Treceți la conținutul principal

Blind Date with a Book (3) - Serii incomplete

Mă întreabă multe persoane, de ceva vreme deja, când mai organizez un Blind Date with a Book. Asta pentru că le-au plăcut cărțile primite, experiența și sentimentul de a face cadou cuiva și a primi cadou o carte-surpriză. Mă bucur enorm că v-a plăcut ideea mea. De aceea, am zis că la această a treia ediție să începem mai din timp cu înscrierile.

Vreau să mulțumesc tuturor celor care ați participat ultima oară la acțiunea întreprinsă de mine: vă mulțumesc pentru răbdare, pentru înțelegere, pentru grija pe care ați acordat-o alegerii cărții-cadou (mesaje, emailuri ”Oare îi va place?”, ”Dar ce zici de cartea asta?”, ”De la care editură/librărie să iau?”-  m-au distrat toate întrebările voastre, dar mi-au arătat că sunteți serioși), vreau să vă mulțumesc pentru fotografii, pe care le veți găsi ceva mai jos pe toate.
Și acuma să trecem la Blind Date-ul prezent, a cărui temă este ”Serii incomplete”. Toți avem acasă, în biblioteca noastră, serii care poate sunt incomplete: dintr-o trilogie poate ne lipsește chiar ultimul volum, dintr-o serie mai mare ne pot lipsi chiar mai multe volume. Ceea ce doresc eu să faceți voi, când completați formularul de mai jos, este să enumerați acele serii care vă plac, dar care nu sunt complete.

(Atenție!!! Dacă nu ai nici o serie incompletă, poți să numești primul volum al altor serii pe care ti-ai dori să le citești. Dar doar în limita a 30-35 de lei maxim.)

Îm caz că nu vedeți formularul (pentru cei care nu au cont de Google), aici aveți linkul către el: http://goo.gl/forms/mZnYGXQRfx
Așadar, cine se înscrie? :)

Înscrierile vor dura de azi, 2 aprilie (am zis să nu fie 1 aprilie, ați putea crede că e păcăleală) până pe 20 aprilie. Voi aduna toate datele, voi face extragerea și vă voi anunța. Cărțile le vom trimite între 1 și 10 mai.

Comentarii

 1. Ma inscriu..ai datele mele, daca mai trebuie ti le las pe Fb!

  RăspundețiȘtergere
 2. ma inscriu si eu. este a doua particpare si mi-a placut mult ideea. eu cred ca am complete toate seriile care m-au interesat, dar mi-as dori foarte mult prima carte din seria LUX - "Obsidian" de la editura LEDA - Autor: JENNIFER L. ARMENTROUT. pentru a doua carte m-am inscris la un concurs pe care sper sa-l castig :))...
  datele mele sunt: laura_aldea@yahoo.com

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Laura, ma bucur mult ca ai revenit si ca ti-a palcut prima editie la care ai participat.

   Ștergere
 3. buna idee alexandra,am complectat daca mai e ceva imi spui.pup

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Arci, am vazut ca ai completat tot, cum trebuie, deocamdata sa asteptam extragerea

   Ștergere
 4. Offffffff !!!! Acum am vazut ca s-au terminat inscrierile.Nu-i nimic.Data viitoare.Pana atunci, mult succes!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Maria, sa stii ca inscrierile sunt deschise pana pe 20 aprilie. Asadar mai este destul timp daca doresti :)

   Ștergere
 5. mai ai timp? mai ai energie?.....wooow! :)

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Pentru carti, se gaseste intotdeauna timp :) Mai ales pentru a face astfel de cadouri.

   Ștergere
 6. Ma inscriu cu mare drag! Ai datele mele, te pup :* Sa ma cauti pe fb ca am "updatat" lista de carti pe care le vreau. :))

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Ma bucur ca te-ai inscris si tu, Andreea! Revin al tine pentru titlurile dorite! :*

   Ștergere
 7. Buna

  M-am inscris si eu :)

  Dac amai e nevoie de vreo informatie..stii unde ma gasesti

  Irina Marin

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Irina, este foarte bine asa. Multumesc pentru inscriere! :*

   Ștergere
 8. Trimis. Mulțumim mult, draga noastră!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Primit. Chiar un raspuns complet. Multumesc si eu, Andrei!

   Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Concurs "În așteptarea Crăciunului" cu Fairy`s Events - ÎNCHEIAT plus CÂȘTIGĂTORII

Puțin câte puțin ne pregătim de Crăciun. Cu liste, cu idei, cu poezii și colinde pentru a-l impresiona pe Moș Crăciun. Ca să nu mai zic că și super/hyper marketurile și site-urile online au început de multișor deja să ne tot convingă să începem cumpărăturile de Crăciun cât mai devreme posibil.
Eu îmi aduc aminte din copilărie că majoritate cumpărăturilor se făceau în decembrie, cât mai aproape de ziua cu pricina, bradul era împodobit pe 24 decembrie, cu colinde de la radio, televizor sau discuri de vinil (chiar, mai există așa ceva?!), mama pregătea mâncarea, tata ajuta la orice era nevoie și apoi noi mergeam la colindat prin cartier, la rude și cunoștințe. Și era foarte frumos!
Acum e frumos din alte motive: redescopăr Crăciunul prin ochii Emiliei și acușica al bebelușului. Și mi se pare la fel de magic ca înainte, doar că din altă poziție: aceea de părinte. De aceea, împreună cu Oana de la Fairy`s Events (și ea mama unei fetițe) ne-am gândit să organizăm un concurs pentru pitici și…

Prin cenușa de visuri de Oana Arion

Mi-am jurat că nu voi mai citi trilogii sau serii care nu sunt publicate în totalitate. Mi-am jurat și nu m-am ținut de cuvânt. Cum să reușești să te ții de cuvânt când în fața ta apare manuscrisul penultimului volum al seriei mult-iubite? Nu poți. Te apuci de citit și încerci să citești destul de repede ca să afli tot și, totuși, destul de încet ca să nu se termine dintr-o dată.
Călătoria mea a început acum vreo 2 ani și ceva, cu lectura primului volum din seria Nemuritor și descopeream atunci un mix de fantasy, romance, umor fin și personaje de care ajungi să te îndrăgostești. Apoi am zis că voi cumpăra următoarele 4 volume și le voi citi când seria va fi publicată integral. Desigur că soarta a avut alt plan: la începutul anului am cumpărat pachetul cu primele 3 volume și in 3 nopți erau gata.
Am crezut că îmi va fi la fel de ușor și cu acest volum 4: mă refer la găsit timp pentru citit, pentru că imediat ce începi să citești și te scufunzi în lumea Victoriei nu prea mai este cale …

Concurs încheiat: Campionatul Național de Joacă pentru Părinți și un mini-concurs

Pe 16 octombrie am fost invitată la Campionatul Național de Joacă pentru Părinți cu Mirela Retegan. A căzut într-o duminică, numai bine a putut să stea tati cu Emi și eu să pot participa. Și mă bucur nespus că am putut face asta.   Cine nu a auzit de Gașca Zurli dintre cei care au copii? "Am o căsuță mică, așa și-așa ...."-ne executam amândoi lângă mândră și dansam de mamă focului și rădeam ca nebunii. "Cântec pentru Maya"-acel Maya e ceva generic, deși dedicat fiicei Mirelei Retegan, poate fi înlocuit cu absolut orice nume, mai ales cel al puiului tău, și îți dai seama că, de multe ori, ei nu vor bunuri materiale ci să fim alături de ei cât mai mult.


Campionatul de Joacă pentru Părinți ar trebui organizat în fiecare lună :) Pentru că merită. Pentru că aș vrea cât mai mulți părinți să se joace, să uite de încrâncenările zilnice și să redevină pentru vreo 2-3 ore niște copii veseli, puși pe joacă și învățați să se distreze.   E vorba despre timp de calitate cu copil…