), am primit Arlette Geneve cu 2 volume - Spinii dragostei și Sărută-mă - și Christina Courtenay cu Destine paralele.



Vă mulțumesc din suflet pentru suprizele acestea minunate! Nu mă așteptam și cine a zis că numai începutul lunii martie e pentru cadouri a greșit! Vă pup pe toți și ne auzim în curând!

4 comentarii:

  1. asa prietene sa tot ai alexandra!felicitari fetelor si sotului tau!
    lectura placuta!

    RăspundețiȘtergere
  2. FELICITARI,ASA CADOURI SA TOT PRIMESTI!NICOL

    RăspundețiȘtergere
  3. o postare superba, cu multe multe recomandari pentru lectura - multumesc!
    felicitari pentru concursul castigat si ore placute in compania noilor romane!
    o primavara minunata sa ai!

    RăspundețiȘtergere
  4. Orice perioada e benefica pentru cadouri,trebuie doar sa simtim asta.Ce cadouri minunate, si ce oameni frumosi ai in jurul tau!

    RăspundețiȘtergere

Mestesugul - arta si meserie - serie de interviuri: Push Design (3)

Push Design este un duo dinamic, creativ până la cer și înapoi, și mai sunt și soț și soție. Mi se pare minunat ceea ce fac ei, plus multel...

Popular