Treceți la conținutul principal

Mfc - În grădină am o floare
Adăugaţi o legendă


PS: Pentru a participa la "Miercurea fără cuvinte", postează pe blogul tău o fotografie sau o serie de fotografii care să transmită ceva frumos și apoi introdu link-ul postării. Mai multe găsiți la Carmen.

Happy WW! Pupici  *:*

Comentarii

 1. Ce mult îmi plac !
  Am fotografiat în zilele acestea panseluțe :)!
  Happy WW

  RăspundețiȘtergere
 2. Ba mai multe! Si inca ce flori frumoase! :-)

  RăspundețiȘtergere
 3. Flori de sezon :D .Multă sănătate

  RăspundețiȘtergere
 4. avantajul locuinelor cu curte si gradina sunt enorme, mai ales pentru cadoul de a observa in fiecare zi evolutia plantelor si a florilor, nu-i asa? Superbe flori!
  Happy WW! :)

  RăspundețiȘtergere
 5. Oh dar gradina este plinuta de flori. :) Minunata primavara ce frumos ne incanta pe toti...

  RăspundețiȘtergere
 6. as zice ca ai mai multe flori si sunt tare frumoase! :)

  RăspundețiȘtergere
 7. Un minunat "coltisor" de Primavara! :)
  Happy WW!

  RăspundețiȘtergere
 8. No, zua bună și Hristos a înviat ! (pentru cei care acceptă acest salut creștin. Cei care nu-l acceptă, să nu-l bage în seamă că nu-i nicio supărare)
  Să ai parte de o seară liniștită și noaptea care vine să te învăluie cu misterele ei.

  RăspundețiȘtergere
 9. In gradina ai mai multe flori si sunt toate atat de frumoase. Plus pomii infloriti care completează acest tablou. O seara buna!

  RăspundețiȘtergere
 10. Panselutele ma privesc si pe mine cu fetele lor de copii,iar pomii si-au scuturat petalele si incep sa rodeasca.
  Seara frumoasa1

  RăspundețiȘtergere
 11. Ai o gradina bogata in flori, cred ca e o placere sa iesi la soare!

  RăspundețiȘtergere
 12. :))) florile sunt foarte in voga miercurea asta :)))

  RăspundețiȘtergere
 13. Mare si frumoasa e gradina ta! :) cu de toate :)

  RăspundețiȘtergere
 14. Ce gradina minunata! :) Oare cum o fi sa te trezesti in fiecare dimineata imbatata de mirosul florilor? :D
  Am zarit si niste preafrumoase narcise... :D

  RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Concurs "În așteptarea Crăciunului" cu Fairy`s Events - ÎNCHEIAT plus CÂȘTIGĂTORII

Puțin câte puțin ne pregătim de Crăciun. Cu liste, cu idei, cu poezii și colinde pentru a-l impresiona pe Moș Crăciun. Ca să nu mai zic că și super/hyper marketurile și site-urile online au început de multișor deja să ne tot convingă să începem cumpărăturile de Crăciun cât mai devreme posibil.
Eu îmi aduc aminte din copilărie că majoritate cumpărăturilor se făceau în decembrie, cât mai aproape de ziua cu pricina, bradul era împodobit pe 24 decembrie, cu colinde de la radio, televizor sau discuri de vinil (chiar, mai există așa ceva?!), mama pregătea mâncarea, tata ajuta la orice era nevoie și apoi noi mergeam la colindat prin cartier, la rude și cunoștințe. Și era foarte frumos!
Acum e frumos din alte motive: redescopăr Crăciunul prin ochii Emiliei și acușica al bebelușului. Și mi se pare la fel de magic ca înainte, doar că din altă poziție: aceea de părinte. De aceea, împreună cu Oana de la Fairy`s Events (și ea mama unei fetițe) ne-am gândit să organizăm un concurs pentru pitici și…

Prin cenușa de visuri de Oana Arion

Mi-am jurat că nu voi mai citi trilogii sau serii care nu sunt publicate în totalitate. Mi-am jurat și nu m-am ținut de cuvânt. Cum să reușești să te ții de cuvânt când în fața ta apare manuscrisul penultimului volum al seriei mult-iubite? Nu poți. Te apuci de citit și încerci să citești destul de repede ca să afli tot și, totuși, destul de încet ca să nu se termine dintr-o dată.
Călătoria mea a început acum vreo 2 ani și ceva, cu lectura primului volum din seria Nemuritor și descopeream atunci un mix de fantasy, romance, umor fin și personaje de care ajungi să te îndrăgostești. Apoi am zis că voi cumpăra următoarele 4 volume și le voi citi când seria va fi publicată integral. Desigur că soarta a avut alt plan: la începutul anului am cumpărat pachetul cu primele 3 volume și in 3 nopți erau gata.
Am crezut că îmi va fi la fel de ușor și cu acest volum 4: mă refer la găsit timp pentru citit, pentru că imediat ce începi să citești și te scufunzi în lumea Victoriei nu prea mai este cale …

Concurs încheiat: Campionatul Național de Joacă pentru Părinți și un mini-concurs

Pe 16 octombrie am fost invitată la Campionatul Național de Joacă pentru Părinți cu Mirela Retegan. A căzut într-o duminică, numai bine a putut să stea tati cu Emi și eu să pot participa. Și mă bucur nespus că am putut face asta.   Cine nu a auzit de Gașca Zurli dintre cei care au copii? "Am o căsuță mică, așa și-așa ...."-ne executam amândoi lângă mândră și dansam de mamă focului și rădeam ca nebunii. "Cântec pentru Maya"-acel Maya e ceva generic, deși dedicat fiicei Mirelei Retegan, poate fi înlocuit cu absolut orice nume, mai ales cel al puiului tău, și îți dai seama că, de multe ori, ei nu vor bunuri materiale ci să fim alături de ei cât mai mult.


Campionatul de Joacă pentru Părinți ar trebui organizat în fiecare lună :) Pentru că merită. Pentru că aș vrea cât mai mulți părinți să se joace, să uite de încrâncenările zilnice și să redevină pentru vreo 2-3 ore niște copii veseli, puși pe joacă și învățați să se distreze.   E vorba despre timp de calitate cu copil…