vineri, 23 decembrie 2016

Cum e să fii Moș Crăciun?

Vă spuneam zilele trecute că m-am implicat într-o campanie a bloggerilor din Kooperativa 2.0 Iași pentru a face Crăciunul a 11 familii mult mai frumos și luminos - ”Shareuim globuri cu suflet”! Nu pot exprima în cuvinte ce colegi am: minunati!

Împreună cu brazii, decorațiunile pentru brad, alimentele și bomboanele de la Carrefour Felicia (partenerul nostru), bloggerii au reușit să strângă bani, alimente neperisabile, dulciuri, jucării, cărți, rechizite, produse de igienă. Și au făcut asta cu ajutorul altor oameni frumosi, care au donat din ceea ce aveau ei pentru cei mai puțin norocoși.



Familiile sunt 11 la număr, locuiesc în sate diferite, așadar s-au format echipe cu cei care au putut să meargă la ele pentru a duce cadourile. Împreună cu Bogdan Tanasă de la Casa Share, au făcut planuri, au cerut indicații și au ajuns, în sfârșit, la familii. Au făcut astfel încât să ajungă când sunt și copiii acasă, să se poată bucura de brăduț, împodobirea lui și restul cadourilor.



Acum, avem o nouă provocare: să strângem bani pentru 2 biciclete pentru o fetiță și un băiat și un laptop pentru un adolescent de 15 ani. Bloggerii deja se organizează; dacă dorești să contribui și tu, îți vom fi recunoscători pentru ajutor. Pentru orice donație, oricât de mică sau mare, te aștept cu un mesaj pe sutzu.miri@gmail.com sau pe pagina de Facebook a blogului. Eu sper să reușim și în această nouă provocare.

Acum să vă povestesc că la mine s-au strâns altele: haine pentru adulți, haine pentru o fetiță de vreo 2-3 ani și jucării. Mă întrebam ce voi face cu ele, unde le voi duce și cui le voi da, dar totul s-a rezolvat frumos: o altă bloggeriță a mers la o grădiniță din mediul rural și a dus și aceste donații, plus altele. Altă faptă bună, mulțumesc celor care au donat, mulțumesc Sorina pentru ajutor!

La urma-urmei, faptele bune trebuie făcute 365 de zile pe an, nu numai de Crăciun ...sau de sărbători. Așadar, haideți să facem o faptă bună!











Campania Shareuim globuri cu suflet




Casa Share - înainte și după



4 comentarii:

  1. Sunteti minunati!
    Sarbatori Fericite, sanatate, spor in toate, si multa veselie sa aveti! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Lumina Sfanta a Craciunului sa dainuie in inimi,sa va calauzeasca pasii spre bunatate,dragoste si intelegere!
    Craciun fericit!
    Sunteti minunati!

    RăspundețiȘtergere
  3. Impresionant.
    Iti doresc sarbatori frumoase si sarcina usoara!

    RăspundețiȘtergere
  4. Inmiit darurile la voi, cei care le oferiti, se vor intoarce! :)
    Zile fericite iti doresc, cu drag!

    RăspundețiȘtergere

Mestesugul - arta si meserie - serie de interviuri: Push Design (3)

Push Design este un duo dinamic, creativ până la cer și înapoi, și mai sunt și soț și soție. Mi se pare minunat ceea ce fac ei, plus multel...

Popular