Treceți la conținutul principal

Finalul concursului aniversar

Bună dimineața tuturor!

Știu că nu am mai scris nimic pe blog de mai bine de o lună, dar am citit ca o nebună, oricând aveam un moment liber. Asta și pentru că în foarte puțin timp trebuie să mă întorc la serviciu și nu voi mai avea timpul pe care îl am acuma pentru a-mi face plăcerea. Dar tot voi citi, oricum am ajuns să citesc mai mult noaptea :)

Și acuma să trecem la lucruri importante: cum ar fi, aflarea câștigătorilor la concursul aniversar. Au fost 28 de participanți și vreau să vă mulțumesc că mi-ați dat șansa să aflu motivele voastre pentru a citi și ce genuri preferați.

Cum nu pot să vă declar pe toți câștigători, deși tare aș vrea asta, am ales random.org pentru a mă ajuta să aleg, pentru al doilea premiu. Am făcut lista, am pus-o în list randomizer și mi-a dat asta: 


Alexandra Letha este câștigătoarea premiului pentru random.org (Geanina Mazilu este rezerva pentru cazul în care nu primesc datele de contact la timp).

Cât despre premiul pentru cel mai bun răspuns (oare există așa ceva?, fiecare motiv pentru a citi e un motiv mai mult decât bun și vă spun sincer că mă bucur să văd lume care citește în parcuri, tramvai, autobuze, la o cafenea - oriunde și orice pot ei). Pot spune că am citit multe răspunsuri foarte frumoase și bine argumentate. Cum să aleg intre voi? Am pus-o pe Emi să faca asta, dintre răspunsurile mele preferate și a rezultat asta:
Pentru că nici măcar Emi nu a putut să se decidă pentru un singur câștigător, a ales trei: Ana B.,  Anca Ciochina şi Radu Carligeanu. Toţi veţi primi câte un colet cu cărţi care sper să vă placă. Radu a fost primul (deşi singurul bărbat ales de Emi), aşadar el va primi premiul pus iniţial la bătaie pentru cel mai bun răspuns la întrebările mele. Ana B. şi Anca Ciochina vor avea o surpriză.


Vă mulţumesc enorm de mult pentru participarea voastră şi pentru că mi-aţi împărtăşit ceea ce vă motivează să citiți. Acum am nevoie de toți de datele voastre de contact (nume și prenume, adresa completă, cod poștal) într-un mesaj pe pagina de Facebook a blogului și vă voi trimite colete căt de repede pot.


Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Concurs "În așteptarea Crăciunului" cu Fairy`s Events - ÎNCHEIAT plus CÂȘTIGĂTORII

Puțin câte puțin ne pregătim de Crăciun. Cu liste, cu idei, cu poezii și colinde pentru a-l impresiona pe Moș Crăciun. Ca să nu mai zic că și super/hyper marketurile și site-urile online au început de multișor deja să ne tot convingă să începem cumpărăturile de Crăciun cât mai devreme posibil.
Eu îmi aduc aminte din copilărie că majoritate cumpărăturilor se făceau în decembrie, cât mai aproape de ziua cu pricina, bradul era împodobit pe 24 decembrie, cu colinde de la radio, televizor sau discuri de vinil (chiar, mai există așa ceva?!), mama pregătea mâncarea, tata ajuta la orice era nevoie și apoi noi mergeam la colindat prin cartier, la rude și cunoștințe. Și era foarte frumos!
Acum e frumos din alte motive: redescopăr Crăciunul prin ochii Emiliei și acușica al bebelușului. Și mi se pare la fel de magic ca înainte, doar că din altă poziție: aceea de părinte. De aceea, împreună cu Oana de la Fairy`s Events (și ea mama unei fetițe) ne-am gândit să organizăm un concurs pentru pitici și…

Prin cenușa de visuri de Oana Arion

Mi-am jurat că nu voi mai citi trilogii sau serii care nu sunt publicate în totalitate. Mi-am jurat și nu m-am ținut de cuvânt. Cum să reușești să te ții de cuvânt când în fața ta apare manuscrisul penultimului volum al seriei mult-iubite? Nu poți. Te apuci de citit și încerci să citești destul de repede ca să afli tot și, totuși, destul de încet ca să nu se termine dintr-o dată.
Călătoria mea a început acum vreo 2 ani și ceva, cu lectura primului volum din seria Nemuritor și descopeream atunci un mix de fantasy, romance, umor fin și personaje de care ajungi să te îndrăgostești. Apoi am zis că voi cumpăra următoarele 4 volume și le voi citi când seria va fi publicată integral. Desigur că soarta a avut alt plan: la începutul anului am cumpărat pachetul cu primele 3 volume și in 3 nopți erau gata.
Am crezut că îmi va fi la fel de ușor și cu acest volum 4: mă refer la găsit timp pentru citit, pentru că imediat ce începi să citești și te scufunzi în lumea Victoriei nu prea mai este cale …

Concurs încheiat: Campionatul Național de Joacă pentru Părinți și un mini-concurs

Pe 16 octombrie am fost invitată la Campionatul Național de Joacă pentru Părinți cu Mirela Retegan. A căzut într-o duminică, numai bine a putut să stea tati cu Emi și eu să pot participa. Și mă bucur nespus că am putut face asta.   Cine nu a auzit de Gașca Zurli dintre cei care au copii? "Am o căsuță mică, așa și-așa ...."-ne executam amândoi lângă mândră și dansam de mamă focului și rădeam ca nebunii. "Cântec pentru Maya"-acel Maya e ceva generic, deși dedicat fiicei Mirelei Retegan, poate fi înlocuit cu absolut orice nume, mai ales cel al puiului tău, și îți dai seama că, de multe ori, ei nu vor bunuri materiale ci să fim alături de ei cât mai mult.


Campionatul de Joacă pentru Părinți ar trebui organizat în fiecare lună :) Pentru că merită. Pentru că aș vrea cât mai mulți părinți să se joace, să uite de încrâncenările zilnice și să redevină pentru vreo 2-3 ore niște copii veseli, puși pe joacă și învățați să se distreze.   E vorba despre timp de calitate cu copil…