Treceți la conținutul principal

Meloman pentru o zi!

Doar pentru ca e o ora atat de tarzie, nu inseamna ca dorm ... din contra, stau si ma minunez (inca) de minunatia aceasta. Desi sunt vreo 3 ani de cand am descoperit acest musical, tot ma incanta ... mai ales melodia Belle. Dar absolut tot musicalul e minunat, de aceea am si pus un video cu tot musicalul. Enjoy it!

* Viata-i o gluma foarte serioasa.

* Muzica exprima ceea ce nu poate fi spus si despre ce e imposibil a tacea.

(Victor Hugo)Recomandare
Dacă doresti să participi , publică pe blogul tău , o melodie preferată de care tocmai ti-ai amintit si vrei să o impartasesti cu noi si inscrie articolul la "Meloman pentru o zi"!

Comentarii

 1. Alexandra, eu l-am descoperit și mai recent, dar îmi place la nebunie! ”Muzica exprima ceea ce nu poate fi spus si despre ce e imposibil a tacea”. Muzica, arta, dansul, chiar mult mai mult decât cuvintele, părerea mea. Minunat! O zi muzicală și senină, dragă Alexandra! :)

  RăspundețiȘtergere
 2. Deosebit de frumoasa prezentarea ta !
  O zi frumoasa iti doresc!

  RăspundețiȘtergere
 3. Inspirata alegere!
  O seara cât mai placuta îti doresc!

  RăspundețiȘtergere
 4. Tare fain, mi-a placut!
  O zi frumoasa iti doresc!

  RăspundețiȘtergere
 5. Abia acum am terminat de vazut toata filmarea. in reprize bineinteles, dar e chiar un spectacol reusit.
  L-am recunoscut pe Garou, interpretand "Belle" - superb. ca de altfel toate interpretarile lui <3
  pun si eu muzicalul asta la favorite. e prea frumos de la cap la coada, ca sa nu fie impartasit si cu altii.
  multam :)

  RăspundețiȘtergere
 6. Superba alegerea, multzumim pt. ca l-ai impartasit si cu noi :-)

  RăspundețiȘtergere
 7. Eu sunt intr-o perioada mai delicata, sunt foarte indragostita si as asculta muzica non stop. :P Tocmai am inchis televizorul care statea pe un post muzical(sta acolo de vreo 2 saptamani) pentru a putea asculta propunerea ta. :) Da, muzica ne exprima cel mai bine sentimentele...
  Iar viata e mereu surprinzatoare, cand presarata cu glume, cand cu drame.

  RăspundețiȘtergere
 8. Ce mi-ar placea sa vad un astfel de spectacol!

  RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Concurs "În așteptarea Crăciunului" cu Fairy`s Events - ÎNCHEIAT plus CÂȘTIGĂTORII

Puțin câte puțin ne pregătim de Crăciun. Cu liste, cu idei, cu poezii și colinde pentru a-l impresiona pe Moș Crăciun. Ca să nu mai zic că și super/hyper marketurile și site-urile online au început de multișor deja să ne tot convingă să începem cumpărăturile de Crăciun cât mai devreme posibil.
Eu îmi aduc aminte din copilărie că majoritate cumpărăturilor se făceau în decembrie, cât mai aproape de ziua cu pricina, bradul era împodobit pe 24 decembrie, cu colinde de la radio, televizor sau discuri de vinil (chiar, mai există așa ceva?!), mama pregătea mâncarea, tata ajuta la orice era nevoie și apoi noi mergeam la colindat prin cartier, la rude și cunoștințe. Și era foarte frumos!
Acum e frumos din alte motive: redescopăr Crăciunul prin ochii Emiliei și acușica al bebelușului. Și mi se pare la fel de magic ca înainte, doar că din altă poziție: aceea de părinte. De aceea, împreună cu Oana de la Fairy`s Events (și ea mama unei fetițe) ne-am gândit să organizăm un concurs pentru pitici și…

Prin cenușa de visuri de Oana Arion

Mi-am jurat că nu voi mai citi trilogii sau serii care nu sunt publicate în totalitate. Mi-am jurat și nu m-am ținut de cuvânt. Cum să reușești să te ții de cuvânt când în fața ta apare manuscrisul penultimului volum al seriei mult-iubite? Nu poți. Te apuci de citit și încerci să citești destul de repede ca să afli tot și, totuși, destul de încet ca să nu se termine dintr-o dată.
Călătoria mea a început acum vreo 2 ani și ceva, cu lectura primului volum din seria Nemuritor și descopeream atunci un mix de fantasy, romance, umor fin și personaje de care ajungi să te îndrăgostești. Apoi am zis că voi cumpăra următoarele 4 volume și le voi citi când seria va fi publicată integral. Desigur că soarta a avut alt plan: la începutul anului am cumpărat pachetul cu primele 3 volume și in 3 nopți erau gata.
Am crezut că îmi va fi la fel de ușor și cu acest volum 4: mă refer la găsit timp pentru citit, pentru că imediat ce începi să citești și te scufunzi în lumea Victoriei nu prea mai este cale …

Concurs încheiat: Campionatul Național de Joacă pentru Părinți și un mini-concurs

Pe 16 octombrie am fost invitată la Campionatul Național de Joacă pentru Părinți cu Mirela Retegan. A căzut într-o duminică, numai bine a putut să stea tati cu Emi și eu să pot participa. Și mă bucur nespus că am putut face asta.   Cine nu a auzit de Gașca Zurli dintre cei care au copii? "Am o căsuță mică, așa și-așa ...."-ne executam amândoi lângă mândră și dansam de mamă focului și rădeam ca nebunii. "Cântec pentru Maya"-acel Maya e ceva generic, deși dedicat fiicei Mirelei Retegan, poate fi înlocuit cu absolut orice nume, mai ales cel al puiului tău, și îți dai seama că, de multe ori, ei nu vor bunuri materiale ci să fim alături de ei cât mai mult.


Campionatul de Joacă pentru Părinți ar trebui organizat în fiecare lună :) Pentru că merită. Pentru că aș vrea cât mai mulți părinți să se joace, să uite de încrâncenările zilnice și să redevină pentru vreo 2-3 ore niște copii veseli, puși pe joacă și învățați să se distreze.   E vorba despre timp de calitate cu copil…