duminică, 8 septembrie 2013

Happy Weekend (9) - Books, my love!

Pentru ca deja ne cunoastem si stiti ca imi plac cartile ... De-a lungul timpului am adunat destule imagine cu si despre carti si vreau sa vi le arat si voua. Unele sunt serioase, altele funny pe cand restul te invita pur si simplu sa pui mana pe o carte si sa citesti. Cine stie ce vei descoperi acolo?! S-ar putea sa te surprinda.
















Si un indemn:




Postarea participă la  jocul HAPPY WEEKEND! - Ediţia 35 



8 comentarii:

  1. Me like it! :))) in special poza cu fata cuibarita in patura, in fotoliu si carti in jur! :) imi suna tare cunoscut! eu tb neaparat sa citesc cate doua carti deodata, sa le compar in timp ce le citesc, sa ma tina in priza....:) faina postare! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. O dragoste pura si adevarata care dureaza toata viata si nu te tradeaza niciodata. O dragoste cu multiple beneficii. :) Frumoase imagini n-as putea sa aleg una drept favorita pentru ca imi plac toate la fel de mult, o duminica excelenta in continuare, Alexandra. :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Frumoase toate, dar a doisprezecea este superbă! Îmi place mult de tot!
    O zi frumoasă vă doresc, Alexandra!

    RăspundețiȘtergere
  4. Imi place mult poza cu fata cuibarita in fotoliu, cu o ceasca de ceai in mana, cu carti in jur si o plapuma groasa pe ea. Ma vad pe mine in liceu, dupa ce ajungeam acasa, cu 2-3 carti in geanta. Era cam frig in apartamentul inchiriat, imi trageam fotoliul langa calorifer, imi faceam un ceai negru, trageam plapuma groasa si evadam in lumea cartilor pana se facea ora de culcare. Atunci imi aminteam de problema de la mate, de tema de la geo, de chimie, fizica si alte alea pe care nu le suportam.
    Mi-as dori sa intorc timpul inapoi, sa am timp sa citesc o carte tiparita. Sunt frumoase cartile, e frumos sa le citesti.
    O duminica frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  5. Foarte frumos colajul tau, draga mea!
    Eu sunt exact ca una dintre fetele de aici. Nu doar citesc cartile, le adopt :)
    O saptamana minunata sa ai!

    Sper sa-mi scuzi vizita atat de tarzie dar abia azi am reusit sa vin sa va vad :) Si am vazut doar lucruri minunate.

    RăspundețiȘtergere
  6. Very funny unele poze, mi-a placut prezentarea ta, si eu adopt cartile, si mi-ar placea sa am un card nelimitat pt carti!

    RăspundețiȘtergere
  7. Cărțile, o iubire care nu piere nicicând. Îmi place să citesc ghemuită într-un fotoliu adânc, moale, mai ales iarna. Frumos colaj! Weekend minunat! :)

    RăspundețiȘtergere

Mestesugul - arta si meserie - serie de interviuri: Push Design (3)

Push Design este un duo dinamic, creativ până la cer și înapoi, și mai sunt și soț și soție. Mi se pare minunat ceea ce fac ei, plus multel...

Popular