Treceți la conținutul principal

Și m-am tras în poze - Bloggers Photo Shooting

Când faci parte dintr-un grup, dintr-o comunitate super faină și dai de oameni super cu idei care mai de care, nu poți să nu zici ”Prezent” la diferite evenimente. Numai că aș fi vrut să particip la mult mai multe, să îi cunosc mai bine pe toți. Timpul nu e pierdut și se va întampla și asta.

Totul a început prin primăvară cu înscrierea în Kooperativa 2.0 Filiala Iași, cu o vizită a bloggerilor la Aeroportul Iași, cu recomandări, cu idei, cu organizare și participarea (a mea, cel puțin) la alte 2 evenimente. Au fost ele mai multe, dar sarcina nu mi-a permis deplasarea chiar când și unde îmi doream eu. Cu toate acestea, eu sunt mulțumită că am reușit să ajung la cele 2 propuse.

Primul ar fi Campionatul Național de Joacă pentru Părinți cu Mirela Retegan - se va lăsa cu o mică surpriză pe pagina blogului, so stay tuned. Al doilea ar fi Bloggers Photo Shooting cu Paul Pădurariu pe 19 și 20 octombrie. 
Pentru explicație, Paul - fotograful Kooperativei 2.0 - s-a oferit să îi ”fotoșocheze” pe cei care doreau într-o sesiune foto dedicată bloggerilor. Zis și făcut: datele (2 zile) stabilite, doritorii și-au anunțat preferințele pentru o zi și un interval orar preferat, organizare super și iată că a venit și ziua cu pricina.

Ziua cu pricina, 19 octombrie adică, a debutat nasol de tot: greață, vertij, cârcei - o stare generală urâtă, urâtă. Prima parte mi-am petrecut-o efectiv în pat, mai mult în stare de somnolență. Mi-am pus alarma de la telefon să sune și dacă mă simțeam cât de cât ok, aveam să mă pregătesc pentru ieșire. Planurile niciodată nu se potrivesc cu realitatea, dar am zis că nu se mai poate așa și dădeam să ies din casă când ia cheia de la apartament de unde nu-i. Jumătate de oră mai târziu, și mulți nervi consumați în acest răstimp, plecam și eu.

Mi-am zis că sigur se schimbă norocul meu și voi găsi și taxi (la comandă prin telefon, nimic). În stația de taxiuri, la fel. Dezumflare totală, am decis ca măcar o parte din drum să o parcurg pe jos. Norocul s-a schimbat cu primul șofer de taxi care m-a observat: ”Vă rog, urcați! Văd că vă chinuiți!” (presupun că aveam o față de zile mari - schimonosită). Am urcat în taxi, am ajuns la Studio și încă la timp. De aici încolo totul s-a schimbat.

Voie bună, râsete, glumițe, machiaj cu Adelina, un Paul zâmbitor întrebând cine urmează - toate acestea m-au binedispus total. Nici nu îmi dădusem seama că aveam ceva emoții. Care s-au risipit ca prin farmec, vorbind cu Paul, râzând cu el. Si timpul a trecut prea repede, mai că nu îmi venea să plec, locul vibra de energie pozitivă, dar trebuia - aveam de ajuns la grădiniță la Emi ... doar nu avea să doarmă peste noapte acolo :P.

Emi face ochii mari și zice că arăt foarte bine (mulțumesc Adelina, meritul tău!!!!). Apoi a urmat o după-amiază cu adevărat plăcută, în urma experienței avute la ședința foto. O mare bucurie și pe ziua de azi: e-mail de la Paul cu fotografiile! Yupeee-ka-yey!

Emi: ”Mami, asta îmi place mie!”
Soț: ”Deci asta ai făcut tu ieri? Super! Vreau și eu!”
Emi: ”Și eu, și eu vreau poze!!!!”

Le-am promis că vom merge să se tragă și ei în poze. Paul, ne accepți și în formula de 3,5 (3 virgulă cinci) sau 4 (dar fix patru)?

PS: Vreau mai multe astfel de experiențe!!! Ai auzit, Universule?! Sunt bune pentru suflet, pentru psihic și pentru ego-ul nostru.

Comentarii

 1. Minunat !!
  Ma bucur nespus de mult pentru tine, pentru tine si bebita !!!
  La cat mai multe asemenea evenimente si intalniri !! :*

  RăspundețiȘtergere
 2. Esti radioasa și ma bucur pentru tine, mă bucur sa te stiu implicata in proiecte frumoase, esti o minune cu minuni. Pozele ma coplesesc. Salut profesionistii și modelul la fel de profesionist!

  RăspundețiȘtergere
 3. Super interesanta ideea cu photo shooting pt bloggeri! Te-ai si distrat, relaxat si scapat de starea de rau...ceea ce banuiesc ca a fost un bonus.
  Super pozele! :)
  Si vorba sotului tau: vreau si eu!!!

  RăspundețiȘtergere
 4. Wow! Zuper tare! Ma bucur ca ti-am inseninat ziua si va astept cu mare drag pe toti - in noiembrie va incepe campania #tabloudefamilie de Craciun :)

  RăspundețiȘtergere
 5. Ce bunoaca ești!:) frumoasa foc! Si nu zi machiajul,ca te-am văzut si fără!
  So good vibes to everyone then! :)

  RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Concurs "În așteptarea Crăciunului" cu Fairy`s Events - ÎNCHEIAT plus CÂȘTIGĂTORII

Puțin câte puțin ne pregătim de Crăciun. Cu liste, cu idei, cu poezii și colinde pentru a-l impresiona pe Moș Crăciun. Ca să nu mai zic că și super/hyper marketurile și site-urile online au început de multișor deja să ne tot convingă să începem cumpărăturile de Crăciun cât mai devreme posibil.
Eu îmi aduc aminte din copilărie că majoritate cumpărăturilor se făceau în decembrie, cât mai aproape de ziua cu pricina, bradul era împodobit pe 24 decembrie, cu colinde de la radio, televizor sau discuri de vinil (chiar, mai există așa ceva?!), mama pregătea mâncarea, tata ajuta la orice era nevoie și apoi noi mergeam la colindat prin cartier, la rude și cunoștințe. Și era foarte frumos!
Acum e frumos din alte motive: redescopăr Crăciunul prin ochii Emiliei și acușica al bebelușului. Și mi se pare la fel de magic ca înainte, doar că din altă poziție: aceea de părinte. De aceea, împreună cu Oana de la Fairy`s Events (și ea mama unei fetițe) ne-am gândit să organizăm un concurs pentru pitici și…

Prin cenușa de visuri de Oana Arion

Mi-am jurat că nu voi mai citi trilogii sau serii care nu sunt publicate în totalitate. Mi-am jurat și nu m-am ținut de cuvânt. Cum să reușești să te ții de cuvânt când în fața ta apare manuscrisul penultimului volum al seriei mult-iubite? Nu poți. Te apuci de citit și încerci să citești destul de repede ca să afli tot și, totuși, destul de încet ca să nu se termine dintr-o dată.
Călătoria mea a început acum vreo 2 ani și ceva, cu lectura primului volum din seria Nemuritor și descopeream atunci un mix de fantasy, romance, umor fin și personaje de care ajungi să te îndrăgostești. Apoi am zis că voi cumpăra următoarele 4 volume și le voi citi când seria va fi publicată integral. Desigur că soarta a avut alt plan: la începutul anului am cumpărat pachetul cu primele 3 volume și in 3 nopți erau gata.
Am crezut că îmi va fi la fel de ușor și cu acest volum 4: mă refer la găsit timp pentru citit, pentru că imediat ce începi să citești și te scufunzi în lumea Victoriei nu prea mai este cale …

Concurs încheiat: Campionatul Național de Joacă pentru Părinți și un mini-concurs

Pe 16 octombrie am fost invitată la Campionatul Național de Joacă pentru Părinți cu Mirela Retegan. A căzut într-o duminică, numai bine a putut să stea tati cu Emi și eu să pot participa. Și mă bucur nespus că am putut face asta.   Cine nu a auzit de Gașca Zurli dintre cei care au copii? "Am o căsuță mică, așa și-așa ...."-ne executam amândoi lângă mândră și dansam de mamă focului și rădeam ca nebunii. "Cântec pentru Maya"-acel Maya e ceva generic, deși dedicat fiicei Mirelei Retegan, poate fi înlocuit cu absolut orice nume, mai ales cel al puiului tău, și îți dai seama că, de multe ori, ei nu vor bunuri materiale ci să fim alături de ei cât mai mult.


Campionatul de Joacă pentru Părinți ar trebui organizat în fiecare lună :) Pentru că merită. Pentru că aș vrea cât mai mulți părinți să se joace, să uite de încrâncenările zilnice și să redevină pentru vreo 2-3 ore niște copii veseli, puși pe joacă și învățați să se distreze.   E vorba despre timp de calitate cu copil…