Despre mine

Ar fi trebuit să scriu mult mai devreme acest ”Despre mine”, dar ce te faci când nu prea mai știi cine ești?! Astfel că voi începe cu chestiile ”documentate”:

- Am 29 de ani, la vreo 4 luni distanță de 30. Dacă mă întrebi pe mine, s-ar putea să greșesc și să spun vreo 17 ...sau poate 7.

- Sunt soție și mamă (de vreo 4 ani). Încercări care mi-au adus bucurii enorme în viață. Nu zic că a fost ușor, dar am avut companie.

- Trăiesc în România și asta îmi ocupă tot timpul. Sau mi-ar ocupa tot timpul dacă nu aș visa cu ochii deschiși pe timpul zilei, iar noaptea nu aș citi cărți.

- Pe când eram mică, mă imaginam de toate, am fost un copil căruia îi plăcea atenția (zodia Leu), dar eram și timidă (contradicție umblătoare, asta sunt). Am dus o luptă destul de lungă cu mine însămi (e încă în desfășurare) pentru a trece peste timiditate - acum vorbesc mai mult ... și poate mai tare :)

Chestii pe care poate le știți deja:

- Citesc. Dar citesc cu simț de răspundere. Uneori și 4 cărți pe săptămână. Singurul gen pe care nu îl prea agreez este horror-ul (literatură și film), dar presupun că va trebui să îi dau o șansă.

- Genul muzical preferat la făcut curățenie: rockul, și încă dat la maxim. Mă pune în mișcare și am spor :)

-Maratoanele de filme și seriale. Pe timpul facultății, era vorba de maratoane a câte 2 zile, în prezent să zic mersi dacă rezist o noapte :))) Dar și când mă apucă, îi dau bătăi: acțiune, romance, thriller, psihologic, animație ....de toate.

-Întotdeauna am avut un interes în lucrul manual (handmade), dar la împletit/croșetat/tricotat nu mă pricep și pace. Dă-mi un ac și ață și s-ar putea să iasă crocobauri. Dar la altele încep să prind șmecheria.

Destul, zic eu. Restul îl vom afla cu toții pe parcurs (inclusiv eu).

Un comentariu:

  1. Rock ascult si eu, dar mai ales cand sunt la volan :D
    Ma ajuta sa ma relaxez ;)

    RăspundețiȘtergere

Pizza: aluat moale, bun si la tarte

Pizza. Cui nu-i place pizza? Eu știu că îmi place, alor mei le place și cam trebuie să mănânc de vreo 2 ori pe lună. Asta dacă nu comandăm ...

Popular