Treceți la conținutul principal

Blind Date with a (Love) Book

La mulți ani pentru 2016!

Abia așteptam articolul acesta și ocazia de a mai organiza un Blind Date with a Book - pagina de Facebook. De data aceasta, s-a cam lăsat așteptat. Asta și pentru că orarul de lucru este foarte încarcat în ultima vreme. Dar am revenit și abia aștept să vă vad cărțile primite.

Să ne amintim și regulile:

- o carte de maxim 30 de lei, care va fi trimisă prin Poștă (sau curierat, dacă dorești, nu mă interesează, atât timp cât ajunge la destinatar în timp util)

-trebuie respectată tematică ediției; la urma-urmei, este vorba de un cadou, chiar dacă din partea unui necunoscut 

-cartea trebuie trimisă până pe 14 februarie, înscrierile fiind deschise până pe 31 ianuarie: aveți timp să cumpărați și să expediați cartea. De data aceasta nu mai admit întărzieri!!!! Vreau un Blind Date with a Book fără probleme (o abatere dacă ați avut în trecut, vă rog să vă gândiți bine dacă doriți să vă înscrieți, pentru că s-ar putea să primiți un mesaj de la mine cum că nu vă accept înscrierea). Sper că veți înțelege. Crezi că nu te poți încadra în timp? Nu participi acuma, ci la o ediție viitoare. Simplu.

-vă rog să împachetați cu grijă cărțile: nu prea strâns pentru a nu se rupe pagini când le despachetezi, nu prea subțire pentru a nu suferi daune în timpul transportului (știu ce zic/scriu).

Tema ediției este IUBIREA și poate fi orice gen literar atât timp cât te pliezi pe preferințele destinatarului. Sper să vă înscieți și să vă bucurați de experiență!


https://docs.google.com/forms/d/1lbBTYqa59LJzgWYI65rV6Iq80e99SHWN3wRG7wpmtso/viewform
Comentarii

  1. Cand am citit punctul trei m-am simtit putin vizata. Cartile trimise de mine in Ajunul Craciunului cred ca au ajuns fie intre sarbatori, fie dupa Anul Nou. Sper ca lui Robert i-au placut. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Narcisa, au ajuns cu bine si asta e important! Eu ma refeream la alte lucruri si cei vizati stiu asta! Nici o problema :*

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Concurs "În așteptarea Crăciunului" cu Fairy`s Events - ÎNCHEIAT plus CÂȘTIGĂTORII

Puțin câte puțin ne pregătim de Crăciun. Cu liste, cu idei, cu poezii și colinde pentru a-l impresiona pe Moș Crăciun. Ca să nu mai zic că și super/hyper marketurile și site-urile online au început de multișor deja să ne tot convingă să începem cumpărăturile de Crăciun cât mai devreme posibil.
Eu îmi aduc aminte din copilărie că majoritate cumpărăturilor se făceau în decembrie, cât mai aproape de ziua cu pricina, bradul era împodobit pe 24 decembrie, cu colinde de la radio, televizor sau discuri de vinil (chiar, mai există așa ceva?!), mama pregătea mâncarea, tata ajuta la orice era nevoie și apoi noi mergeam la colindat prin cartier, la rude și cunoștințe. Și era foarte frumos!
Acum e frumos din alte motive: redescopăr Crăciunul prin ochii Emiliei și acușica al bebelușului. Și mi se pare la fel de magic ca înainte, doar că din altă poziție: aceea de părinte. De aceea, împreună cu Oana de la Fairy`s Events (și ea mama unei fetițe) ne-am gândit să organizăm un concurs pentru pitici și…

Prin cenușa de visuri de Oana Arion

Mi-am jurat că nu voi mai citi trilogii sau serii care nu sunt publicate în totalitate. Mi-am jurat și nu m-am ținut de cuvânt. Cum să reușești să te ții de cuvânt când în fața ta apare manuscrisul penultimului volum al seriei mult-iubite? Nu poți. Te apuci de citit și încerci să citești destul de repede ca să afli tot și, totuși, destul de încet ca să nu se termine dintr-o dată.
Călătoria mea a început acum vreo 2 ani și ceva, cu lectura primului volum din seria Nemuritor și descopeream atunci un mix de fantasy, romance, umor fin și personaje de care ajungi să te îndrăgostești. Apoi am zis că voi cumpăra următoarele 4 volume și le voi citi când seria va fi publicată integral. Desigur că soarta a avut alt plan: la începutul anului am cumpărat pachetul cu primele 3 volume și in 3 nopți erau gata.
Am crezut că îmi va fi la fel de ușor și cu acest volum 4: mă refer la găsit timp pentru citit, pentru că imediat ce începi să citești și te scufunzi în lumea Victoriei nu prea mai este cale …

Concurs încheiat: Campionatul Național de Joacă pentru Părinți și un mini-concurs

Pe 16 octombrie am fost invitată la Campionatul Național de Joacă pentru Părinți cu Mirela Retegan. A căzut într-o duminică, numai bine a putut să stea tati cu Emi și eu să pot participa. Și mă bucur nespus că am putut face asta.   Cine nu a auzit de Gașca Zurli dintre cei care au copii? "Am o căsuță mică, așa și-așa ...."-ne executam amândoi lângă mândră și dansam de mamă focului și rădeam ca nebunii. "Cântec pentru Maya"-acel Maya e ceva generic, deși dedicat fiicei Mirelei Retegan, poate fi înlocuit cu absolut orice nume, mai ales cel al puiului tău, și îți dai seama că, de multe ori, ei nu vor bunuri materiale ci să fim alături de ei cât mai mult.


Campionatul de Joacă pentru Părinți ar trebui organizat în fiecare lună :) Pentru că merită. Pentru că aș vrea cât mai mulți părinți să se joace, să uite de încrâncenările zilnice și să redevină pentru vreo 2-3 ore niște copii veseli, puși pe joacă și învățați să se distreze.   E vorba despre timp de calitate cu copil…