Treceți la conținutul principal

Mfc- In gradina


PS: Pentru a participa la "Miercurea fără cuvinte", postează pe blogul tău o fotografie sau o serie de fotografii care să transmită ceva frumos și apoi introdu link-ul postării. Mai multe găsiți la Carmen.

Happy WW! Pupici  *:*

Comentarii

 1. Tocmai am admirat aseară floricelele acestea într-un parc venind de la Grozăvești. Frumoase fotografii!

  RăspundețiȘtergere
 2. Deci e clar, peste tot e primavara. :D

  RăspundețiȘtergere
 3. Ooooooo! Chiar dragute! :)) ce ne-am potrivit astazi :)) Happy WW! ☆★☆

  RăspundețiȘtergere
 4. La noi in Parcul Botanic e pliiin de panselute. superb colorate.
  Avand in vedere ca astea sunt din gradina proprie sunt si mai valoroase :*

  RăspundețiȘtergere
 5. Superbe culori!
  O zi minunată îți doresc!
  Pup cu drag!

  RăspundețiȘtergere
 6. Inspirata postare!Pozele sunt minunate!
  O zi frumoasa!

  RăspundețiȘtergere
 7. Primăvara este o sărbătoarea a culorilor !
  Frumoase fotografii!

  RăspundețiȘtergere
 8. Să ai o seară liniștită, cu cer senin și timp mai puțin friguros, pentru a primi o noapte blândă să te înveselească.

  RăspundețiȘtergere
 9. Ce frumusele sunt, o adevarata bucurie pentru ochii mei, la fel si pomisorul plini de flori. O seara frumoasa sa ai!

  RăspundețiȘtergere
 10. O gradina zambitoare...ca o floare!:)

  RăspundețiȘtergere
 11. De cand ma stiu ador panselutele! Le-ai prins superb in imagini, felicitari!

  RăspundețiȘtergere
 12. Din gradina minunata avem aici... petale colorate. :) Foarte frumoase florile - cum altfel ar putea fi? :)
  Ziua minunat sa o petreci!

  RăspundețiȘtergere
 13. Delicious delicacy in these flowers, very nice photos!

  RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Concurs "În așteptarea Crăciunului" cu Fairy`s Events - ÎNCHEIAT plus CÂȘTIGĂTORII

Puțin câte puțin ne pregătim de Crăciun. Cu liste, cu idei, cu poezii și colinde pentru a-l impresiona pe Moș Crăciun. Ca să nu mai zic că și super/hyper marketurile și site-urile online au început de multișor deja să ne tot convingă să începem cumpărăturile de Crăciun cât mai devreme posibil.
Eu îmi aduc aminte din copilărie că majoritate cumpărăturilor se făceau în decembrie, cât mai aproape de ziua cu pricina, bradul era împodobit pe 24 decembrie, cu colinde de la radio, televizor sau discuri de vinil (chiar, mai există așa ceva?!), mama pregătea mâncarea, tata ajuta la orice era nevoie și apoi noi mergeam la colindat prin cartier, la rude și cunoștințe. Și era foarte frumos!
Acum e frumos din alte motive: redescopăr Crăciunul prin ochii Emiliei și acușica al bebelușului. Și mi se pare la fel de magic ca înainte, doar că din altă poziție: aceea de părinte. De aceea, împreună cu Oana de la Fairy`s Events (și ea mama unei fetițe) ne-am gândit să organizăm un concurs pentru pitici și…

Prin cenușa de visuri de Oana Arion

Mi-am jurat că nu voi mai citi trilogii sau serii care nu sunt publicate în totalitate. Mi-am jurat și nu m-am ținut de cuvânt. Cum să reușești să te ții de cuvânt când în fața ta apare manuscrisul penultimului volum al seriei mult-iubite? Nu poți. Te apuci de citit și încerci să citești destul de repede ca să afli tot și, totuși, destul de încet ca să nu se termine dintr-o dată.
Călătoria mea a început acum vreo 2 ani și ceva, cu lectura primului volum din seria Nemuritor și descopeream atunci un mix de fantasy, romance, umor fin și personaje de care ajungi să te îndrăgostești. Apoi am zis că voi cumpăra următoarele 4 volume și le voi citi când seria va fi publicată integral. Desigur că soarta a avut alt plan: la începutul anului am cumpărat pachetul cu primele 3 volume și in 3 nopți erau gata.
Am crezut că îmi va fi la fel de ușor și cu acest volum 4: mă refer la găsit timp pentru citit, pentru că imediat ce începi să citești și te scufunzi în lumea Victoriei nu prea mai este cale …

Concurs încheiat: Campionatul Național de Joacă pentru Părinți și un mini-concurs

Pe 16 octombrie am fost invitată la Campionatul Național de Joacă pentru Părinți cu Mirela Retegan. A căzut într-o duminică, numai bine a putut să stea tati cu Emi și eu să pot participa. Și mă bucur nespus că am putut face asta.   Cine nu a auzit de Gașca Zurli dintre cei care au copii? "Am o căsuță mică, așa și-așa ...."-ne executam amândoi lângă mândră și dansam de mamă focului și rădeam ca nebunii. "Cântec pentru Maya"-acel Maya e ceva generic, deși dedicat fiicei Mirelei Retegan, poate fi înlocuit cu absolut orice nume, mai ales cel al puiului tău, și îți dai seama că, de multe ori, ei nu vor bunuri materiale ci să fim alături de ei cât mai mult.


Campionatul de Joacă pentru Părinți ar trebui organizat în fiecare lună :) Pentru că merită. Pentru că aș vrea cât mai mulți părinți să se joace, să uite de încrâncenările zilnice și să redevină pentru vreo 2-3 ore niște copii veseli, puși pe joacă și învățați să se distreze.   E vorba despre timp de calitate cu copil…