luni, 31 iulie 2017

Caravana Bergenbier si blogmeet #eusunt12

Caravana Bergenbier și blogmmet-ul #eusunt12 de la mijlocul lunii iulie a reprezentat un moment de respiro pentru mine, de aceea m-am bucurat enorm că am reușit să ajung.




Ce faci când te simți obosită tot timpul, când gândurile tale sunt cu și despre copii, boli, jocuri si mâncare?! Ceri o pauză de la viață, pentru reîncărcarea bateriilor. Cum fac asta? De obicei, cu o carte în mână. Numai că, de data aceasta, aveam nevoie de o ieșire. Și mi s-a îndeplinit dorința: Andreea s-a ocupat de organizare, mulțumim frumos, iar de restul s-a ocupă soțul minunat, pentru a petrece ceva timp și fără copii.

Așadar, într-o seară faină de vineri mi-am dat întâlnire cu bloggerii ieșeni pentru a face cunoștintă cu noi oameni, noi experiențe. Caravana Bergenbier a fost doar pretextul perfect pentru o ieșire în oraș. Deja eram nerăbdătoare, auzind muzica în timp ce îmi continuam drumul spre Palatul Culturii. Acolo am trecut de arcada galbenă și am înaintat printre oameni veseli către atracțiile principale ale caravanei.



Nu sunt eu o microbistă înrăită, dar tot am avut parte de informații destule din fotbal în timpul copilăriei și adolescenței, mai ales, cu un frate sportiv și un tată microbist. Meciurile echipei naționale de fotbal tot le prideam în familie, dacă nu, de prin cartier se mai auzea câte un ”Of!”, ”Vai!”, ”Haideți, măi băieți!” și deja iconicul ”Goooooooooool!” strigat ca un răcnet de luptă. Astfel că a trebuit să particip la caravana, dacă nu pentru mine, atunci pentru fratele meu care își dorea un autograf de la Gabi Balint și Bogdan Stelea. Plus Mihai Emi Georgescu (Miță) de la Bere Gratis.

(Frățioare, m-am achitat de datorie: ai autografele și mult mai mult! :-*)

Până la autografe am avut parte de aventuri faine cu parapanta în munți, pe timp de iarnă. Stai, am zis iarnă? Da, chiar iarnă. Cu ajutorul realității virtuale (VR), m-am răcorit bine de tot: am zburat cu parapanta până am amețit de-a binelea (deși stăteam într-un scaun destul de confortabil), am experimentat groaza, nebunia, libertatea, bucuria de a zbura în înaltul cerului.

După amețeala de la înălțimile ajunse, am coborât pe pământ și am ajuns pe la Polul Nord sau cam așa ceva - de fapt, camera de gheata pentru a păstra noua bere Bergenbier 330 ml la temperatura optima. Am cam înghețat, la cele -10 grade Celsius, noroc de geaca termoizolatoare oferită de organizatorii caravanei. După culoare, puteai să zici că au ajuns eschimoșii în mijlocul Iași-ului ...sau, poate, niște extratereștri mai fancy.




După așa e experiență cool (ambele sensuri), cred că ne-ar fi trebuit niște ceai cald, să ne încălzim, dar fiecare a optat pentru berea lui, doar pentru asta am venit, nu? Cu alcool sau nu, simplă sau cu grepfruit, toți ne-am așezat la mese și am savurat atât berea, cât și conversațiile. Am plecat de acolo cam cu regret, dar acasă mă așteptau ai mei: chiar la ușă :))







Când ești în pană de idei, vrei să faci ceva pentru tine, ieși în oraș cu prietenii ... doar PRIETENII ȘTIU DE CE!


Un comentariu:

  1. Geaca aia e mortala!
    Ma bucur mult ca ai inceput sa iesi mai mult la intalniri cu bloggerii din zona ta.
    Ati umflat mingea pentru Emi? Poate vrea sa joace fotbal ;)

    RăspundețiȘtergere

Mestesugul - arta si meserie - serie de interviuri: Push Design (3)

Push Design este un duo dinamic, creativ până la cer și înapoi, și mai sunt și soț și soție. Mi se pare minunat ceea ce fac ei, plus multel...

Popular