miercuri, 5 iunie 2013

Miercurea fără cuvinte (5) - Desene animate

Pentru că mi-am adus aminte de copilărie și de unele din momentele mele favorite: desenele animate...


Michael Jackson`s style (sursă: Facebook)


(sursă: Facebook)






Ia să vă văd acuma: le știți pe toate pe nume?



One has my name hihihihi




Cine își mai aduce aminte de ei?



Yabadabadoo



Scooby Dooby Doo, where are you?





Regele desenelor animate





Puterea spanacului






Bineînțeles, nu am pus toate desenele animate: ar mai fi Sandy Bell, Sailor Moon, Captain Planet etc. Voi ce desene animate vă aduceți aminte că vizionați în copilărie?

Happy WW! Pupici  *:*


PS: Pentru a participa la "Miercurea fără cuvinte", postează pe blogul tău o fotografie sau o serie de fotografii care să transmită ceva frumos și apoi introdu link-ul postării. Mai multe găsiți la Carmen.

58 de comentarii:

  1. Îi plac şi lui Daniel astfel de desene. Se cocoţează la moşu' pe genunche şi stă cuminte câte o oră după care îşi vede de alte treburi.
    Să ai parte de o noapte liniştită şi odihnitoare.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Până crește Emilia pentru a sta pe genunchii mei la desene, trebuie să mai aștept ...puțin, dar este atât de frumos să faci asta.

      Mulțumesc, Liviu! Noapte bună și ție!

      Ștergere
  2. Pai din vremea mea imi amintesc de Mihaela. Si mai vedeam pe rusi desene cu lupul si iepurele,, nu zaiet nu pagadi". Apoi imi mai amintesc Pif si Hercule, Sandy Beell...:))
    Ce vremuri! Zi faina sa ai!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pif și Paf ....oooo, da! Chiar și eu mă uitam la ele. Herculeeee.Chiar că ce vremuri :))) O zi faină și ție! (La noi e frig, frig, ca după o furtună bună.)

      Ștergere
  3. Sa redevenim copii, fie doar si privind aceste poze :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Chiar la asta mă gândeam. La televizor se redifuza unul din desenele copilăriei mele: Captain Planet și-mi aminteam de toate acele vremuri, de prietenii mei cu care mă jucam, de toate desenele acelea care mi-au înfrumusețat copilăria într-un fel sau altul.

      Ștergere
    2. Pe ce canal se redifuzeaza Captain Planet? M-as mai uita asa din cand in cand. M-am uitat la desene de nici nu le mai stiu. Asa o lista scurta ar fi: Sailor Moon, Macron 1, Grandizer, Neil si gastele salbatice, Simba-Regele Leu, Cosette, Timon si Pumba, Tom si Jerry si alte o gramada. Si acum m-as uita cu placere, au farmeculor si amintesc de copilarie.
      Seara frumoasa!

      Ștergere
    3. Captain Planet se redifuzează pe Pro Cinema, de la 8 dimineața ... și se pare că e în fiecare zi

      Lion k ing, Cosette, Timon și pumba, Lilo and Stitch ...ooooo câte și mai câte

      Ștergere
  4. Pe cele trei fetiţe şi "cheese omelette" de dedesubt nu le cunosc
    Îmi mai amintesc de Ştrumfi, Floarea cu şapte culori, Sandy Bell bineînţeles, MIhaela, Bălănel şi Miaunel ...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Power Puff Girls și Dexter`s Laboratory .... iconice pentru Cartoon Network - doar așa învățam noi engleza atunci ...cu ajutorul acestor desene...

      Ștrumfii, ce minunați erau ....mai ales, ce albaștri!

      Ștergere
  5. Sí, los recuerdo. Pero falta uno de mis favoritos: Busg Bunny. Saludos.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bueno, Leovi, por esto no lo incluí entre los imágenes de arriba ....para ver si es el preferido de alguno de vosotros. Looney Tunes y Tom and Jerry - para estos se juntaba toda la familia ...todos éramos niños entonces.

      Ștergere
  6. N-aş putea să aleg un singur desen preferat. La toate mă uitam cu aceeaşi plăcere când eram mică şi uneori mă mai uit şi acum. :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Și eu le urmăresc acuma, chiar cu mai multă plăcere parcă. :)

      Ștergere
  7. Tare frumoasa lumea copilariei!
    Toate aceste desene animate le-am vazut si revazut cu copii mei!
    Deja incepusem sa fac alergie la ele! :)))
    Zi frumoasa, Alexandra!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Chiar e fain când le revezi alături de copiii tăi ...Minnie, o zi rfumoasă și ție1 Sper să fie mai bună decât la mine în ceea ce privește vremea :))

      Ștergere
  8. Da, foarte frumos,mi-ai adus aminte de copilarie, pot sa zic ca ma uitam cam la toate de care ai adus tu aminte si uneori inca mai trag cu ochiul cand am finutul in vizita, ne uitam amandoi :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu trag cu ochiul oricând ....chiar și la desenele noi....dar uite, uitasem de Mulan, Mica Sirenă, Albă ca Zăpada, Frumoasa Adormită, Cenușăreasa, Frumoasa și Bestia, Alladin -din seria Old Disney .....Apoi din seria Looney Tunes: Sylvester and Tweety, apoi Pokemon, Garfield și câte și mai câte ....:)))

      Ștergere
    2. Ooooo, da mi-au placut la nebunie si i le-am aratat si finutului meu ;)

      Ștergere
  9. Tom şi Jerry, Pepe Le Pew, Fred şi Barney, mai nou - Maşa şi ursul.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Laura, mulțumesc frumos! Chiar Mașa și ursul urmăresc și eu, deși este în rusă și nu înțeleg o boabă :))) ...dar sunt așa de haioase

      Ștergere
  10. De nevoie acum stiu pe dinafara programul pentru toate canalele de desene animate. Si chiar sunt multe care imi plac si mie... :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. de nevoie?! eu le-am învățat și pe de rost pe unele, de plăcere :)))

      Ștergere
  11. Ooo da, mai sunt multe... Manny iscusitul, Doctorita plusica, Tinkerbell, Zoo... Am inceput sa le stiu pe de rost :)))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Astea puțin mai tărziu, Claudia, când mai crește Emilia :))

      Ștergere
  12. desene animate, cui nu-i place?:))
    Zi faina sa ai!

    RăspundețiȘtergere
  13. daaaaa! Sandy Bell! doamne ca nu ma mai saturam! ai vazut ce desene sunt acum pt copii?? te ia capul daca vezi! ....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Unele din desenele pentru copii nu mi se par potrivite ...Cel puțin până la vreo 12 ani ... numai violență ...

      Ștergere
  14. Vezi daca esti mami acum te mai documentezi,iti mai aduci aminte de copilarie ca de acum creste Emi mare si vrea la desene. Mie imi plac si acum desenele cu Tom si Jerry, cele clasice, nu cele care au iesit acum mai noi. A..si ma mai uitam la Captain PLANET ..aaa si Dexter:))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Adevărat Fairytale ...îmi aduc aminte de copilărie pentru că vreau ca și Emilia să aibă parte de ceva asemănător: la furat de cireșe și vișine, vacanțe la bunici, dimineți târzii, joaca afară cu toți copiii cartierului, desenele animate etc.

      Ștergere
  15. Vai, Sailor Moon!!! Stateam si asteptam ora 5 cu sufletul la gura sa inceapa. :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Te înțeleg ...pentru că și eu eram așa ...Pentru Sailor Moon puteam respecta ora, în rest o jumătate de oră de stat afară în plus nu strica :))))

      Ștergere
  16. Ce frumoooooos! Multumesc pentru amintiri! Pentru buna parte, ca tre'sa recunosc, cateva dintre ele nu-mi sunt deloc cunoscute, dar sunt simpatice. Happy WW!

    RăspundețiȘtergere
  17. Îmi aduc aminte că, de câte ori mă uitam la Tom și Jerry, mă enervam că motanul nu câștiga niciodată (sunt o mare iubitoare de pisici). Nu puteam să suport șoarecele acela obraznic și stricător (isteț, ar spune alții) :). La fel de enervanți, din punctul meu de vedere, erau și ciocănitoarea Woody sau Bugs Bunny. Cât despre Sailor Moon, era idolul meu, deși nu mai eram tocmai la vârsta copilăriei :)).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Să știi că sunt mai mulți care simpatizau și simpatizează cu Tom ;)

      Ștergere
  18. :) Imi aduc aminte de toate :) Si de multe altele. Mi-au placut desenele animate. In ultimii ani mie imi placeau (om in toata firea fiind) "Copiii de la 402". Nu cred ca se mai dau dar imi placeau foarte mult.
    Happy WW, draga mea!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Copiii de la 402 ....chiar că da .... Știi episodul cu cântecul ”Prin țințirim, mărșăluim” ? :))) Doamne ce am mai râs la el! ... Cât despre om în toată firea .. și eu sunt, deși mai sunt unii care au dubii :P ...dar eu le zic că am suflet de copil

      Ștergere
  19. Tom si Jerry, cei mai tari! :)) Happy WW!

    RăspundețiȘtergere
  20. Îmi place fotografia cu Dumbo și Stitch. :)

    RăspundețiȘtergere
  21. Mai este unul: Nu zaietz pagadi! ;)

    RăspundețiȘtergere
  22. Unele le-am invatat in ultimii datorita pustiului meu ca ma uit vrand-nevrand la toate.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu deja le știu pe majoritatea ... luni și luni de documentare cu arestul la domiciliu din cauza problemelor din timpul sarcinii ....tot au fost bune la ceva lunile acelea ;)

      Ștergere
  23. Si eu m-am uitat in copilarie la desene, nici nu le mai stiu,imi face placere sa revad din cand in cand aceste frumoase amintiri ale copilariei!
    O seara frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  24. Frumoasă postare! Adesea revăd cu drag desenele copilăriei, dintre care preferatele mele sunt Peter Pan, Jim Button și Prințesa Sissi. De asemenea, Viața cu Louie Și Piratul jack cel teribil erau porții zdravene de râs... și încă multe altele...
    Apoi mai e și feblețea mea, Sailor Moon, care, dacă e să-l încadrăm corect, e un anime. Îmi amintesc că episoadele erau undeva seara pe la 4-5, și venind acasă de la grădiniță nu reușeam să prind decât sfârșitul. Dar era o mare pasiune de-a mea, aveam cărți de colorat, reviste, puzzle-uri și tot ce se găsea cu Sailor Moon. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ralu, ai mai adăugat câteva din desenele pe care le urmăream și eu: Sissi, Piratul Jack și Viața cu Louie

      Treaba cu Sailor Moon e adevărată-primul anime în România ....eu și acuma le urmăresc, anime-urile

      Ștergere
  25. Ce frumos!!!!!
    Mie imi plac foarte mult desene animate /anime-uri :D. Este o lume magica si benefica in care imi place sa evadez e cate ori am ocazia.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Reprezintă o evadare și pentru mine ...totul e mai frumos în lumea desenelor animate

      Ștergere
  26. Toate desenele imi amintesc de copilaria mea !





    Filme Porno

    RăspundețiȘtergere
  27. toate sint minunate si imi aduc aminte de vremuri bune

    RăspundețiȘtergere
  28. pe toti ii iubesc! :)) chiar daca sunt de muuuuuuult adult, tot ii privesc cu drag!
    O minunata zi de joi iti doresc!

    RăspundețiȘtergere
  29. Imi amintesc de toti :)) si mai sunt muuulte :)) timon si pumba, hercule si muulte altele :)) unele se difuzau sambata dimineata pe tvr1 ...ma trezeam la 7 sa le vad:))

    RăspundețiȘtergere
  30. Categoric Sindbad Marinarul! Cand incepea la tv nimeni nu ma mai urnea din fata televizorului. :)) Ce de certuri am avut cu parintii pe tema asta, ca ei tocmai atunci vroiau sa plecam pe undeva, in vizita, spectacol sau plimbare in parc.
    Azi singurele desene ce ma fascineaza sunt cele cu Masha, "Masha si Ursul"( Masha and the Bear). Le-am dedicat si un articol pe blog. Chiar ti le recomand! :P :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc Nice pentru recomandare! Și mie îmi place Mașa și Ursul ...Am să caut și ceea ce ai scris tu despre asta :D ...Pentru mine Sailor Moon era ceva de nepierdut

      Ștergere

Mestesugul - arta si meserie - serie de interviuri: Push Design (3)

Push Design este un duo dinamic, creativ până la cer și înapoi, și mai sunt și soț și soție. Mi se pare minunat ceea ce fac ei, plus multel...

Popular