sâmbătă, 10 mai 2014

La mulți ani, draga mea!

Ai împlinit un anișor. Un an întreg și nu-mi vine să cred. Mă uit la tine cum răscolești jucăriile, cum aduni mingiuțele zornăitoare pentru a le pune în cutie, apoi să mi-o aduci mie ... să-mi arăți isprava ta.

Sunt înnebunită după zâmbetul tău, pe care îl dăruiești din suflet oricui, pentru a-i însenina ziua. Iubesc ochișorii aceia ai tăi, mari, curioși, mirați, concentrați, veseli și cu o culoare ca a ciocolatei pure. Iubesc mânuțele tale care mă cuprind pe după gât când trebuie să mergi la somn.

Iubesc totul la tine, doar ești puiul meu cel scump. Îți doresc tot binele din lume, sănătate și să continui să descoperi lumea și să te bucuri de ea așa cum este! Noi îți vom fi alături întotdeauna, orice ar fi.





Happy birthday, princess!

9 comentarii:

  1. La multi ani, sa fie sanatoasa si voioasa totdeauna! Si voi pe langa ea! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Primul an trece atat de repede, sa vezi cum o sa treaca restul anilor. La multi ani cu multa sanatate Emiliei, sa fie mereu plina de viata si sa va binecuvanteze sufletele! M-ai emotionat se vede ca esti o mama deosebita! E o scumpa, la multi ani din tot sufletul!

    RăspundețiȘtergere
  3. La mulți ani! Ei si vouă, celor ce i-ați dat viață. Să fiți sănătoși și să vă bucurați împreună de fiecare clipă!

    RăspundețiȘtergere
  4. La multi ani,printesa mica!
    Esti o comoara de fetita!

    RăspundețiȘtergere
  5. ...pup cel mai zâmbitor copil! La mulţi ani, Emilia! Să vă trăiască şi să ne împărtăşiţi minunile ei viitoare. O zi faină...

    RăspundețiȘtergere
  6. E o minune, cum sa n-o iubesti? La multi ani cu sanatate si fericire, Emiliei! :* Sa va bucurati in fiecare zi de nazdravaniile ei. :D

    RăspundețiȘtergere
  7. La mulţi ani Emilia frumoasă
    Să fii mereu sănătoasă,
    Relele să te ocolească
    Părinţii frumos să te crească,
    Cu tine să se mândrească !

    RăspundețiȘtergere
  8. Tu dragutelor! si frumoaselor si scumpelor! La multi ani cu intarziere, m-am gandit la voi la aniversarea Emiliei, chiar daca eram plecata pe meleaguri indepartate. Si atunci mi-a fost si mai dor de puiul meu! cred ca suntem atat de fericite si numai pt ca avem asa minunatii, ce ne-au ales pe noi din toata lumea asta mare! nu trebuie decat sa ii rasplatim cu dragostea noastra pt cadoul ce ni l-au facut venind alaturi cu noi!
    Sa fii fericita printesuca, norocoasa, sa cunosti iubirea si tot ce e mai frumos in lumea asta!
    :* :* :* :*

    RăspundețiȘtergere

Mestesugul - arta si meserie - serie de interviuri: Push Design (3)

Push Design este un duo dinamic, creativ până la cer și înapoi, și mai sunt și soț și soție. Mi se pare minunat ceea ce fac ei, plus multel...

Popular