vineri, 16 ianuarie 2015

Luna cadourilor nu s-a terminat

Luna cadourilor cică a trecut. Poate pentru toți ceilalți, pentru că, în ceea ce mă privește pe mine și situația mea, poți să zici că sunt într-o continuă ”lună a cadourilor”. Ianuarie, de exemplu: chiar din prima zi, am avut un sărbătorit - soțul meu; cîteva zile mai târziu a fost sărbătorită fiica mea, apoi socrul, unchiul meu și trecem ușor spre zona familiei mai mari: prieteni foarte apropiați.

Așadar, pentru mine, luna cadourilor nu a trecut și a cam trebuit să mă pun pe treabă și să caut ceva folositor pentru fiecare, inclusiv pentru Emi - o jucărie, la această vârstă înaintată de 1 an și 8 luni, este foarte trebuincioasă dacă mai ajută și la dezvoltarea anumitor abilități.


(Atenție! O regulă destul de importantă la noi în familie: dăruim cadouri practice, ceva ce poți folosi, ceva care să te ajute într-un fel. De exemplu: de Sfântă Mărie Mică - 8 septembrie - i-am dăruit cumnatei mele o cuvertura de pat, una pe care și-o dorea pentru că era chiar frumoasă, pufoasă și rezistentă. Așadar m-am achitat cu brio de această sarcină, uneori enervantă, de a găsi cadoul potrivit pentru fiecare.)

Se apropie, destul de curând, ziua de naștere a celeilalte cumnate și a mamei-soacre. Alte cadouri bine gândite și mult vânate. Va trebui să mă gândesc ce anume le trebuie, ca să fiu sigură că nimeresc cadoul și nu iau ceva ce oricum au.

În ceea ce o privește pe cumnata mea, anul acesta se căsătorește, așadar orice i-aș lua și mai este și practic va fi binevenit. Cât despre mama-soacră, hmmm, aici e puțin mai complicat. Am bătut apropos-uri, am întrebat și de cumnatele mele cam ce cred ele că ar avea nevoie și, într-un sfârșit, am găsit și răspunsul care îmi trebuia.

Tot ce trebuie să fac acuma este să pun la cale un plan astfel încât să nu-și dea seama nici una dintre ele, cumnată și mama-soacră, că le-am întrebat chiar despre cadourile lor. 

Și am găsit și soluția. În loc să cutreier magazinele fizice, prin oraș, cu Emi după mine – ceea ce poate fi foarte greu, uneori - mai bine cutreier magazinele virtuale (mult mai comod pentru amândouă) și să mă opresc la acela care îmi oferă cea mai bună idee de cadou la o calitate superioară și un preț excelent.


Fiindcă zilele de naștere sunt, totuși, apropiate în timp, mă gândeam să le iau lenjerii de pat. Mai ales dacă mai găsesc oferta aceea extrem de tentantă de 1+1 GRATIS. Am și ales modelele, ținând cont de faptul că trebuie să fie culori ceva mai închise, nu albe, care să nu iasă la spălat, să fie dintr-un material rezistent și să aibă dimensiunile potrivite.

Mă gândeam să iau în calcul și cuverturile de pat, ca să fie un cadou complet. Cuverturile de pat 3D mi se par drăguțe, atâta timp cât nu le iau cu lei, lebede sau alte animale/păsări. Știu eu ce știu.

Și uite așa, am încălecat pe-o șa și v-am spus povestea mea: a cadourilor practice din familia mea.

2 comentarii:

  1. Sunt foarte frumoase, si eu as fi incantata daca as primi astfel de cadouri...

    RăspundețiȘtergere
  2. Superr, cuverturi de pat 3D...parca deja simt mirosul florilor :)

    RăspundețiȘtergere

Mestesugul - arta si meserie - serie de interviuri: Push Design (3)

Push Design este un duo dinamic, creativ până la cer și înapoi, și mai sunt și soț și soție. Mi se pare minunat ceea ce fac ei, plus multel...

Popular