luni, 18 ianuarie 2016

Blind Date with a (Love) Book

La mulți ani pentru 2016!

Abia așteptam articolul acesta și ocazia de a mai organiza un Blind Date with a Book - pagina de Facebook. De data aceasta, s-a cam lăsat așteptat. Asta și pentru că orarul de lucru este foarte încarcat în ultima vreme. Dar am revenit și abia aștept să vă vad cărțile primite.





Să ne amintim și regulile:

- o carte de maxim 30 de lei, care va fi trimisă prin Poștă (sau curierat, dacă dorești, nu mă interesează, atât timp cât ajunge la destinatar în timp util)

-trebuie respectată tematică ediției; la urma-urmei, este vorba de un cadou, chiar dacă din partea unui necunoscut 

-cartea trebuie trimisă până pe 14 februarie, înscrierile fiind deschise până pe 31 ianuarie: aveți timp să cumpărați și să expediați cartea. De data aceasta nu mai admit întărzieri!!!! Vreau un Blind Date with a Book fără probleme (o abatere dacă ați avut în trecut, vă rog să vă gândiți bine dacă doriți să vă înscrieți, pentru că s-ar putea să primiți un mesaj de la mine cum că nu vă accept înscrierea). Sper că veți înțelege. Crezi că nu te poți încadra în timp? Nu participi acuma, ci la o ediție viitoare. Simplu.

-vă rog să împachetați cu grijă cărțile: nu prea strâns pentru a nu se rupe pagini când le despachetezi, nu prea subțire pentru a nu suferi daune în timpul transportului (știu ce zic/scriu).

Tema ediției este IUBIREA și poate fi orice gen literar atât timp cât te pliezi pe preferințele destinatarului. Sper să vă înscieți și să vă bucurați de experiență!






https://docs.google.com/forms/d/1lbBTYqa59LJzgWYI65rV6Iq80e99SHWN3wRG7wpmtso/viewform




2 comentarii:

  1. Cand am citit punctul trei m-am simtit putin vizata. Cartile trimise de mine in Ajunul Craciunului cred ca au ajuns fie intre sarbatori, fie dupa Anul Nou. Sper ca lui Robert i-au placut. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Narcisa, au ajuns cu bine si asta e important! Eu ma refeream la alte lucruri si cei vizati stiu asta! Nici o problema :*

      Ștergere

Mestesugul - arta si meserie - serie de interviuri: Push Design (3)

Push Design este un duo dinamic, creativ până la cer și înapoi, și mai sunt și soț și soție. Mi se pare minunat ceea ce fac ei, plus multel...

Popular