luni, 28 martie 2016

Trupa de teatru Obligo și editura Crux Publishing vă invită la un spectacol-eveniment!

Povești la scenă deschisă! 

Ce ar fi fost teatrul fără poveștile oamenilor, pline de tâlc, urzite la ceas de taină, debordând de veselie sau tristețe, înfățișând scene glorioase de luptă sau momente de o sensibilitate sfâșietoare? Intim legate, literatura fantastică și teatrul își dau mâna duminică, 3 aprilie, începând cu ora 15.00, la Târgul de carte Final Frontier (Connect Hub, Bvd. Dacia nr. 99, București) cu ocazia unui eveniment special.

Atelierele de confecționat povești fantastice, organizate de editura Crux Publishing împreună cu scriitorul Dan Rădoiu au ajuns la a șaptea ediție. Și pentru că vrem să îi oferim publicului nostru ocazia de a se bucura alături de noi, la Final Frontier venim nu numai cu cărți noi, autori de seamă, colecții importante pentru literatura fantastică universală ci și… o trupă de teatru de improvizație. 


Ce vom face?

Citim povești fantastice, inventăm istorii science-fiction, interpretăm roluri de super-eroi și improvizăm scenarii care mai de care mai năstrușnice. Dar trebuie să veniți și să vedeți, căci altul e farmecul participării la un adevărat spectacol de teatru!

Cu cine ne vom distra?

Din partea editurii Crux Publishing îl vom avea pe maestrul scriitor Dan Rădoiu (autorul volumelor Povestiri de la marginea realității, Case cu dinți și Inorogul, bicicleta și radioul cu galenă), fără de care nu se poate organiza nici un Atelier de confecționat povești fantastice. 

Trupa Obligó nu are nevoie de prea multe prezentări: înființată în 2009, a susținut peste 800 de spectacole pe scene naționale, cumulând un total de peste 50.000 de spectatori. Spectacolele lor de teatru de improvizație au fost apreciate în cadrul unor evenimente culturale marcante, precum festivalurile Watumi sau I.D. Fest, și au fost aplaudate din tot sufletul pe parcursul sezonului cu numărul 5 al celebrului show „Românii au talent”.



Spectacolul-eveniment Povești la scenă deschisă îi va aduce pe actorii
Dan Murzea (prezentare)
Bogdan Untilă și Alexandru Rizescu (interpretare)
Teodor Ghiță (invitat special)

Editura Crux Publishing, scriitorul Dan Rădoiu și trupa de teatru Obligó vă invită duminică, în cadrul târgului de carte Final Frontier la un show de improvizat literatură science fiction și fantasy cu totul deosebit. Intrarea este liberă. Evenimentul va avea loc începând cu ora 15.00 în incinta Connect Hub din București! 

Pentru mai multe informații, accesați site-urile www.cruxed.ro și obligo.wordpress.com

2 comentarii:

  1. Răspunsuri
    1. Mi-ar face placare, poate altadata cand nu voi consemnata in casa cu pitica, poate. Dar este doar un anunt pentru cei care vor sa mearga.

      Ștergere

Mestesugul - arta si meserie - serie de interviuri: Push Design (3)

Push Design este un duo dinamic, creativ până la cer și înapoi, și mai sunt și soț și soție. Mi se pare minunat ceea ce fac ei, plus multel...

Popular