sâmbătă, 29 iunie 2013

Happy Weekend (4)- Don`t worry, be happy!



Brad Pitt despre soția sa :

Soția mea s-a îmbolnăvit. Ea a fost mereu nervoasa din cauza problemelor de la locul de muncă, viața personală, eșecurile ei și copii. Ea a pierdut aproape 15 kg si ajunsese la 40 kg. A devenit extrem de slaba si plangea constant. 

Nu mai era o femeie fericita. A suferit de dureri de cap continue, dureri in piept si nevralgii intercostale. Nu dormea bine, adormea numai dimineața și obosea foarte repede în timpul zilei. 

Relația noastră ajunsese in punctul in care urma sa ne despartim. Frumusețea ii disparuse, avea cearcane uriase, nu mai avea grija de ea. A refuzat sa mai joace in filme, respingand rapid orice rol i se propunea. 

Mi-am pierdut speranța și a crezut că vom divorța mai repede ... Dar apoi m-am decis să acționez si sa schimb asta. Pana la urma a fost cea mai frumoasă femeie de pe pământ, idolul a mai mult de jumătate din bărbații și femeile de pe pământ, iar eu am fost cel caruia soarta i-a permis sa o iubesc si să o îmbrățișez. 

Am început să ma port extrem de frumos. Flori, daruri și complimente, gesturi de afectiune pentru care nu le-am facut. Am surprins-o si am incantat-o in fiecare minut. 

Am inceput sa trăiesc doar pentru ea. Am vorbit în public doar despre ea. Am dus toate discutiile în direcția ei. Am lăudat-o în fața prietenilor nostri. Pare de necrezut, dar ea a înflorit. Ea inceput sa mai ia in greutate, nu mai era nervosa și m-a iubit chiar mai mult decât oricând. N-am crezut niciodata că ea poate iubi atât de mult.

Și apoi am realizat un lucru : femeia este reflectarea barbatului de langa ea.

Dacă o iubești până la punctul nebuniei, ea va deveni o nebunie.

* Brad Pitt ( traducere )

preluata de pe Facebook


Ma pregateam sa postez cateva imagini haioase, dar apoi mi-am zis ca si aceasta declaratie merita la fel de multa consideratie. Bravo tie, Brad Pitt! Voi ce ziceti? Are dreptate sau nu?

Orice ai zice despre Angelina Jolie, este si ea femeie ...om ....cu tot atatea grji, suparari, incercari si depresii ca oricare alta persoana. Tot ce conteaza e daca persoana de langa tine te iubeste si in aceste momente ca si atunci cand esti infloritoare, fericita si cea mai frumoasa.... Daca e asa, in curand vei lasa deoparte toate lucrurile rele si vei (re)deveni cea care ai fost si chiar mai puternica!

Acum cateva foto cu cei doi










Happy end -uri exista si in viata reala, numai ca nu seama cu cele din povesti si basme ... Poate de aceea nu le recunoastem?! Ele nu se termina cu "... si au trait fericiti pana la adanci batraneti...", nuuu ... 

Happy end-ul din viata reala este ceva de genul: "... si au trecut cu bine peste greutati, inca impreuna, iubindu-se ...stiu ca nu va fi usor, ca vor mai trebui sa infrunte greutati, suparari, boli si altele .... dar o vor face impreuna, mana in mana, ochi in ochi ... cu un zambet pe buze ... la urma urmei ....sunt impreuna ....mai mult nici nu isi doresc. Sfarsit ....deocamdata!".


Postarea participă la  jocul HAPPY WEEKEND! - Ediţia 25.



22 de comentarii:

  1. Cred și eu! Totuși, mi-ar fi plăcut mai mult să știu ca asta să o fi descoperit o femeie!;)
    Te pup, Alexandra! Un weekend minunat!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Maria, mai multa greutate are daca aceasta descoperire o face un barbat .... Cu ce ne ajuta pe noi daca femeile stiu asta, dar barbatii nu ....Ei trebuie sa-si dea seama ca noi raspunde la ceea ce fac, ce simt ei pentru noi.

      Pup si tie, Maria!

      Ștergere
  2. Cand se scrie despre vedete pe prumul loc sunt scandalurile, indecentele, in loc sa se popularizez atutudini frumoase, cum este cea de care ai pomenit. "Femeia este reflectare barbatului de langa ea"- frumos spus!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai de asta mi-a si placut, Dana, aceasta declaratie. Prea multe scandaluri ...Oare chiar nu se stie altceva?! Ei bine, se vede ca se poate si altfel. Chiar a spus-o frumos in toata declaratia lui. O saptamana frumoasa!

      Ștergere
  3. De cand a cunoscut-o pe Angelina, Brad s-a schimbat. Eu cred ca mult in bine. Cred ca sunt potriviti, cred ca se iubesc cu adevarat. Lucru rar in lumea lor. M-a cutremurat faptul ca ea si-a facut acea operatie acum, de curand. Cred ca declaratia lui e foarte frumoasa. Mai ales in acest context.
    Sunt o pereche frumoasa.
    Multumesc pentru articol! Mi-a placut.
    Happy weekend, draga Alexandra!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu am impresia asta, Elly! Ca s-a schimbat. La imceput nu prea intelegeam ce cauta impreuna- multa valva, poate un pas publicitar .... dar mi-am dat seama ca, de fapt, ei chiar se iubesc.

      Cat despre operatia suferita de ea: Doamne, dar e o femeie curajoasa! Cancerul face ravagii in ziua de azi.

      O saptamana frumoasa, Elly! Ti-am vazut cadoul - surpriza: sa te bucuri de el! E minunat!

      Ștergere
  4. Foarte frumoasa declaratia..si foarte bine punctat despre happy end'urile din viata reala.
    Weekend frumos in continuare:)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc frumos, Zdwuby! Eu asa cred despre sfarsiturile fericite din viata reala, ma bucura ca mai sunt si altii care cred la fel.

      O saptamana frumoasa!

      Ștergere
  5. Brad si Angelina formeaza un cuplu atat de frumos. Ei merita sa fie fericiti impreuna, el trebuie sa se poarte cu ea cat mai bine. Angelina a avut o adolescenta destul de zbuciumata si acum are nevoie de multa liniste si intelegere, este o femeie puternica totusi, sub un invelis fragil. Insa si femeile puternice au nevoie de dragoste, suport moral si complimente. Pe mine m-a impresionat devotamentul lor ca si parinti. Sunt extraordinari si sper din tot sufletul sa ramana sanatosi si uniti.
    Cat despre finalul fericit, asa cum l-ai creionat tu, este chiar fericit. Conteaza enorm ca cei doi sa ramana impreuna in ciuda greutatilor inerente ale vietii.

    Weekend placut in continuare, draga Alexandra. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si mie imi plac ... Acuma! Au o familie frumoasa si merita sa fie fericiti, tocmai pentru ca trec prin greutati la fel ca orice persoana ....Toti meritam fericirea, numai ca multi au impresia ca ea trebuie sa dureze mult: ani si ani, o viata intreaga ... cand fericirea e un moment, o stare un sentiment.

      O saptamana frumoasa, Nice! :*

      Ștergere
  6. Brad Pitt e şi frumuşel, şi deştept.
    Foarte bine ai scris despre happy endurile din viaţă :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, Andreia! Si mie imi place de Brad, desi cica imi plac mai mult brunetii :)))

      O saptamana frumoasa!

      Ștergere
  7. Da asta asa e, am citit si eu despre asta, trebuie sa depunem efort si interes in orice.
    Pupicii

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Rita, multumesc frumos pentru vizita si comentariu. Foarte adevarat ca trebuie depus efort si interes in orice, chiar si intr-o relatie .... mai ales intr-o relatie.

      O saptamana frumoasa!

      Ștergere
  8. Happy weekend cu happy end. Ai adus in lumina o declaratie frumoasa. Sunt un cuplu frumos, iar faptul ca si-au asumat responsabilitatea de parinta atator copii e un lucru demn de admirat.
    multumesc pentru ilustratie.
    Seara frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tina, multumesc si eu pentru vizita si comentariu! Faptul ca sunt atat de activi pe plan mondial in sfera caritatii ....faptul ca amandoi cresc pe langa copiii proprii si alti copii - mi se pare magnific. Felicitari lor ... si tuturor celor care au dat o sansa reala copiilor abandonati, care provin din medii sarace, in razboi sau marginalizati.

      O saptamana frumoasa!

      Ștergere
  9. Destept baiatul asta! :))) ce bine e zice! :)))) concluzia e ca noi suntem niste crizate, oricand, din orice! :)))))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mona, daca avem langa noi astfel de barbati nu avem ce face ...Dar nu cred ca e si cazul tau ... in nici un caz, nu se intampla in relatia mea .... Ca femeie, mai trebuie si sa stii sa alegi barbatul potrivit tie (atentie!!!, nu am scris perfect ... pentru ca nu exista)

      O saptamana frumoasa!

      Ștergere
  10. Nu mă aşteptam la o astfel de declaraţie din partea lui Brad Pitt. Credeam că e un privilegiat al sorţii, deci un individ frumos şi superficial.

    RăspundețiȘtergere
  11. Se pare că m-am înşelat. Toată admiraţia pentru acest cuplu...

    RăspundețiȘtergere
  12. E foarte important ca cel de langa tine sa te sustina neconditionat, si in special in momentele grele, asa ca bravo lor, e o lectie de viata!

    RăspundețiȘtergere
  13. Nu am fost niciodata o mare admiratoare a Angelinei, dar intotdeauna mi-a fost drag Brad. De cand am citit mai multe despre problemele lor, declaratiile ei referitoare la boala si operatie, apoi si declaratia asta a lui, ii respect mult mai mult pe amandoi. Cred in dragostea lor, in chimia lor. Sunt o pereche extrem de unita si sunt sigura ca vor reusi sa treaca peste multe alte greutati ce vor veni. De-ar invata cat mai multi din exemplul lor...
    Declaratia lui am distribuit-o si eu pe facebook, pentru a ajunge la inima a cat mai multor persoane. Merita! :)

    RăspundețiȘtergere

Mestesugul - arta si meserie - serie de interviuri: Push Design (3)

Push Design este un duo dinamic, creativ până la cer și înapoi, și mai sunt și soț și soție. Mi se pare minunat ceea ce fac ei, plus multel...

Popular