sâmbătă, 6 februarie 2016

Hai la o cafea de vorbă cu două autoare

Zici că vine primăvara și nu alta! E ceva mai cald, nu mai ninge, ger nu este, mai picură din când în când - vreme numai bună de ieșit din casa și socializat. De data asta, în viața reală și nu pe Facebook. Bună idee!

"Autoarele romanelor “Eria. Dezvăluiri” şi “Ultimul viking” va invită să participaţi…. 

Stop! Nu este bine! Reformulăm: Gabriela şi Oana (tinere şi de success autoare şi prietene) s-au hotărât să iasă în oraş la o cafea şi la o bârfă. 
Ei, da, aşa mai merge! Vom inversa, însă, puţin rolurile pentru că nu încercăm să vă arătăm “faţa ascunsă a autorului”, ci ne dorim foarte mult să ne cunoaştem cititorii (actuali şi viitori).
Când? Sâmbătă, 20 februarie la ora 14 (ca să aveţi domniile voastre timp să va treziţi, să vă gătiţi şi să purcedeţi). 
Unde? La cafeneaua Ritual (Piaţa Amzei nr. 29). 
Ţinută obligatorie: blugi!!! 

Abia aşteptăm să vă cunoaştem sau să vă revedem (aviz prietenilor!)"



https://www.facebook.com/events/443477552518860/


Cartea Oanei Arion o am deja (încî cu autograf, pentru care îi multumesc frumos: muaaah :*), urmează și celelalte 4 volumele ale seriei ei + romanul ERIA. 

Dacă sunteți din Bucuresti și pe 20 februarie aveți puțin timp liber, vă recomand o întâlnire cu cele două autoare, Oana G. Arion și Gabriélle Güvenel, pentru a bea o cafea sau un ceai, a râde și a vorbi despre cărți. O oază pentru cunoscători și pentru inițiați!


PS: Oana, cam seamănă cu cafeneaua Victoriei, nu? Aduci și vampiri? Poate așa reușesc să ajung și eu :))))

Un comentariu:

  1. Pai, draga mea, cam ai dreptate: cafeneaua Ritual seamana cu cea din carte (Coquette). Cat despre vampiri, inca sunt in stadiul de tratative :) (stii, la ora aceea toti dorm)...hihihi. Dar te astept cu drag!

    RăspundețiȘtergere

Mestesugul - arta si meserie - serie de interviuri: Push Design (3)

Push Design este un duo dinamic, creativ până la cer și înapoi, și mai sunt și soț și soție. Mi se pare minunat ceea ce fac ei, plus multel...

Popular