joi, 20 octombrie 2016

Și m-am tras în poze - Bloggers Photo Shooting

Când faci parte dintr-un grup, dintr-o comunitate super faină și dai de oameni super cu idei care mai de care, nu poți să nu zici ”Prezent” la diferite evenimente. Numai că aș fi vrut să particip la mult mai multe, să îi cunosc mai bine pe toți. Timpul nu e pierdut și se va întampla și asta.

Totul a început prin primăvară cu înscrierea în Kooperativa 2.0 Filiala Iași, cu o vizită a bloggerilor la Aeroportul Iași, cu recomandări, cu idei, cu organizare și participarea (a mea, cel puțin) la alte 2 evenimente. Au fost ele mai multe, dar sarcina nu mi-a permis deplasarea chiar când și unde îmi doream eu. Cu toate acestea, eu sunt mulțumită că am reușit să ajung la cele 2 propuse.

Primul ar fi Campionatul Național de Joacă pentru Părinți cu Mirela Retegan - se va lăsa cu o mică surpriză pe pagina blogului, so stay tuned. Al doilea ar fi Bloggers Photo Shooting cu Paul Pădurariu pe 19 și 20 octombrie. 




Pentru explicație, Paul - fotograful Kooperativei 2.0 - s-a oferit să îi ”fotoșocheze” pe cei care doreau într-o sesiune foto dedicată bloggerilor. Zis și făcut: datele (2 zile) stabilite, doritorii și-au anunțat preferințele pentru o zi și un interval orar preferat, organizare super și iată că a venit și ziua cu pricina.

Ziua cu pricina, 19 octombrie adică, a debutat nasol de tot: greață, vertij, cârcei - o stare generală urâtă, urâtă. Prima parte mi-am petrecut-o efectiv în pat, mai mult în stare de somnolență. Mi-am pus alarma de la telefon să sune și dacă mă simțeam cât de cât ok, aveam să mă pregătesc pentru ieșire. Planurile niciodată nu se potrivesc cu realitatea, dar am zis că nu se mai poate așa și dădeam să ies din casă când ia cheia de la apartament de unde nu-i. Jumătate de oră mai târziu, și mulți nervi consumați în acest răstimp, plecam și eu.

Mi-am zis că sigur se schimbă norocul meu și voi găsi și taxi (la comandă prin telefon, nimic). În stația de taxiuri, la fel. Dezumflare totală, am decis ca măcar o parte din drum să o parcurg pe jos. Norocul s-a schimbat cu primul șofer de taxi care m-a observat: ”Vă rog, urcați! Văd că vă chinuiți!” (presupun că aveam o față de zile mari - schimonosită). Am urcat în taxi, am ajuns la Studio și încă la timp. De aici încolo totul s-a schimbat.

Voie bună, râsete, glumițe, machiaj cu Adelina, un Paul zâmbitor întrebând cine urmează - toate acestea m-au binedispus total. Nici nu îmi dădusem seama că aveam ceva emoții. Care s-au risipit ca prin farmec, vorbind cu Paul, râzând cu el. Si timpul a trecut prea repede, mai că nu îmi venea să plec, locul vibra de energie pozitivă, dar trebuia - aveam de ajuns la grădiniță la Emi ... doar nu avea să doarmă peste noapte acolo :P.





Emi face ochii mari și zice că arăt foarte bine (mulțumesc Adelina, meritul tău!!!!). Apoi a urmat o după-amiază cu adevărat plăcută, în urma experienței avute la ședința foto. O mare bucurie și pe ziua de azi: e-mail de la Paul cu fotografiile! Yupeee-ka-yey!

Emi: ”Mami, asta îmi place mie!”
Soț: ”Deci asta ai făcut tu ieri? Super! Vreau și eu!”
Emi: ”Și eu, și eu vreau poze!!!!”

Le-am promis că vom merge să se tragă și ei în poze. Paul, ne accepți și în formula de 3,5 (3 virgulă cinci) sau 4 (dar fix patru)?

PS: Vreau mai multe astfel de experiențe!!! Ai auzit, Universule?! Sunt bune pentru suflet, pentru psihic și pentru ego-ul nostru.

5 comentarii:

  1. Minunat !!
    Ma bucur nespus de mult pentru tine, pentru tine si bebita !!!
    La cat mai multe asemenea evenimente si intalniri !! :*

    RăspundețiȘtergere
  2. Esti radioasa și ma bucur pentru tine, mă bucur sa te stiu implicata in proiecte frumoase, esti o minune cu minuni. Pozele ma coplesesc. Salut profesionistii și modelul la fel de profesionist!

    RăspundețiȘtergere
  3. Super interesanta ideea cu photo shooting pt bloggeri! Te-ai si distrat, relaxat si scapat de starea de rau...ceea ce banuiesc ca a fost un bonus.
    Super pozele! :)
    Si vorba sotului tau: vreau si eu!!!

    RăspundețiȘtergere
  4. Wow! Zuper tare! Ma bucur ca ti-am inseninat ziua si va astept cu mare drag pe toti - in noiembrie va incepe campania #tabloudefamilie de Craciun :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Ce bunoaca ești!:) frumoasa foc! Si nu zi machiajul,ca te-am văzut si fără!
    So good vibes to everyone then! :)

    RăspundețiȘtergere

Mestesugul - arta si meserie - serie de interviuri: Push Design (3)

Push Design este un duo dinamic, creativ până la cer și înapoi, și mai sunt și soț și soție. Mi se pare minunat ceea ce fac ei, plus multel...

Popular