Treceți la conținutul principal

O zi specială!

Astăzi am început ziua foarte fain. Leneveam în pat cu Emilia moțăind lângă mine si primesc un telefon. Fan Courier. Ciudat. Nu așteptam nici un colet. Nimic. Da, sunt acasă, imediat vă dau drumul. Primesc coletul, mulțumesc băiatului (nu pot spune că era bărbat, până și la telefon avea voce de băiețel) și ajungem în sufragerie unde ne punem pe rupt ambalajul (Emiliei îi cam place să rupă ambalaje, orice foșnește).Quelle surprise! Ce surpriză! Primisem un cadou de la Maria. Numai că acest cadou era pentru anul împlinit pe blog. Am înmărmuriot prima dată. Eu, pentru că Emilia scotea niște sunete pe care abia mai târziu mi-am dat seama că sunt de entuziasm.

Primisem un cadou de aniversarea blogului, dar eu mă sințeam de parcă ar fi fost ziua mea. Și asta deși mai sunt câteva luni până atunci. Cum poți să mai spui MULȚUMESC astfel încît să se simtă emoția stârnită în sufletul tău și recunoștința pentru un astfel de gest neașteptat? Nu știu, doar atâta pot zice: a fost un cadou savurat de toată familia.
Așadar, Emilia a primit un costumaș de primavară, în alb și galben, foarte vesel, iar bluzița avea și un desen cu un rinocer sau hipopotam (Doamne, sper că am nimerit! să nu înceapă toți să râdă de mine acuma). La poze nu prea a vrut să stea, era prea ocupată, ba cu o portocală, ba să inspecteze restul cadoului.

Un mărțișor frumos, o floare albastră, un tablouaș interesant și 2 CD-uri completează cadoul primit. CD-ul Emiliei este cu muzică relaxantă pentru bebe, iar eu am primit un CD cu valsuri. (De unde ai știut că îmi plac, Maria? Stăm și ascultam muzică relaxantă sau valsuri toată ziua.)

Cum să nu te simți specială când oameni frumoși, deși de la distanță, rezonează cu tine?! Ce pot să vă mai zic? Doar că vă urăm să aveți și voi o zi specială!

Comentarii

 1. Bucuria ta este și bucuria mea. Îți mulțumesc pentru că mi-ai dat ocazia să fac micul gest, ce s-ar fi vrut ca amintire de ceas aniversar. Eu așa înțelesesem, că pe 14 martie este ziua blogului. Oricum a trecut demult, cu peripeții, încă. Se confirmă ceea ce spunea psi- dincolo de bloguri sunt oameni. Cum de am știut de valsuri? Sunt și eu mamă, tot de fată, chiar de două. Cunosc muzica din sufletul unei mame ce își ține puiul la piept. Este muzica unui vals, pe aripile căruia plutești de fericire alături de puiul tău.Vă îmbrățișez!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Maria, bucuria noastra este atât de mare, cu atât mai mult cu cât era neașteptată. E adevărat: dincolo de bloguri sunt oameni, iar acești oameni sunt cei care contează cu adevărat. Și ziua blogului chiar a fost 14 martie :) a venit și a trecut, iar cadoul tău, venind acuma este cu mult mai apreciat. Cțt despre vals, ascultăm fel și fel de valsuri, mai și dansăm și ne simțim super. Multumesc, Maria, pentru o surpriză foarte, foarte frumoasă! Pupici și weekend plăcut în continuare!

   Ștergere
 2. Alexandra, îți mulțumesc pentru că ai scris acest articol. Bucuria ta am trăit-o și eu, cu Marian, tot din partea Mayei. Sunt fericită pentru tine. Emilia este un nume splendid, fetița este frumoasă, să vă ajute Dumnezeu să aveți o viață plină de bucurii ca cele de astăzi, bucurii de tot felul.

  RăspundețiȘtergere
 3. Ce ai simtit tu astazi, am simtit si eu atunci cand am primit coletul de la tine. E minunat sa primesti cadouri de suflet de la oameni cu suflete deosebite.Week-end minunat in continuare!

  RăspundețiȘtergere
 4. eu nu pot sa scriu....mi-au dat lacrimile amintindu-mi ce am simtit cand am primit coletul de la tine! uneori cuvintele nu-su au rotul, as vrea doar sa te strang la piept! :*

  RăspundețiȘtergere
 5. Maria este o persoana specială, cu un suflet minunat!

  RăspundețiȘtergere
 6. Frumos din partea Mariei! Pentru o copilă frumoasă şi un blog frumos! Al meu mai are 4 luni până face anul! :)

  RăspundețiȘtergere
 7. Chiar ai avut dreptate cand ai sustinut ca ai intalnit oameni frumosi in blogosfera. :)

  RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Concurs "În așteptarea Crăciunului" cu Fairy`s Events - ÎNCHEIAT plus CÂȘTIGĂTORII

Puțin câte puțin ne pregătim de Crăciun. Cu liste, cu idei, cu poezii și colinde pentru a-l impresiona pe Moș Crăciun. Ca să nu mai zic că și super/hyper marketurile și site-urile online au început de multișor deja să ne tot convingă să începem cumpărăturile de Crăciun cât mai devreme posibil.
Eu îmi aduc aminte din copilărie că majoritate cumpărăturilor se făceau în decembrie, cât mai aproape de ziua cu pricina, bradul era împodobit pe 24 decembrie, cu colinde de la radio, televizor sau discuri de vinil (chiar, mai există așa ceva?!), mama pregătea mâncarea, tata ajuta la orice era nevoie și apoi noi mergeam la colindat prin cartier, la rude și cunoștințe. Și era foarte frumos!
Acum e frumos din alte motive: redescopăr Crăciunul prin ochii Emiliei și acușica al bebelușului. Și mi se pare la fel de magic ca înainte, doar că din altă poziție: aceea de părinte. De aceea, împreună cu Oana de la Fairy`s Events (și ea mama unei fetițe) ne-am gândit să organizăm un concurs pentru pitici și…

Prin cenușa de visuri de Oana Arion

Mi-am jurat că nu voi mai citi trilogii sau serii care nu sunt publicate în totalitate. Mi-am jurat și nu m-am ținut de cuvânt. Cum să reușești să te ții de cuvânt când în fața ta apare manuscrisul penultimului volum al seriei mult-iubite? Nu poți. Te apuci de citit și încerci să citești destul de repede ca să afli tot și, totuși, destul de încet ca să nu se termine dintr-o dată.
Călătoria mea a început acum vreo 2 ani și ceva, cu lectura primului volum din seria Nemuritor și descopeream atunci un mix de fantasy, romance, umor fin și personaje de care ajungi să te îndrăgostești. Apoi am zis că voi cumpăra următoarele 4 volume și le voi citi când seria va fi publicată integral. Desigur că soarta a avut alt plan: la începutul anului am cumpărat pachetul cu primele 3 volume și in 3 nopți erau gata.
Am crezut că îmi va fi la fel de ușor și cu acest volum 4: mă refer la găsit timp pentru citit, pentru că imediat ce începi să citești și te scufunzi în lumea Victoriei nu prea mai este cale …

Concurs încheiat: Campionatul Național de Joacă pentru Părinți și un mini-concurs

Pe 16 octombrie am fost invitată la Campionatul Național de Joacă pentru Părinți cu Mirela Retegan. A căzut într-o duminică, numai bine a putut să stea tati cu Emi și eu să pot participa. Și mă bucur nespus că am putut face asta.   Cine nu a auzit de Gașca Zurli dintre cei care au copii? "Am o căsuță mică, așa și-așa ...."-ne executam amândoi lângă mândră și dansam de mamă focului și rădeam ca nebunii. "Cântec pentru Maya"-acel Maya e ceva generic, deși dedicat fiicei Mirelei Retegan, poate fi înlocuit cu absolut orice nume, mai ales cel al puiului tău, și îți dai seama că, de multe ori, ei nu vor bunuri materiale ci să fim alături de ei cât mai mult.


Campionatul de Joacă pentru Părinți ar trebui organizat în fiecare lună :) Pentru că merită. Pentru că aș vrea cât mai mulți părinți să se joace, să uite de încrâncenările zilnice și să redevină pentru vreo 2-3 ore niște copii veseli, puși pe joacă și învățați să se distreze.   E vorba despre timp de calitate cu copil…