joi, 2 aprilie 2015

Blind Date with a Book (3) - Serii incomplete

Mă întreabă multe persoane, de ceva vreme deja, când mai organizez un Blind Date with a Book. Asta pentru că le-au plăcut cărțile primite, experiența și sentimentul de a face cadou cuiva și a primi cadou o carte-surpriză. Mă bucur enorm că v-a plăcut ideea mea. De aceea, am zis că la această a treia ediție să începem mai din timp cu înscrierile.

Vreau să mulțumesc tuturor celor care ați participat ultima oară la acțiunea întreprinsă de mine: vă mulțumesc pentru răbdare, pentru înțelegere, pentru grija pe care ați acordat-o alegerii cărții-cadou (mesaje, emailuri ”Oare îi va place?”, ”Dar ce zici de cartea asta?”, ”De la care editură/librărie să iau?”-  m-au distrat toate întrebările voastre, dar mi-au arătat că sunteți serioși), vreau să vă mulțumesc pentru fotografii, pe care le veți găsi ceva mai jos pe toate.




Și acuma să trecem la Blind Date-ul prezent, a cărui temă este ”Serii incomplete”. Toți avem acasă, în biblioteca noastră, serii care poate sunt incomplete: dintr-o trilogie poate ne lipsește chiar ultimul volum, dintr-o serie mai mare ne pot lipsi chiar mai multe volume. Ceea ce doresc eu să faceți voi, când completați formularul de mai jos, este să enumerați acele serii care vă plac, dar care nu sunt complete.

(Atenție!!! Dacă nu ai nici o serie incompletă, poți să numești primul volum al altor serii pe care ti-ai dori să le citești. Dar doar în limita a 30-35 de lei maxim.)

Îm caz că nu vedeți formularul (pentru cei care nu au cont de Google), aici aveți linkul către el: http://goo.gl/forms/mZnYGXQRfx




Așadar, cine se înscrie? :)

Înscrierile vor dura de azi, 2 aprilie (am zis să nu fie 1 aprilie, ați putea crede că e păcăleală) până pe 20 aprilie. Voi aduna toate datele, voi face extragerea și vă voi anunța. Cărțile le vom trimite între 1 și 10 mai.

16 comentarii:

  1. Ma inscriu..ai datele mele, daca mai trebuie ti le las pe Fb!

    RăspundețiȘtergere
  2. ma inscriu si eu. este a doua particpare si mi-a placut mult ideea. eu cred ca am complete toate seriile care m-au interesat, dar mi-as dori foarte mult prima carte din seria LUX - "Obsidian" de la editura LEDA - Autor: JENNIFER L. ARMENTROUT. pentru a doua carte m-am inscris la un concurs pe care sper sa-l castig :))...
    datele mele sunt: laura_aldea@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Laura, ma bucur mult ca ai revenit si ca ti-a palcut prima editie la care ai participat.

      Ștergere
  3. buna idee alexandra,am complectat daca mai e ceva imi spui.pup

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Arci, am vazut ca ai completat tot, cum trebuie, deocamdata sa asteptam extragerea

      Ștergere
  4. Offffffff !!!! Acum am vazut ca s-au terminat inscrierile.Nu-i nimic.Data viitoare.Pana atunci, mult succes!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Maria, sa stii ca inscrierile sunt deschise pana pe 20 aprilie. Asadar mai este destul timp daca doresti :)

      Ștergere
  5. mai ai timp? mai ai energie?.....wooow! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pentru carti, se gaseste intotdeauna timp :) Mai ales pentru a face astfel de cadouri.

      Ștergere
  6. Ma inscriu cu mare drag! Ai datele mele, te pup :* Sa ma cauti pe fb ca am "updatat" lista de carti pe care le vreau. :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur ca te-ai inscris si tu, Andreea! Revin al tine pentru titlurile dorite! :*

      Ștergere
  7. Buna

    M-am inscris si eu :)

    Dac amai e nevoie de vreo informatie..stii unde ma gasesti

    Irina Marin

    RăspundețiȘtergere
  8. Trimis. Mulțumim mult, draga noastră!

    RăspundețiȘtergere

Mestesugul - arta si meserie - serie de interviuri: Push Design (3)

Push Design este un duo dinamic, creativ până la cer și înapoi, și mai sunt și soț și soție. Mi se pare minunat ceea ce fac ei, plus multel...

Popular