luni, 5 mai 2014

Dă-mi 5 minute din timpul tău!

5 minute din timpul tău (Sonia a calculat de fapt cu vreo 2 minute mai mult, dar să zicem că restul de 2 minute ți le vei petrece gândindu-te ce poți face mai mult)! De atâta este nevoie pentru a face un copil fericit. De atâta este nevoie pentru a împlini un vis, oricât de mic, dar este totuși un vis împlinit. 



V-am tot vorbit despre Semn SPRE carte și campania aceasta foarte dragă mie. Acum Sonia a înscris Semn SPRE carte în Țara lui Andrei, pentru finanțare. Proiectul merită mai mult decât un like. Merită și un vot din partea ta.

Mergi pe site-ul celor din Țara lui Andrei, fă-ți un cont, asta dacă nu ai deja unul, și voteaza cu Semn SPRE carte.



Aici aveți și situația cărților deja donate: http://atshort.com/carti

PS1: Știu că la crearea contului pe Țara lui Andrei vi se cere și un număr de telefon. Și eu l-am dat, acum un an și ceva, cînd mi-am făcut cont pentru prima dată. De atunci și până în prezent nu am fost niciodată deranjată de vreun mesaj, telefon nelalocul lui, inoportun sau pur și simplu din greșeală. Pe scrut, nu am fost niciodată contactată de ei. Numărul de telefon vi se cere doar pentru validarea contului și nimic mai mult.



PS2: Aș fi scris mult mai devreme despre votarea în ȚlA, dar am fost plecate (Emilia și cu mine) la mama mea și acolo chiar nu am mai avut timp să deschid Blogger-ul pentru a putea scrie ceva. Oricum aveți timp până pe 15 mai să votați.





Dați sfoară-n țară despre proiect și despre votarea lui, votați și voi și distribuiți pe canalele de socializare pentru ca și prietenii, familia să voteze. Putem îndeplini mai multe dorințe, mai multe vise, doar împreună!

7 comentarii:

  1. Draga mea cu suflet mare, sper ca sunteti bine acum, tu si EMILIA. O initiativa reusita, plină de oameni minunati. Pupici!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Fairy, draga mea, noi acuma suntem binisor .... Cu ochii trebuie sa mai rezolvam si speram sa se termine luna asta .... In rest, e bine si incercam sa facem si noi ceva, nu numai pe acasa si plimbari .... Sper sa reusim in Iasi ceea ce mi-am propus cu Semn SPRE carte, dar inca nu am un raspuns oficial ... Campania este una care imi place enorm de mult, cu carti pentru copii si imi doresc sa primeasca toate voturile pentru a ajunge pe primul loc. Pupici lui Bubu ... si tie la fel :*

      Ștergere
  2. Eu am ajuns în spam? Sau iar mi-a mâncat cineva comentariul? :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sonia, nu vad nici un comentariu in spam , cred ca s-a p[ierdut in neantul 2.0 :) Imi apare numai acesta :P

      Ștergere
  3. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  4. Dragelor, frumoaselor, ma bucur ca va regasesc! multumesc pe email mi-a prins asa de bine acolo printre straini!
    ce faceti? va pregatiti de petrecere? :) ne gandim la voi, cu drag, ganduri bune si urari de fericire!
    pe maine! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da Mona, multumim si noi de cadou. Ne pregatim de petre-petrecere. Mergem la bunici, sa facem un gratarel si apoi mai facem si acasa o petrecere mai mica. ....Multumim de urari! Si noi va purtam in gandurile noastre! :*

      Ștergere

Mestesugul - arta si meserie - serie de interviuri: Push Design (3)

Push Design este un duo dinamic, creativ până la cer și înapoi, și mai sunt și soț și soție. Mi se pare minunat ceea ce fac ei, plus multel...

Popular