luni, 27 iunie 2016

De când nu ne-am mai auzit ...

...multă vreme a trecut. Da, a trecut ceva vreme de când nu m-am mai interesat aproape deloc de blog. Și nu pentru că nu aș fi vrut, ci mai mult din cauza unor condiții care nu țin neapărat de mine, dar mă afectează. 
  
Așadar, cu anumite condiții de sănătate care nu mi-au permis să mai fac aproape nimic din ceea ce îmi place mie: să scriu pe blog, să mă bucur de marea varietate a bunatilor aduse de primăvară și vară, chiar și să citesc cum îmi plăcea, am trecut la "arestul la pat" și la vizionarea serialelor, a emisiunilor și a documentarelor de la TV.
  
Ca o mică sadică ce sunt, emisiunile sunt mai mult despre mâncare, dar îmi plac la nebunie, mai ales când e vorba de competii între diferiți bucătari sau noi moduri de a găti ceva ce pare banal sau obișnuit și să îi dai o tentă exotică doar prin adăugirea unui ingredient. Urmează apoi emisiunile tip documentar de pe History, Animal Planet, Discovery și National Geographic. Va spun eu, voi deveni doxa în curând.  

De citit, am mai citit, dar ceva mai puțin decât în lunile anterioare. Totuși simt că îmi revine "pofta" de lectură de când cu multe apariții la multele ediuturi, de când cu Kindle-ul care tot se încărca cu "bunătăți" de citit. 
  
Încet-încet voi reveni și la blog, pentru că, se pare, statul degeaba îmi pune mintea la exerciții de întreținere a circumvoluțiunilor, Doamne ferește să nu rămân fără ele! :))). Idei îmi vin întotdeauna, numai să am cum să le pun și în aplicare. Ceea ce abia aștept! 
  
Așadar, sper ca în curând să ne vedem mai des pe blog, cu mai multe informații despre citit, bucătărit și meșterit. Până atunci va doresc multă sănătate, spor în toate, o vancanța absolut minunată celor care au copii care au terminat cu grădinița/școala și să vă bucurați cât mai multe de fiecare zi în parte! Pupici :*

PS: Vă las în continuare câteva momente/imagini care pe mine mă întăresc în acestă perioadă. 



Still in love with those two animes! <3


6 comentarii:

  1. Ma bucur sa te "revad" pe blog. :)
    Sper ca acum esti bine-bine! Multa sanatate iti doresc! Spor in toate cele bune!
    Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  2. Sanatate sa ai, blogul si noi suntem aici sa te asteptam cu povesti.

    RăspundețiȘtergere
  3. Va multumesc frumos, fetelor! Bine voi fi, doar sa ajung in acel timp si loc :) In rest, sper sa imi revina "pofta" de viata si nu numai de vegetat la pat :P.

    Pupici :*

    RăspundețiȘtergere
  4. Sper ca esti tot mai bine, multa sanatate! :)
    Chiar ca a trecut ceva vreme.....:)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Monaaaaa! Ia uite cine a venit in vizita!
      Sunt binisor si sper la bine, voi ajunge si acolo. In rest, sper sa reiau tot ce imi placea si sa reinnod anumite relatii.

      Ștergere
    2. Deci de asta ai stat la pat in vara!!
      Bine ca e bine :))

      Ștergere

Mestesugul - arta si meserie - serie de interviuri: Push Design (3)

Push Design este un duo dinamic, creativ până la cer și înapoi, și mai sunt și soț și soție. Mi se pare minunat ceea ce fac ei, plus multel...

Popular