Treceți la conținutul principal

Mfc - Gradina botanica

Poze de toamna trecuta, la Gradina Botanica Iasi.


PS: Pentru a participa la "Miercurea fără cuvinte", postează pe blogul tău o fotografie sau o serie de fotografii care să transmită ceva frumos și apoi introdu link-ul postării. Mai multe găsiți la Carmen.


Happy WW! Pupici  *:*

Comentarii

 1. Cata frumusete, ultimul cactus e superb, din cate stiu eu infloresc foarte rar. Sa ai o seara linistita!

  RăspundețiȘtergere
 2. De cateva ori pe an merg la gradina botanica ,e o placere de fiecare data!
  O seara buna!

  RăspundețiȘtergere
 3. Acum, în pragul unei noi nopți, să ai parte de o seară liniștită și o noapte odihnitoare.

  RăspundețiȘtergere
 4. frumoasa gradina voastra botanica! minunat colajul tau- chiar daca asincron cu primavara :))
  happy WW!

  RăspundețiȘtergere
 5. Foarte frumose si variate exponate!

  RăspundețiȘtergere
 6. Yes, I like delicious mosaic! Beautiful photos!

  RăspundețiȘtergere
 7. Ooo, mi-ai amintit de anii studentiei la Iasi.

  RăspundețiȘtergere
 8. Wow câtă frumusețe aici la tine!
  O zi minunată îți doresc!
  Pup cu drag!

  RăspundețiȘtergere
 9. Foarte frumos. Cu siguranță la o plimbare prin Iași, trebuie să vizităm acest loc minunat, ce te încarcă cu multă energie pozitivă. Mulțumim! :)

  RăspundețiȘtergere
 10. Faine floricele! Cand o sa mai trec prin Iasi sigur voi vizita si Gradina Botanica. :)

  RăspundețiȘtergere
 11. frumos-frumos! abia astept sa se inverzeasca totul si la noi :)

  RăspundețiȘtergere
 12. Parcă la sere se plătește fotografiatul...

  RăspundețiȘtergere
 13. O toamnă în pragul primăverii...ca să-i aducă aminte că e trecătoare și ea, în ciuda voioșiei și tinereței ei. Superbe poze!

  RăspundețiȘtergere
 14. Hai sa luam bebeii si sa mergem la plimbare! :)

  RăspundețiȘtergere
 15. Ce calatorie minunata!!
  Superba gradina botanica!
  cu drag,
  rux

  RăspundețiȘtergere
 16. vreau si eu sa vad Iasul...este unul din putinele orase pe care nu le-am vazut :(((

  RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Concurs "În așteptarea Crăciunului" cu Fairy`s Events - ÎNCHEIAT plus CÂȘTIGĂTORII

Puțin câte puțin ne pregătim de Crăciun. Cu liste, cu idei, cu poezii și colinde pentru a-l impresiona pe Moș Crăciun. Ca să nu mai zic că și super/hyper marketurile și site-urile online au început de multișor deja să ne tot convingă să începem cumpărăturile de Crăciun cât mai devreme posibil.
Eu îmi aduc aminte din copilărie că majoritate cumpărăturilor se făceau în decembrie, cât mai aproape de ziua cu pricina, bradul era împodobit pe 24 decembrie, cu colinde de la radio, televizor sau discuri de vinil (chiar, mai există așa ceva?!), mama pregătea mâncarea, tata ajuta la orice era nevoie și apoi noi mergeam la colindat prin cartier, la rude și cunoștințe. Și era foarte frumos!
Acum e frumos din alte motive: redescopăr Crăciunul prin ochii Emiliei și acușica al bebelușului. Și mi se pare la fel de magic ca înainte, doar că din altă poziție: aceea de părinte. De aceea, împreună cu Oana de la Fairy`s Events (și ea mama unei fetițe) ne-am gândit să organizăm un concurs pentru pitici și…

Prin cenușa de visuri de Oana Arion

Mi-am jurat că nu voi mai citi trilogii sau serii care nu sunt publicate în totalitate. Mi-am jurat și nu m-am ținut de cuvânt. Cum să reușești să te ții de cuvânt când în fața ta apare manuscrisul penultimului volum al seriei mult-iubite? Nu poți. Te apuci de citit și încerci să citești destul de repede ca să afli tot și, totuși, destul de încet ca să nu se termine dintr-o dată.
Călătoria mea a început acum vreo 2 ani și ceva, cu lectura primului volum din seria Nemuritor și descopeream atunci un mix de fantasy, romance, umor fin și personaje de care ajungi să te îndrăgostești. Apoi am zis că voi cumpăra următoarele 4 volume și le voi citi când seria va fi publicată integral. Desigur că soarta a avut alt plan: la începutul anului am cumpărat pachetul cu primele 3 volume și in 3 nopți erau gata.
Am crezut că îmi va fi la fel de ușor și cu acest volum 4: mă refer la găsit timp pentru citit, pentru că imediat ce începi să citești și te scufunzi în lumea Victoriei nu prea mai este cale …

Concurs încheiat: Campionatul Național de Joacă pentru Părinți și un mini-concurs

Pe 16 octombrie am fost invitată la Campionatul Național de Joacă pentru Părinți cu Mirela Retegan. A căzut într-o duminică, numai bine a putut să stea tati cu Emi și eu să pot participa. Și mă bucur nespus că am putut face asta.   Cine nu a auzit de Gașca Zurli dintre cei care au copii? "Am o căsuță mică, așa și-așa ...."-ne executam amândoi lângă mândră și dansam de mamă focului și rădeam ca nebunii. "Cântec pentru Maya"-acel Maya e ceva generic, deși dedicat fiicei Mirelei Retegan, poate fi înlocuit cu absolut orice nume, mai ales cel al puiului tău, și îți dai seama că, de multe ori, ei nu vor bunuri materiale ci să fim alături de ei cât mai mult.


Campionatul de Joacă pentru Părinți ar trebui organizat în fiecare lună :) Pentru că merită. Pentru că aș vrea cât mai mulți părinți să se joace, să uite de încrâncenările zilnice și să redevină pentru vreo 2-3 ore niște copii veseli, puși pe joacă și învățați să se distreze.   E vorba despre timp de calitate cu copil…