luni, 16 martie 2015

Finalul concursului aniversar

Bună dimineața tuturor!

Știu că nu am mai scris nimic pe blog de mai bine de o lună, dar am citit ca o nebună, oricând aveam un moment liber. Asta și pentru că în foarte puțin timp trebuie să mă întorc la serviciu și nu voi mai avea timpul pe care îl am acuma pentru a-mi face plăcerea. Dar tot voi citi, oricum am ajuns să citesc mai mult noaptea :)

Și acuma să trecem la lucruri importante: cum ar fi, aflarea câștigătorilor la concursul aniversar. Au fost 28 de participanți și vreau să vă mulțumesc că mi-ați dat șansa să aflu motivele voastre pentru a citi și ce genuri preferați.





Cum nu pot să vă declar pe toți câștigători, deși tare aș vrea asta, am ales random.org pentru a mă ajuta să aleg, pentru al doilea premiu. Am făcut lista, am pus-o în list randomizer și mi-a dat asta: 


Alexandra Letha este câștigătoarea premiului pentru random.org (Geanina Mazilu este rezerva pentru cazul în care nu primesc datele de contact la timp).

Cât despre premiul pentru cel mai bun răspuns (oare există așa ceva?, fiecare motiv pentru a citi e un motiv mai mult decât bun și vă spun sincer că mă bucur să văd lume care citește în parcuri, tramvai, autobuze, la o cafenea - oriunde și orice pot ei). Pot spune că am citit multe răspunsuri foarte frumoase și bine argumentate. Cum să aleg intre voi? Am pus-o pe Emi să faca asta, dintre răspunsurile mele preferate și a rezultat asta:




Pentru că nici măcar Emi nu a putut să se decidă pentru un singur câștigător, a ales trei: Ana B.,  Anca Ciochina şi Radu Carligeanu. Toţi veţi primi câte un colet cu cărţi care sper să vă placă. Radu a fost primul (deşi singurul bărbat ales de Emi), aşadar el va primi premiul pus iniţial la bătaie pentru cel mai bun răspuns la întrebările mele. Ana B. şi Anca Ciochina vor avea o surpriză.


Vă mulţumesc enorm de mult pentru participarea voastră şi pentru că mi-aţi împărtăşit ceea ce vă motivează să citiți. Acum am nevoie de toți de datele voastre de contact (nume și prenume, adresa completă, cod poștal) într-un mesaj pe pagina de Facebook a blogului și vă voi trimite colete căt de repede pot.


Un comentariu:

Mestesugul - arta si meserie - serie de interviuri: Push Design (3)

Push Design este un duo dinamic, creativ până la cer și înapoi, și mai sunt și soț și soție. Mi se pare minunat ceea ce fac ei, plus multel...

Popular