Treceți la conținutul principal

Lansare de carte și îmbrățișări la Iași

 Știi cum e când vezi pe Facebook un eveniment la care vrei neaprat să participi și mai afli și că are loc la Iași? Păi numeri zilele până atunci.  
  
 E vorba de lansarea cărții "O să te țin în brațe cât vrei tu și încă o secundă", scrisă de Ioana Chicet-Macoveiciuc, cunoscută și sub pseudonimul de Prințesa Urbană, al  cărei blog poartă același nume. 
  
 Anunțul lansării:

"Lansarea cărții O să te ţin în braţe cât vrei tu şi încă o secundă la Iași va fi un super eveniment pentru părinți și copii! 
Ni s-au alăturat o mulțime de branduri și companii care vor aduce la lansare bunătăți de toate felurile, jucării, delicatese, activități pentru copii.

Eu vin la Iași cu brațele deschise, cu chef de povești, de autografe și de noi prieteni. Abia aștept să ne cunoaștem!

La lansare vor vorbi alături de mine trei femei minunate: Ionela Arvinte, Actrita la Teatrul de copii Luceafarul, mamă a doi copii, Claudia Miron, Medic primar endocrinolog, mamă a trei copii, Felicia Stoica, mama a doi copii, Systemic coach pentru dezvoltare personala si profesionala, Humans Academy.

Mulțumesc Elizei Durac de la FeelOlio Romania Romania, care se ocupă de frumoasa organizare. Prietenii de la Librăriile Humanitas vor aduce cartea la un preț foarte bun.

Gazda noastră va fi o frumoasă și încăpătoare sală din centrul Iașiului, sala Rossini din Complex Palas. Congress Hall Sala Rossini, unde vom avea loc și adulți, și copii împreună. 

Sponsorii evenimentului sunt: 
NN
FeelOlio Romania
Nouvelle by Luciana
Dentesse Kids&Teens
Gioconda Medical Spa
PRO PLUS Amenajari Interioare
humans | PEOPLE ACADEMY
Lex Hobby Store
Nonabona
Cafeneaua Noastra
Gradinita Kids Garden Iasi
Mindlab Iași

Prietenii de la Țara Minunilor vor aduce jucarii și face painting
Cuptorul Moldovencei ne va aduce un delicios candy bar si gustări sănătoase
Sara's Creations se va ocupa de aranajamentele florale
FeelOlio Romania va aduce bruschete cu cel mai bun ulei de masline.
Machiajul meu va fi realizat dis de dimineata de Brandusa Bordeianu Make-up Artist
MonteCristo Mobili - MC Mobili ne va ajuta sa amenajam sala, sa ne simtim ca acasa.

Intrarea e libera, va astept cu bucurie!"

Evenimentul are loc sâmbătă, 2 aprilie, Complex Palas. Congress Hall Sala Rossini, în intervalul 10:30– 13:00.Cartea o puteți achiziționa de AICI și AICI.

Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Concurs "În așteptarea Crăciunului" cu Fairy`s Events - ÎNCHEIAT plus CÂȘTIGĂTORII

Puțin câte puțin ne pregătim de Crăciun. Cu liste, cu idei, cu poezii și colinde pentru a-l impresiona pe Moș Crăciun. Ca să nu mai zic că și super/hyper marketurile și site-urile online au început de multișor deja să ne tot convingă să începem cumpărăturile de Crăciun cât mai devreme posibil.
Eu îmi aduc aminte din copilărie că majoritate cumpărăturilor se făceau în decembrie, cât mai aproape de ziua cu pricina, bradul era împodobit pe 24 decembrie, cu colinde de la radio, televizor sau discuri de vinil (chiar, mai există așa ceva?!), mama pregătea mâncarea, tata ajuta la orice era nevoie și apoi noi mergeam la colindat prin cartier, la rude și cunoștințe. Și era foarte frumos!
Acum e frumos din alte motive: redescopăr Crăciunul prin ochii Emiliei și acușica al bebelușului. Și mi se pare la fel de magic ca înainte, doar că din altă poziție: aceea de părinte. De aceea, împreună cu Oana de la Fairy`s Events (și ea mama unei fetițe) ne-am gândit să organizăm un concurs pentru pitici și…

Prin cenușa de visuri de Oana Arion

Mi-am jurat că nu voi mai citi trilogii sau serii care nu sunt publicate în totalitate. Mi-am jurat și nu m-am ținut de cuvânt. Cum să reușești să te ții de cuvânt când în fața ta apare manuscrisul penultimului volum al seriei mult-iubite? Nu poți. Te apuci de citit și încerci să citești destul de repede ca să afli tot și, totuși, destul de încet ca să nu se termine dintr-o dată.
Călătoria mea a început acum vreo 2 ani și ceva, cu lectura primului volum din seria Nemuritor și descopeream atunci un mix de fantasy, romance, umor fin și personaje de care ajungi să te îndrăgostești. Apoi am zis că voi cumpăra următoarele 4 volume și le voi citi când seria va fi publicată integral. Desigur că soarta a avut alt plan: la începutul anului am cumpărat pachetul cu primele 3 volume și in 3 nopți erau gata.
Am crezut că îmi va fi la fel de ușor și cu acest volum 4: mă refer la găsit timp pentru citit, pentru că imediat ce începi să citești și te scufunzi în lumea Victoriei nu prea mai este cale …

Concurs încheiat: Campionatul Național de Joacă pentru Părinți și un mini-concurs

Pe 16 octombrie am fost invitată la Campionatul Național de Joacă pentru Părinți cu Mirela Retegan. A căzut într-o duminică, numai bine a putut să stea tati cu Emi și eu să pot participa. Și mă bucur nespus că am putut face asta.   Cine nu a auzit de Gașca Zurli dintre cei care au copii? "Am o căsuță mică, așa și-așa ...."-ne executam amândoi lângă mândră și dansam de mamă focului și rădeam ca nebunii. "Cântec pentru Maya"-acel Maya e ceva generic, deși dedicat fiicei Mirelei Retegan, poate fi înlocuit cu absolut orice nume, mai ales cel al puiului tău, și îți dai seama că, de multe ori, ei nu vor bunuri materiale ci să fim alături de ei cât mai mult.


Campionatul de Joacă pentru Părinți ar trebui organizat în fiecare lună :) Pentru că merită. Pentru că aș vrea cât mai mulți părinți să se joace, să uite de încrâncenările zilnice și să redevină pentru vreo 2-3 ore niște copii veseli, puși pe joacă și învățați să se distreze.   E vorba despre timp de calitate cu copil…