sâmbătă, 29 martie 2014

O zi specială!

Astăzi am început ziua foarte fain. Leneveam în pat cu Emilia moțăind lângă mine si primesc un telefon. Fan Courier. Ciudat. Nu așteptam nici un colet. Nimic. Da, sunt acasă, imediat vă dau drumul. Primesc coletul, mulțumesc băiatului (nu pot spune că era bărbat, până și la telefon avea voce de băiețel) și ajungem în sufragerie unde ne punem pe rupt ambalajul (Emiliei îi cam place să rupă ambalaje, orice foșnește).



Quelle surprise! Ce surpriză! Primisem un cadou de la Maria. Numai că acest cadou era pentru anul împlinit pe blog. Am înmărmuriot prima dată. Eu, pentru că Emilia scotea niște sunete pe care abia mai târziu mi-am dat seama că sunt de entuziasm.

Primisem un cadou de aniversarea blogului, dar eu mă sințeam de parcă ar fi fost ziua mea. Și asta deși mai sunt câteva luni până atunci. Cum poți să mai spui MULȚUMESC astfel încît să se simtă emoția stârnită în sufletul tău și recunoștința pentru un astfel de gest neașteptat? Nu știu, doar atâta pot zice: a fost un cadou savurat de toată familia.




Așadar, Emilia a primit un costumaș de primavară, în alb și galben, foarte vesel, iar bluzița avea și un desen cu un rinocer sau hipopotam (Doamne, sper că am nimerit! să nu înceapă toți să râdă de mine acuma). La poze nu prea a vrut să stea, era prea ocupată, ba cu o portocală, ba să inspecteze restul cadoului.

Un mărțișor frumos, o floare albastră, un tablouaș interesant și 2 CD-uri completează cadoul primit. CD-ul Emiliei este cu muzică relaxantă pentru bebe, iar eu am primit un CD cu valsuri. (De unde ai știut că îmi plac, Maria? Stăm și ascultam muzică relaxantă sau valsuri toată ziua.)

Cum să nu te simți specială când oameni frumoși, deși de la distanță, rezonează cu tine?! Ce pot să vă mai zic? Doar că vă urăm să aveți și voi o zi specială!

9 comentarii:

  1. Bucuria ta este și bucuria mea. Îți mulțumesc pentru că mi-ai dat ocazia să fac micul gest, ce s-ar fi vrut ca amintire de ceas aniversar. Eu așa înțelesesem, că pe 14 martie este ziua blogului. Oricum a trecut demult, cu peripeții, încă. Se confirmă ceea ce spunea psi- dincolo de bloguri sunt oameni. Cum de am știut de valsuri? Sunt și eu mamă, tot de fată, chiar de două. Cunosc muzica din sufletul unei mame ce își ține puiul la piept. Este muzica unui vals, pe aripile căruia plutești de fericire alături de puiul tău.Vă îmbrățișez!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Maria, bucuria noastra este atât de mare, cu atât mai mult cu cât era neașteptată. E adevărat: dincolo de bloguri sunt oameni, iar acești oameni sunt cei care contează cu adevărat. Și ziua blogului chiar a fost 14 martie :) a venit și a trecut, iar cadoul tău, venind acuma este cu mult mai apreciat. Cțt despre vals, ascultăm fel și fel de valsuri, mai și dansăm și ne simțim super. Multumesc, Maria, pentru o surpriză foarte, foarte frumoasă! Pupici și weekend plăcut în continuare!

      Ștergere
  2. Alexandra, îți mulțumesc pentru că ai scris acest articol. Bucuria ta am trăit-o și eu, cu Marian, tot din partea Mayei. Sunt fericită pentru tine. Emilia este un nume splendid, fetița este frumoasă, să vă ajute Dumnezeu să aveți o viață plină de bucurii ca cele de astăzi, bucurii de tot felul.

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce ai simtit tu astazi, am simtit si eu atunci cand am primit coletul de la tine. E minunat sa primesti cadouri de suflet de la oameni cu suflete deosebite.Week-end minunat in continuare!

    RăspundețiȘtergere
  4. eu nu pot sa scriu....mi-au dat lacrimile amintindu-mi ce am simtit cand am primit coletul de la tine! uneori cuvintele nu-su au rotul, as vrea doar sa te strang la piept! :*

    RăspundețiȘtergere
  5. Maria este o persoana specială, cu un suflet minunat!

    RăspundețiȘtergere
  6. Frumos din partea Mariei! Pentru o copilă frumoasă şi un blog frumos! Al meu mai are 4 luni până face anul! :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Chiar ai avut dreptate cand ai sustinut ca ai intalnit oameni frumosi in blogosfera. :)

    RăspundețiȘtergere

Mestesugul - arta si meserie - serie de interviuri: Push Design (3)

Push Design este un duo dinamic, creativ până la cer și înapoi, și mai sunt și soț și soție. Mi se pare minunat ceea ce fac ei, plus multel...

Popular