miercuri, 8 mai 2013

Miercurea fără cuvinte (1)

Totusi, câteva cuvinte tot voi posta: de câteva săptămâni bune tot văd la unul, văd la altul și la celălalt aceste postări care te uimesc, îți înveselesc ziua, te fac să râzi și să-ți dorești parcă să faci și tu parte din acele poze/imagini. Astfel că mă alătur și eu lui Carmen cu WORDLESS WEDNESDAY .... cu o serie de imagini cu și despre animale și oameni. Enjoy the silence!
























Happy WW! Pupici :*


PS: Pentru a participa la "Miercurea fără cuvinte", postează pe blogul tău o fotografie sau o serie de fotografii care să transmită ceva frumos și apoi introdu link-ul postării.

22 de comentarii:

  1. Uimitoare fiecare din momentele fotografiate. Superbe!
    Happy WW!
    ☆★☆★☆

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte frumoase imagini! Creeaza o stare de buna dispozitie. Happy WW! :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Super faine fotografiile!
    Sa ai o zi frumoasa! :))
    Happy WW!

    RăspundețiȘtergere
  4. Frumos :) Cat de asemnatori suntem in anumite reactii...Uimitor!
    Superbe fotografii!
    O zi de miercuri cat mai frumoasa, draga mea!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc, Elly! Exact asta am vrut să arăt - asemănarea dintre noi și animale ....deși unii cred că nu au sentimente, eu îi contrazic. O zi frumoasă și ție!

      Ștergere
  5. Copii și animalele de companie !
    Combinație învingătoare în orice ocazie !
    Frumoase imagini,o seară plăcută !!!
    Bun venit la clubul celor fără cuvinte !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc de ”cuvântarea” de binevenit! ... Această combinație îmi place și mie, iar azi m-a binedispus pur și simplu! Merci că ai trecut ;)

      Ștergere
  6. Frumoasa serie! O seara placuta!

    RăspundețiȘtergere
  7. Ce drăguţă-i veveriţa şi băieţelul, dar nici băutorul de lapte şi mâţa nu-s de dat la oparte.
    Să ai o noapte liniştită.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eeee ... ca să zic așa, băutorul de lapte și mâța sunt preferații mei ... pentru că sunt haioși. Dar toate (și încă multe altele) mi se par superbe - comuniunea dintre om și animal poate fi magică. O noapte liniștită și ție! Mulțumesc că ai trecut pe aici ;)

      Ștergere
  8. Foarte frumoase pozele, ma bucur ca te-am gasit! Draga mami, o noapte linistita!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc pentru apreciere! O noapte liniștită chiar mi-aș dori - dacă aș găsi o poziție confortabilă în pat, dacă mandra mea nu ar face tumbe în burtică și dacă nu aș fi atât de obosită, dar suferindă de insomnie :))) Astfel că noaptea liniștită se va transforma în noapte ”citită” ;)

      Ștergere
  9. Ce dragute sunt animalutele si ce prietenoase! Uite, una dintre imagini mi-a adus aminte de copilarie, este vorba de cea in care o fetita hraneste o veverita. De doua ori am avut ocazia sa ma aflu intr-o asemenea ipostaza, o data la Buzias si alta data la Vatra Dornei. Gestul asta ma facea atat de fericita... Acum, in Herastrau, veveritele sperioase fug de mine. :( :D
    Tu ce mai faci, Alexandra, stiu ca se aproprie ziua cea mare... :)

    RăspundețiȘtergere
  10. Bună Nice!
    Mi-au plăcut și mie aceste imagini.... Mai am câteva, poate la următoarea tură de Miercurea fără cuvinte le postez și pe acelea ... Veverițe tot am văzut și eu în parcurile prin care am mai fost, dar desigur toate fug ”mâncând pământul” :)))

    Cât despre ce fac se poate rezuma în câteva cuvinte: control de rutină, cezariană de urgență, fetită sănătoasă .... părinți super-fericiți.

    RăspundețiȘtergere

Mestesugul - arta si meserie - serie de interviuri: Push Design (3)

Push Design este un duo dinamic, creativ până la cer și înapoi, și mai sunt și soț și soție. Mi se pare minunat ceea ce fac ei, plus multel...

Popular