marți, 25 iunie 2013

Dezintoxicare totala!

Buna tuturor!

A trecut o perioada de cand nu am mai fost activa pe blogul meu sau al altora, pe contul de Facebook si asa mai departe. Nu a depins de mine .... tocmai ne-am mutat, numai ca nu stiam ca aici chiar nu exista nici macar cablul tras pentru internet sau TV .... iar amicii de la RDS intarzie sa apara ...asteapta invitatie speciala cred eu.

Dar, prin bunavointa unui prieten, avem acuma net, printr-un stick. Yey! Yupeee!! In sfarsit!

Zilele acestea am fost fortati la o dezintoxicare de televizor si calculator. Singurele surse de divertisment au fost cartile si, desigur, Emilia - "multe poze, a venit caldura mare si purtam rochite chic, facem cele mai haioase mutrite si mami e innebunita dupa pozele mele" - cred ca ceva de genul gandeste Emilia cand apar cu aparatul in fata ei "Iar?!" :))

Am fost la tara, la socri, unde caldura parca era mai suportabila aceste zile, gaza cea mica s-a bronzat putin, avand mai mult roz in obrajori, am dormit amandoua mult mai bine datorita aerului mai tare si am facut cunostinta cu puisorii bunicii, cu cei 9 iepurasi ai bunicului si cei 2 pisoi care abia iesisera la lumina.

Flori peste tot, gradina era toata verde si plina de rod, zarzarii erau deja incarcati cu fructe, am facut compot si dulceata de visine (preferaele mele).

Per total, au fost niste zile pline, chiar si fara net; mult mai frumoase alaturi de persoanele iubite. Numai ca eu tanjeam si dupa prietenii din blogosfera, asa ca iata-ma aici de acum inainte!

Noapte buna, dragii mei! Pe maine ... dimineata! Noi mergem la somnic! Pupici :*


10 comentarii:

  1. Ce bebelus dulce si frumos avem noi aici. :) :D O minune de fetita, am vazut poze si pe fb, cred ca e si foarte cuminte. :)

    Cat despre RDS...stiind ca te amana la nesfarsit, eu nu am vrut sa apelez la ei. Am gasit o firma de net de cartier cu oameni extrem de prompti si amabili, care vin de indata ce se iveste o problema. Vin in cateva minute, nici nu am timp sa ma dezmeticesc ca ei sunt la usa.

    Bine ai revenit in virtual, Alexandra. :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nice, ca intotdeauna, o draguta! Bine te-am regasit! Multumim de urari :*

      Emilia chiar e cuminte - dupa cum a zis si mama mea "nu ca mine la varsta ei" (se pare ca am fost un bebe-zilla : monstru printre bebelusi: plangeam si nu dormeam) ....Are numai problemele specifice varstei: colici si regurgitari (ceva mai pronuntate, dar speram sa treaca intr-o luna sau doua).

      RDS-ul pierde multi clienti cu o asemenea politica si e pacat ....Cred ca si noi vom cauta un alt provider de internet, unul care sa isi ia clientii fideli in serios...Pupici multi, Nice!

      Ștergere
  2. Ai o fetiţă frumoasă! Dacă este şi cuminte atunci eşti o norocoasă!!! Ale mele, cele două pupeze, ne-au chinuit mult cănd erau mici, multe nopţi nedormite...
    Bine ai revenit în Blogosferă printre prieteni!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna din nou Adrian! Multumim de compliment! Ti-am vazut "pupezele" si sunt frumoase foc! ....Cuminte ete, dar asta nu inseamna ca nu am si eu partea mea de nopti nedormite .... ba chiar din plin....

      Ștergere
  3. Sa cresteti mari si frumoase! :) scumpetee mica! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Saru`mana, Mona! De crescut, crestem repejor ....iar frumoasa suntem ...in ochii mamei si a tatalui ... :*

      Ștergere
  4. Beautiful portrait. Her face is really pretty!

    RăspundețiȘtergere
  5. Internetul prin usb are limita de câţiva Gb gratuiţi într-o lună. Ce trece de limită se taxează suplimentar...

    RăspundețiȘtergere
  6. O gura de aer proaspat, o mica vacanta, o scurta detoxifiere prind bine oricand...si oricui :)
    Frumoasa foc mica ta domnisoara, mai ales cu o rochita asa deosebita!

    RăspundețiȘtergere
  7. Ma bucur ca te-ai intors :) Micuta ta inteleg ca e destul de cuminte fapt ce ma bucura. E bine pentru tine. Si eu am fost un bebelus foarte dificil. Plangeam mult noaptea :)
    Cat de frumos si fara griji doarme in fotografie! Super foto! Pupici!

    RăspundețiȘtergere

Mestesugul - arta si meserie - serie de interviuri: Push Design (3)

Push Design este un duo dinamic, creativ până la cer și înapoi, și mai sunt și soț și soție. Mi se pare minunat ceea ce fac ei, plus multel...

Popular