Treceți la conținutul principal

De când nu ne-am mai auzit ...

...multă vreme a trecut. Da, a trecut ceva vreme de când nu m-am mai interesat aproape deloc de blog. Și nu pentru că nu aș fi vrut, ci mai mult din cauza unor condiții care nu țin neapărat de mine, dar mă afectează. 
  
Așadar, cu anumite condiții de sănătate care nu mi-au permis să mai fac aproape nimic din ceea ce îmi place mie: să scriu pe blog, să mă bucur de marea varietate a bunatilor aduse de primăvară și vară, chiar și să citesc cum îmi plăcea, am trecut la "arestul la pat" și la vizionarea serialelor, a emisiunilor și a documentarelor de la TV.
  
Ca o mică sadică ce sunt, emisiunile sunt mai mult despre mâncare, dar îmi plac la nebunie, mai ales când e vorba de competii între diferiți bucătari sau noi moduri de a găti ceva ce pare banal sau obișnuit și să îi dai o tentă exotică doar prin adăugirea unui ingredient. Urmează apoi emisiunile tip documentar de pe History, Animal Planet, Discovery și National Geographic. Va spun eu, voi deveni doxa în curând.  

De citit, am mai citit, dar ceva mai puțin decât în lunile anterioare. Totuși simt că îmi revine "pofta" de lectură de când cu multe apariții la multele ediuturi, de când cu Kindle-ul care tot se încărca cu "bunătăți" de citit. 
  
Încet-încet voi reveni și la blog, pentru că, se pare, statul degeaba îmi pune mintea la exerciții de întreținere a circumvoluțiunilor, Doamne ferește să nu rămân fără ele! :))). Idei îmi vin întotdeauna, numai să am cum să le pun și în aplicare. Ceea ce abia aștept! 
  
Așadar, sper ca în curând să ne vedem mai des pe blog, cu mai multe informații despre citit, bucătărit și meșterit. Până atunci va doresc multă sănătate, spor în toate, o vancanța absolut minunată celor care au copii care au terminat cu grădinița/școala și să vă bucurați cât mai multe de fiecare zi în parte! Pupici :*

PS: Vă las în continuare câteva momente/imagini care pe mine mă întăresc în acestă perioadă. Still in love with those two animes! <3


Comentarii

 1. Ma bucur sa te "revad" pe blog. :)
  Sper ca acum esti bine-bine! Multa sanatate iti doresc! Spor in toate cele bune!
  Pupici!

  RăspundețiȘtergere
 2. Sanatate sa ai, blogul si noi suntem aici sa te asteptam cu povesti.

  RăspundețiȘtergere
 3. Va multumesc frumos, fetelor! Bine voi fi, doar sa ajung in acel timp si loc :) In rest, sper sa imi revina "pofta" de viata si nu numai de vegetat la pat :P.

  Pupici :*

  RăspundețiȘtergere
 4. Sper ca esti tot mai bine, multa sanatate! :)
  Chiar ca a trecut ceva vreme.....:)

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Monaaaaa! Ia uite cine a venit in vizita!
   Sunt binisor si sper la bine, voi ajunge si acolo. In rest, sper sa reiau tot ce imi placea si sa reinnod anumite relatii.

   Ștergere
  2. Deci de asta ai stat la pat in vara!!
   Bine ca e bine :))

   Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Concurs "În așteptarea Crăciunului" cu Fairy`s Events - ÎNCHEIAT plus CÂȘTIGĂTORII

Puțin câte puțin ne pregătim de Crăciun. Cu liste, cu idei, cu poezii și colinde pentru a-l impresiona pe Moș Crăciun. Ca să nu mai zic că și super/hyper marketurile și site-urile online au început de multișor deja să ne tot convingă să începem cumpărăturile de Crăciun cât mai devreme posibil.
Eu îmi aduc aminte din copilărie că majoritate cumpărăturilor se făceau în decembrie, cât mai aproape de ziua cu pricina, bradul era împodobit pe 24 decembrie, cu colinde de la radio, televizor sau discuri de vinil (chiar, mai există așa ceva?!), mama pregătea mâncarea, tata ajuta la orice era nevoie și apoi noi mergeam la colindat prin cartier, la rude și cunoștințe. Și era foarte frumos!
Acum e frumos din alte motive: redescopăr Crăciunul prin ochii Emiliei și acușica al bebelușului. Și mi se pare la fel de magic ca înainte, doar că din altă poziție: aceea de părinte. De aceea, împreună cu Oana de la Fairy`s Events (și ea mama unei fetițe) ne-am gândit să organizăm un concurs pentru pitici și…

Prin cenușa de visuri de Oana Arion

Mi-am jurat că nu voi mai citi trilogii sau serii care nu sunt publicate în totalitate. Mi-am jurat și nu m-am ținut de cuvânt. Cum să reușești să te ții de cuvânt când în fața ta apare manuscrisul penultimului volum al seriei mult-iubite? Nu poți. Te apuci de citit și încerci să citești destul de repede ca să afli tot și, totuși, destul de încet ca să nu se termine dintr-o dată.
Călătoria mea a început acum vreo 2 ani și ceva, cu lectura primului volum din seria Nemuritor și descopeream atunci un mix de fantasy, romance, umor fin și personaje de care ajungi să te îndrăgostești. Apoi am zis că voi cumpăra următoarele 4 volume și le voi citi când seria va fi publicată integral. Desigur că soarta a avut alt plan: la începutul anului am cumpărat pachetul cu primele 3 volume și in 3 nopți erau gata.
Am crezut că îmi va fi la fel de ușor și cu acest volum 4: mă refer la găsit timp pentru citit, pentru că imediat ce începi să citești și te scufunzi în lumea Victoriei nu prea mai este cale …

Concurs încheiat: Campionatul Național de Joacă pentru Părinți și un mini-concurs

Pe 16 octombrie am fost invitată la Campionatul Național de Joacă pentru Părinți cu Mirela Retegan. A căzut într-o duminică, numai bine a putut să stea tati cu Emi și eu să pot participa. Și mă bucur nespus că am putut face asta.   Cine nu a auzit de Gașca Zurli dintre cei care au copii? "Am o căsuță mică, așa și-așa ...."-ne executam amândoi lângă mândră și dansam de mamă focului și rădeam ca nebunii. "Cântec pentru Maya"-acel Maya e ceva generic, deși dedicat fiicei Mirelei Retegan, poate fi înlocuit cu absolut orice nume, mai ales cel al puiului tău, și îți dai seama că, de multe ori, ei nu vor bunuri materiale ci să fim alături de ei cât mai mult.


Campionatul de Joacă pentru Părinți ar trebui organizat în fiecare lună :) Pentru că merită. Pentru că aș vrea cât mai mulți părinți să se joace, să uite de încrâncenările zilnice și să redevină pentru vreo 2-3 ore niște copii veseli, puși pe joacă și învățați să se distreze.   E vorba despre timp de calitate cu copil…